Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
15 minut temu, YeeeY napisał(a):

Swoją drogą długo takiego quest'a pisze

Coś ty, nagle przestał się wypowiadać na forum to się nie doczekamy

nie odbieraj mi nadziei 😔

• Odpowiedzi 43
  • Wyświetleń 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najbardziej popularny wpis

• przemek
    przemek

Ja nie 😀 ale ktoś się skusił Dodam tylko że chcialem kupić stronę, ale nasz biznesmen ma tylko zagraniczne konta, więc zrezygnowałem :( Dodatkowo kolega z forum poinformował mnie o sytuacji z nie zwr

• A jak mówiłem że złodziej i pisałem w tematach, to jeszcze dostałem ostrzeżenie od @Sevence za rozbój i terroryzm.

• Pierwsza rzecz jest taka ze Ja chciałem być twoim klientem i kupić coś od Ciebie. To Ty się zadeklarowałeś że napiszesz questa mi za free. Druga rzecz Nic nie napisałeś i nic nie robiłeś, bo nic tu ni

Najbardziej pomocny post

Opublikowane grafiki

Opublikowano
  • Programista
10 godzin temu, przemek napisał(a):

Ja nie 😀 ale ktoś się skusił

Dodam tylko że chcialem kupić stronę, ale nasz biznesmen ma tylko zagraniczne konta, więc zrezygnowałem :(

Dodatkowo kolega z forum poinformował mnie o sytuacji z nie zwróconych 100zl (XD!) Które zapłacił za "unikalny" system 1:1 z turka hehe

A jak mówiłem że złodziej i pisałem w tematach, to jeszcze dostałem ostrzeżenie od @Sevence za rozbój i terroryzm.

Opublikowano
55 minut temu, Sevence napisał(a):

Chcę przypomnieć, że jego oferta została usunięta po weryfikacji.

Nie zmienia to faktu, że go broniłeś cały czas ;)

Opublikowano
4 godziny temu, Sevence napisał(a):

@Rain94 Jak tam idą pracę? 😄 Chodzą słuchy, że między czasie kogoś oscamowałeś.

Chodzą słuchy to zapraszam na PW wyjaśnić sytuację. Tak jak zrobiłeś to w przypadku kolegi Dante

1 godzinę temu, Arta napisał(a):

@Rain94 krótka piłka albo queścik albo banik = choose one

Banik za co? To ja poproszę też o bana dla Dante

Co do samego questa. To szczerze mogę to pokazać w formie filmu, ale za darmo nie udostępnię tak skomplikowanej rzeczy. Każdy kto przeczytał to widzi, że chłopak sobie wymyślił co ślina na język mu naniosła, a takowego questa nie ma chyba nigdzie. Miałem drobne sprawy, ważniejsze od metina

Opublikowano
12 minut temu, Rain94 napisał(a):

Chodzą słuchy to zapraszam na PW wyjaśnić sytuację. Tak jak zrobiłeś to w przypadku kolegi Dante

Co do samego questa. To szczerze mogę to pokazać w formie filmu, ale za darmo nie udostępnię tak skomplikowanej rzeczy. Każdy kto przeczytał to widzi, że chłopak sobie wymyślił co ślina na język mu naniosła, a takowego questa nie ma chyba nigdzie. Miałem drobne sprawy, ważniejsze od metina

Zdeklarowałeś się upublicznić

W dniu 30.03.2025 o 19:58, ARK napisał(a):

image.png

O tutaj

Opublikowano
1 godzinę temu, WhiteBambo88 napisał(a):

Zdeklarowałeś się upublicznić

O tutaj

Chłop ewidentnie ma dwubiegunowść, że deklaruje i potem za kase chce.

Swoją drogą na pewno go nie napisałeś, tylko grasz na czas

Edytowane przez YeeeY

Opublikowano
3 minuty temu, YeeeY napisał(a):

Chłop ewidentnie ma dwubiegunowść, że deklaruje i potem za kase chce.

Swoją drogą na pewno go nie napisałeś, tylko grasz na czas

Jeśli tak dotrzymuje słowa wobec klientów, jak tutaj, to powodzenia xD niezła wizytówka

Opublikowano
  • Autor
W dniu 6.04.2025 o 21:48, Rain94 napisał(a):

Pierwsza rzecz jest taka ze Ja chciałem być twoim klientem i kupić coś od Ciebie. To Ty się zadeklarowałeś że napiszesz questa mi za free.
Druga rzecz Nic nie napisałeś i nic nie robiłeś, bo nic tu nie wstawiłeś. Grałeś na zwłokę bo taki quest Cię przerósł ale chyba myślałeś że Ci zlecę zabicie 100 wilków i oddanie itemka do biologa. XD

I nie, gdybym pisał to co miała by mi przynieść slina na język to jedną funkcje questową byś pisał 2 tygodnia, a co dopiero całego questa, i na małej ilości serwerów widocznie grałeś, lub w mało gier. Podobne dungi grupowe masz na minimum Alune, jak i plechito robi podobne zabiegi w nowych dungach, czyt sysledar. Ba mało tego nawet na globalu były podobne zabiegi na dungach, np Beran-Setao działał w specjalny sposób i ma swoją własną konfigurację. Lecisz w kulki i nic więcej zmieniasz jeszcze temat i zaczynasz pisać o Dante gdzie nazwa tematu dotyczy Ciebie i twojego questa którego zadeklarowałeś się napisać, i "podjąć" rękawice, nagle stwierdzasz ze nie za darmo, a filmu nawet tutaj nie pokazałeś kodu czy czegokolwiek, prze chuj jesteś

Opublikowano
Godzinę temu, Hydro napisał(a):

Pierwsza rzecz jest taka ze Ja chciałem być twoim klientem i kupić coś od Ciebie. To Ty się zadeklarowałeś że napiszesz questa mi za free.
Druga rzecz Nic nie napisałeś i nic nie robiłeś, bo nic tu nie wstawiłeś. Grałeś na zwłokę bo taki quest Cię przerósł ale chyba myślałeś że Ci zlecę zabicie 100 wilków i oddanie itemka do biologa. XD

I nie, gdybym pisał to co miała by mi przynieść slina na język to jedną funkcje questową byś pisał 2 tygodnia, a co dopiero całego questa, i na małej ilości serwerów widocznie grałeś, lub w mało gier. Podobne dungi grupowe masz na minimum Alune, jak i plechito robi podobne zabiegi w nowych dungach, czyt sysledar. Ba mało tego nawet na globalu były podobne zabiegi na dungach, np Beran-Setao działał w specjalny sposób i ma swoją własną konfigurację. Lecisz w kulki i nic więcej zmieniasz jeszcze temat i zaczynasz pisać o Dante gdzie nazwa tematu dotyczy Ciebie i twojego questa którego zadeklarowałeś się napisać, i "podjąć" rękawice, nagle stwierdzasz ze nie za darmo, a filmu nawet tutaj nie pokazałeś kodu czy czegokolwiek, prze chuj jesteś

ekhm

image.png