Opublikowano 4 Kwietnia4 Kwi Autor 15 minut temu, YeeeY napisał(a):Swoją drogą długo takiego quest'a piszeCoś ty, nagle przestał się wypowiadać na forum to się nie doczekamynie odbieraj mi nadziei 😔
Opublikowano 4 Kwietnia4 Kwi Programista 10 godzin temu, przemek napisał(a):Ja nie 😀 ale ktoś się skusiłDodam tylko że chcialem kupić stronę, ale nasz biznesmen ma tylko zagraniczne konta, więc zrezygnowałem :(Dodatkowo kolega z forum poinformował mnie o sytuacji z nie zwróconych 100zl (XD!) Które zapłacił za "unikalny" system 1:1 z turka heheA jak mówiłem że złodziej i pisałem w tematach, to jeszcze dostałem ostrzeżenie od @Sevence za rozbój i terroryzm.
Opublikowano 4 Kwietnia4 Kwi 11 godzin temu, przemek napisał(a):Dodatkowo kolega z forum poinformował mnie o sytuacji z nie zwróconych 100zl (XD!) Które zapłacił za "unikalny" system 1:1 z turka heheKto taki?
Opublikowano 6 Kwietnia6 Kwi @Rain94 Jak tam idą pracę? 😄 Chodzą słuchy, że między czasie kogoś oscamowałeś.
Opublikowano 6 Kwietnia6 Kwi D4nte też skamował to kolega wyżej miał w to wyjebane chcę przypomnieć tylko
Opublikowano 6 Kwietnia6 Kwi 3 minuty temu, xAdr1an napisał(a):D4nte też skamował to kolega wyżej miał w to wyjebane chcę przypomnieć tylkoChcę przypomnieć, że jego oferta została usunięta po weryfikacji.
Opublikowano 6 Kwietnia6 Kwi 55 minut temu, Sevence napisał(a):Chcę przypomnieć, że jego oferta została usunięta po weryfikacji.Nie zmienia to faktu, że go broniłeś cały czas ;)
Opublikowano 6 Kwietnia6 Kwi 4 godziny temu, Sevence napisał(a):@Rain94 Jak tam idą pracę? 😄 Chodzą słuchy, że między czasie kogoś oscamowałeś.Chodzą słuchy to zapraszam na PW wyjaśnić sytuację. Tak jak zrobiłeś to w przypadku kolegi Dante1 godzinę temu, Arta napisał(a):@Rain94 krótka piłka albo queścik albo banik = choose oneBanik za co? To ja poproszę też o bana dla Dante Co do samego questa. To szczerze mogę to pokazać w formie filmu, ale za darmo nie udostępnię tak skomplikowanej rzeczy. Każdy kto przeczytał to widzi, że chłopak sobie wymyślił co ślina na język mu naniosła, a takowego questa nie ma chyba nigdzie. Miałem drobne sprawy, ważniejsze od metina
Opublikowano 6 Kwietnia6 Kwi 12 minut temu, Rain94 napisał(a):Chodzą słuchy to zapraszam na PW wyjaśnić sytuację. Tak jak zrobiłeś to w przypadku kolegi DanteBanik za co? To ja poproszę też o bana dla DanteCo do samego questa. To szczerze mogę to pokazać w formie filmu, ale za darmo nie udostępnię tak skomplikowanej rzeczy. Każdy kto przeczytał to widzi, że chłopak sobie wymyślił co ślina na język mu naniosła, a takowego questa nie ma chyba nigdzie. Miałem drobne sprawy, ważniejsze od metinaZdeklarowałeś się upublicznićW dniu 30.03.2025 o 19:58, ARK napisał(a):O tutaj
Opublikowano 6 Kwietnia6 Kwi 26 minut temu, Rain94 napisał(a):Chodzą słuchy to zapraszam na PW wyjaśnić sytuację. Tak jak zrobiłeś to w przypadku kolegi DanteNa screenach które dostałem widać jasno, ale napiszę.
Opublikowano 6 Kwietnia6 Kwi 1 godzinę temu, WhiteBambo88 napisał(a):Zdeklarowałeś się upublicznićO tutajChłop ewidentnie ma dwubiegunowść, że deklaruje i potem za kase chce.Swoją drogą na pewno go nie napisałeś, tylko grasz na czas Edytowane 6 Kwietnia6 Kwi przez YeeeY
Opublikowano 6 Kwietnia6 Kwi 3 minuty temu, YeeeY napisał(a):Chłop ewidentnie ma dwubiegunowść, że deklaruje i potem za kase chce.Swoją drogą na pewno go nie napisałeś, tylko grasz na czasJeśli tak dotrzymuje słowa wobec klientów, jak tutaj, to powodzenia xD niezła wizytówka
Opublikowano 7 Kwietnia7 Kwi W dniu 6.04.2025 o 21:48, Rain94 napisał(a):a takowego questa nie ma chyba nigdzie.To miał Ci zlecić coś co gdzieś już jest? Jaki by to miało sens? XD
Opublikowano 8 Kwietnia8 Kwi Autor W dniu 6.04.2025 o 21:48, Rain94 napisał(a):Chodzą słuchy to zapraszam na PW wyjaśnić sytuację. Tak jak zrobiłeś to w przypadku kolegi DanteBanik za co? To ja poproszę też o bana dla DanteCo do samego questa. To szczerze mogę to pokazać w formie filmu, ale za darmo nie udostępnię tak skomplikowanej rzeczy. Każdy kto przeczytał to widzi, że chłopak sobie wymyślił co ślina na język mu naniosła, a takowego questa nie ma chyba nigdzie. Miałem drobne sprawy, ważniejsze od metinaPierwsza rzecz jest taka ze Ja chciałem być twoim klientem i kupić coś od Ciebie. To Ty się zadeklarowałeś że napiszesz questa mi za free.Druga rzecz Nic nie napisałeś i nic nie robiłeś, bo nic tu nie wstawiłeś. Grałeś na zwłokę bo taki quest Cię przerósł ale chyba myślałeś że Ci zlecę zabicie 100 wilków i oddanie itemka do biologa. XDI nie, gdybym pisał to co miała by mi przynieść slina na język to jedną funkcje questową byś pisał 2 tygodnia, a co dopiero całego questa, i na małej ilości serwerów widocznie grałeś, lub w mało gier. Podobne dungi grupowe masz na minimum Alune, jak i plechito robi podobne zabiegi w nowych dungach, czyt sysledar. Ba mało tego nawet na globalu były podobne zabiegi na dungach, np Beran-Setao działał w specjalny sposób i ma swoją własną konfigurację. Lecisz w kulki i nic więcej zmieniasz jeszcze temat i zaczynasz pisać o Dante gdzie nazwa tematu dotyczy Ciebie i twojego questa którego zadeklarowałeś się napisać, i "podjąć" rękawice, nagle stwierdzasz ze nie za darmo, a filmu nawet tutaj nie pokazałeś kodu czy czegokolwiek, prze chuj jesteś
Opublikowano 8 Kwietnia8 Kwi Godzinę temu, Hydro napisał(a):Pierwsza rzecz jest taka ze Ja chciałem być twoim klientem i kupić coś od Ciebie. To Ty się zadeklarowałeś że napiszesz questa mi za free.Druga rzecz Nic nie napisałeś i nic nie robiłeś, bo nic tu nie wstawiłeś. Grałeś na zwłokę bo taki quest Cię przerósł ale chyba myślałeś że Ci zlecę zabicie 100 wilków i oddanie itemka do biologa. XDI nie, gdybym pisał to co miała by mi przynieść slina na język to jedną funkcje questową byś pisał 2 tygodnia, a co dopiero całego questa, i na małej ilości serwerów widocznie grałeś, lub w mało gier. Podobne dungi grupowe masz na minimum Alune, jak i plechito robi podobne zabiegi w nowych dungach, czyt sysledar. Ba mało tego nawet na globalu były podobne zabiegi na dungach, np Beran-Setao działał w specjalny sposób i ma swoją własną konfigurację. Lecisz w kulki i nic więcej zmieniasz jeszcze temat i zaczynasz pisać o Dante gdzie nazwa tematu dotyczy Ciebie i twojego questa którego zadeklarowałeś się napisać, i "podjąć" rękawice, nagle stwierdzasz ze nie za darmo, a filmu nawet tutaj nie pokazałeś kodu czy czegokolwiek, prze chuj jesteśekhm
Opublikowano 8 Kwietnia8 Kwi Ja myśle, że ten Rain to by sie zajebiście dogadał z Pracownikiem ZUS, mogliby w duecie stworzyc niepowtarzalny serwis🤗