Opublikowano Wczoraj o 16:42 1 dn Witam mam taki problem, nadałem w bazie bonusy które ma dawać kamień na +5 i wyższych, i do + 4 pokazuje git gut, a potem juz klapa, za podpowiedzi z góry dziękuje.
Opublikowano Wczoraj o 17:00 1 dn Programista Rozwiązanie 16 minut temu, theblabil napisał(a):Witam mam taki problem, nadałem w bazie bonusy które ma dawać kamień na +5 i wyższych, i do + 4 pokazuje git gut, a potem juz klapa, za podpowiedzi z góry dziękuje.Na screenie widać, że źle odczytuje type oraz sub_type przedmiotu. Sprawdź czy z Twoim Mysql2Proto jest wszystko ok lub wygeneruj na nowo item_proto : )
Opublikowano Wczoraj o 17:08 1 dn Autor 7 minut temu, KoYGeR napisał(a):Na screenie widać, że źle odczytuje type oraz sub_type przedmiotu. Sprawdź czy z Twoim Mysql2Proto jest wszystko ok lub wygeneruj na nowo item_proto : )Ty bez kitu xD
Witam mam taki problem, nadałem w bazie bonusy które ma dawać kamień na +5 i wyższych, i do + 4 pokazuje git gut, a potem juz klapa, za podpowiedzi z góry dziękuje.