Opublikowano 3 Kwietnia3 Kwi witam,kupie gotowy projekt: pliki+client+isinteresuje mnie tylko projekt który był na polskim rynku w ciągu ostatnich 2 latmoże to być wersja z bugami do poprawy to sobie poprawieoferty proszę na pwżadne arezza i inne totalnie zbugowane syfkiinteresuje mnie umowa wiążąca że przez x lat ani ja ani ty nie udostępnimy tego w necie oraz nikomu dalej poza mną tego nie sprzedażbudżetu nie będę określał żebyście nie zawyżali cen :D
Opublikowano 3 Kwietnia3 Kwi Wersja z bugami może byc ale takie varezzo to mu juz nie pasuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)1 godzinę temu, polaczek napisał(a):nie umowa wiążąca że przez x lat ani ja ani ty nie udostępnimy tego w necie oraz nikomu dalej poza mną tego nie sprzedaż( ͡° ͜ʖ ͡°) Edytowane 3 Kwietnia3 Kwi przez ARK
Opublikowano 5 Kwietnia5 Kwi Autor W dniu 3.04.2025 o 22:06, ARK napisał(a):Wersja z bugami może byc ale takie varezzo to mu juz nie pasuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)jest różnica między paroma bugami a wszystkimi :D