Opublikowano Wczoraj o 18:34 1 dn witam,kupie gotowy projekt: pliki+client+isinteresuje mnie tylko projekt który był na polskim rynku w ciągu ostatnich 2 latmoże to być wersja z bugami do poprawy to sobie poprawieoferty proszę na pwżadne arezza i inne totalnie zbugowane syfkiinteresuje mnie umowa wiążąca że przez x lat ani ja ani ty nie udostępnimy tego w necie oraz nikomu dalej poza mną tego nie sprzedażbudżetu nie będę określał żebyście nie zawyżali cen :D
Opublikowano 22 godziny temu22 godz Wersja z bugami może byc ale takie varezzo to mu juz nie pasuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)1 godzinę temu, polaczek napisał(a):nie umowa wiążąca że przez x lat ani ja ani ty nie udostępnimy tego w necie oraz nikomu dalej poza mną tego nie sprzedaż( ͡° ͜ʖ ͡°) Edytowane 22 godziny temu22 godz przez ARK
witam,
kupie gotowy projekt: pliki+client+is
interesuje mnie tylko projekt który był na polskim rynku w ciągu ostatnich 2 lat
może to być wersja z bugami do poprawy to sobie poprawie
oferty proszę na pw
żadne arezza i inne totalnie zbugowane syfki
interesuje mnie umowa wiążąca że przez x lat ani ja ani ty nie udostępnimy tego w necie oraz nikomu dalej poza mną tego nie sprzedaż
budżetu nie będę określał żebyście nie zawyżali cen :D