Opublikowano 14 Kwietnia14 Kwi i dont speak london, można prosić o przetłumaczenie?W dniu 4.04.2025 o 21:12, Luigina napisał(a):CLICK FOR HOMEPAGECLICK FOR DISCORD
Opublikowano 14 Kwietnia14 Kwi 2 godziny temu, Igor napisał(a):i dont speak london, można prosić o przetłumaczenie?Średni serwer, nie ma sensu tłumaczyć.
Opublikowano 14 Kwietnia14 Kwi 43 minuty temu, luki3507 napisał(a):Średni serwer, nie ma sensu tłumaczyć.Po obrazkach zapowiada się nie najgorzej, na jakimś konkretnym przedziale lvlowym robi się średni czy jak? opisz swoją rozgrywkę bo nie wiem czy pobierać czy odpuszczać jak średniak.
Opublikowano 14 Kwietnia14 Kwi No prezentacja całkiem fajna nawet po polski na dc trochę wiary jest także może być ciekawie, ale zobaczymy. ;p
Opublikowano Niedziela o 08:554 dn Wrzuciłem tą prezentację, która jest po polsku bo widziałem, że mieli na stronie, start chyba się przesunął bo w tytule tematu było 18.04, a aktualnie na stronie jest 25.04 także zaktualizowałem tytuł.
Opublikowano Poniedziałek o 18:392 dn Godzinę temu, tricker napisał(a):to co hlbot i lecimy ?Myślę, że szybko zlatywać będzie ;) logi dobre mają.
Strona Główna
Przejdź na Discord'a