Opublikowano 5 Kwietnia5 Kwi Mam wizję zrobienia serwera typu hard/medium max lv 120 cały projekt byłby na umowę musiałbym wiedzieć jaki byłby to koszt w jakim przedziale jeżeli ktoś mógłby się zabrać za taki projekt
Opublikowano 5 Kwietnia5 Kwi 3 godziny temu, ch33six napisał(a):Mam wizję zrobienia serwera typu hard/medium max lv 120 cały projekt byłby na umowę musiałbym wiedzieć jaki byłby to koszt w jakim przedziale jeżeli ktoś mógłby się zabrać za taki projektMusiałbyś najpierw opisać coś więcej o tym serwerze jakiś ogólny koncept, jakie systemy miałyby się na nim znaleźć, w jaką liczbę graczy celujesz, czy interfejs ma być oryginalny, czy może coś całkiem nowego. Kwota realizacji może się mocno różnić w zależności od ambicji, ale na same pliki przyjmij widełki rzędu 10–50 tys. Do tego dolicz koszty reklamy, a te potrafią wyjść drugie tyle, w zależności od tego, gdzie i do kogo chcesz trafić.Zawsze możesz też kupić jakiś gotowy szit projekt za 1–5 tys. i spróbować go palić :P
Mam wizję zrobienia serwera typu hard/medium max lv 120 cały projekt byłby na umowę musiałbym wiedzieć jaki byłby to koszt w jakim przedziale jeżeli ktoś mógłby się zabrać za taki projekt