Opublikowano 7 Kwietnia7 Kwi Witajcie 👋 Czy ktoś z Was posiada może takie ikony KU? Są one m.in na serwerze mt2009
Opublikowano 7 Kwietnia7 Kwi Autor 8 minut temu, Arta napisał(a):proszem ksionszki.rarJestem na telefonie i ciężko mi to zweryfikować. Widzę, że tam jest 8 sztuk ikon. Czyli mam rozumieć, że jedna ikona jest pod jedną profesje skilli tak? Np. Jedna Ikona pod bodego, druga pod mentala?
Opublikowano 7 Kwietnia7 Kwi Teraz, ValkeryE napisał(a):Jestem na telefonie i ciężko mi to zweryfikować. Widzę, że tam jest 8 sztuk ikon. Czyli mam rozumieć, że jedna ikona jest pod jedną profesje skilli tak? Np. Jedna Ikona pod bodego, druga pod mentala?Tak, dokładnie.
Opublikowano 7 Kwietnia7 Kwi Autor Teraz, ExoCarossa napisał(a):Tak, dokładnie.Ok, super. Dziękuję wszystkim za pomoc 😁
Opublikowano 7 Kwietnia7 Kwi w sumie to racja, że powinno być więcej, ale poland ma tak ze kazdy pod 1 klase ma 1 ikonke co jest dziwne bo na necie masz o wiele lepsze, ale kto co lubi
Opublikowano 7 Kwietnia7 Kwi 15 minut temu, Arta napisał(a):w sumie to racja, że powinno być więcej, ale poland ma tak ze kazdy pod 1 klase ma 1 ikonke co jest dziwne bo na necie masz o wiele lepsze, ale kto co lubioczekujesz za wiele, oni robią balans na żywym serwerze. Nostalgiczny serwer ale JUŻ z Manu
Opublikowano 7 Kwietnia7 Kwi 51 minut temu, Arta napisał(a):proszem ksionszki.rarnie masz może kompletu?
Opublikowano 7 Kwietnia7 Kwi 2 minuty temu, Sasori napisał(a):nie masz może kompletu?Nie mam, ale gdzieś na turku to macie koledzy sympatyczni. metin2009 oferuje tylko takie, a nie chce mi sie szukać