Skocz do zawartości
Opublikowano

Witam szanowne grono!

Szukam kogoś do teamu lub kogoś komu po prostu zapłacę za usługę i się rozchodzimy!

• Szukam osoby, która ułoży lub pomoże ułożyć mi rozgrywkę.

• Szukam osoby, która będzie odpowiedzialna za promocję, reklamę serwera.

Wszystko jest do dogadania i omówienia jeśli chodzi o obowiązki.

Co oferuję? Po prostu $ lub co tam sobie wymagasz.

Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu w wiadomości prywatnej lub zostawienie dc.

Aby uniknąć zbędnych pytań. Posiadam już podstawkę tzn skończone pliki, całą szatę graficzną etc. Po prostu pomoc w ułożeniu rozgrywki oraz promocji serwera.

Featured Replies

Opublikowano

A vojs czat będzie dostępny?bo nie wiem jak rozpisać rozgrywkę bez niego

Opublikowano

Brzmi jak Bossman, Wygląda jak Bossman, Pachnie jak Bossman.

TYLKO TA POMOC PRZY ROZGRYWCE MI NIE PASUJE 🤨

Canzass??

Opublikowano

Tak z ciekawosci jaki przewidziany budzet? Ewentualnie podział %? Taka informacja moglaby byc bardzo pomocna, duzo osób pewnie olewa temat bez glebszego zastanowienia, zwlaszcza widzac ktorys tam raz podobny temat napisany przez Ciebie,.

Opublikowano

Proponuje stary polski metin 2009 ;v za wiele nie trzeba zmieniać a rozgrywka będzie przednia. 25% biorę i możemy się bawić.

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, Arta napisał(a):

A vojs czat będzie dostępny?bo nie wiem jak rozpisać rozgrywkę bez niego

Będzie będzie.

6 godzin temu, MalikOo napisał(a):

Brzmi jak Bossman, Wygląda jak Bossman, Pachnie jak Bossman.

TYLKO TA POMOC PRZY ROZGRYWCE MI NIE PASUJE 🤨

Canzass??

Ogólnie nie mam oporów aby głupio odpowiadać jeśli ktoś głupio gada. A więc moja odpowiedź brzmi: Twoja córka popychana przez Pana z Afryfki północnej tato :D

5 godzin temu, ouiai napisał(a):

Tak z ciekawosci jaki przewidziany budzet? Ewentualnie podział %? Taka informacja moglaby byc bardzo pomocna, duzo osób pewnie olewa temat bez glebszego zastanowienia, zwlaszcza widzac ktorys tam raz podobny temat napisany przez Ciebie,.

Nie któryś tylko drugi i zapewne ostatni. Co do budżetu to jest wystarczający, a jeśli pytasz się o % to chyba masz dwa zwoje więcej od swoich poprzedników i chyba zdajesz sobie, że ten % jest uzależniony ile ktoś od siebie wniesie i to jest do dogadania na pw?

Zdajesz sobie z tego sprawę prawda? :D

3 godziny temu, xAdr1an napisał(a):

Proponuje stary polski metin 2009 ;v za wiele nie trzeba zmieniać a rozgrywka będzie przednia. 25% biorę i możemy się bawić.

Nie moja nisza.

Opublikowano
5 minut temu, PracownikZUS napisał(a):

Nie któryś tylko drugi i zapewne ostatni.

Co ty gadasz jak spamisz tym na grupach Metina odkąd pamiętam.

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, YeeeY napisał(a):

Co ty gadasz jak spamisz tym na grupach Metina odkąd pamiętam.

Podrzuć linka prosze.

Opublikowano

Myślisz, że jak usuniesz stare wpisy to tego się nie da odzyskać? Zrobiłem sobie pare ssów twoich postów ale ich było znacznie więcej

Edytowane przez YeeeY

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, YeeeY napisał(a):

Myślisz, że jak usuniesz stare wpisy to tego się nie da odzyskać?

No tak. Zgadza się. Dwa razy. W czym problem?

W tym samym czasie wstawiłem tutaj, na fb i na inne forum - wiadomo jakie. I myślisz, że mam z tym jakiś problem?

Nawet gdyby policzyć każdą wstawkę osobno to niech będzie 10 razy. I w czym jest problem?

Co do usuwania postów to po prostu robię to aby było w miarę przejrzyście. Nie mam nic do ukrycia. Bez obaw.

Reasumując co tam jeszcze chcesz wiedzieć?

EDIT:

" Myślisz, że jak usuniesz stare wpisy to tego się nie da odzyskać? Zrobiłem sobie pare ssów twoich postów ale ich było znacznie więcej "

A to rób kurde :D W pycie Cię mam. Myślisz, że mnie to jakoś rusza czy coś? Pff to Ty chcesz o mnie mówić nie ja o Tobie. Więc wszystko się zgadza :D

Opublikowano

12 godzin temu, PracownikZUS napisał(a):

Aby uniknąć zbędnych pytań. Posiadam już podstawkę tzn skończone pliki, całą szatę graficzną etc. Po prostu pomoc w ułożeniu rozgrywki oraz promocji serwera.

Co to znaczy podstawka i "skończone pliki" Bo jak szukasz osoby która ma Ci zrobić rozgrywkę, to nie, pliki nie są skończone, są do edycji, i zapewne mniemam ze masz wgrane fixy, parę systemów na krzyz tą grafikę i to tyle, a jeśli chodzi o drop, exp, yangi, craftingi, systemy ulepszeń, misje, to wszystko lezy tak? bo z Jednej strony robiłeś jakiś tam projekt, ale nie określiłeś w zasadzie jaki, czy to easy medium czy hard, a wiadomo ze w zalezności od tego jaki chcesz typ serwera, to systemy które masz albo mogą iść do wyjebania, albo do edycji i ułatwienia, więc ciezko nazwać to skończonymi plikami w momencie gdy będziesz musiał siedzieć i poprawiać coś w source lub mysql, ftp, itd. Skończone pliki to skończone pliki które są gotowe do startu bez zadnej edycji w kodzie gdziekolwiek. Kwestia Setów, map, regenów na nich, tez masz ogarniętą czy to tez jest "do zrobienia"?

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, Hydro napisał(a):

Co to znaczy podstawka i "skończone pliki" Bo jak szukasz osoby która ma Ci zrobić rozgrywkę, to nie, pliki nie są skończone, są do edycji, i zapewne mniemam ze masz wgrane fixy, parę systemów na krzyz tą grafikę i to tyle, a jeśli chodzi o drop, exp, yangi, craftingi, systemy ulepszeń, misje, to wszystko lezy tak? bo z Jednej strony robiłeś jakiś tam projekt, ale nie określiłeś w zasadzie jaki, czy to easy medium czy hard, a wiadomo ze w zalezności od tego jaki chcesz typ serwera, to systemy które masz albo mogą iść do wyjebania, albo do edycji i ułatwienia, więc ciezko nazwać to skończonymi plikami w momencie gdy będziesz musiał siedzieć i poprawiać coś w source lub mysql, ftp, itd. Skończone pliki to skończone pliki które są gotowe do startu bez zadnej edycji w kodzie gdziekolwiek. Kwestia Setów, map, regenów na nich, tez masz ogarniętą czy to tez jest "do zrobienia"?

Zapewne wiesz co znaczy podstawka i skończone pliki, a więc zbedne pytanie xD Co do typu serwera to tutaj masz rację!

Reasumując. Skoro napisałem, że mam gotowe pliki tzw podstawke właśnie z fiksami itd i w opisie napisałem, że szukam kogoś kto pomoże ułożyć rozgrywkę to chyba logiczne jest, że jej nie ma? A jeśli np X system nie pasuje do wizji serwera to zapewne wiesz, że robi się // i nie ma systemu. Wiesz o tym prawda? Bo jeśli nie to chyba nie takich osób szukam ;D A na pewno nie takich, które wiedzą a widzą w tym problem.

//

//

//

// xD

Opublikowano
1 minutę temu, PracownikZUS napisał(a):

Zapewne wiesz co znaczy podstawka i skończone pliki, a więc zbedne pytanie xD Co do typu serwera to tutaj masz rację!

Reasumując. Skoro napisałem, że mam gotowe pliki tzw podstawke właśnie z fiksami itd i w opisie napisałem, że szukam kogoś kto pomoże ułożyć rozgrywkę to chyba logiczne jest, że jej nie ma? A jeśli np X system nie pasuje do wizji serwera to zapewne wiesz, że robi się // i nie ma systemu. Wiesz o tym prawda? Bo jeśli nie to chyba nie takich osób szukam ;D A na pewno nie takich, które wiedzą a widzą w tym problem.

//

//

//

// xD

Idąc tym tokiem myślenia, wystarczy ze w source zrobisz // i system wyłączysz, no logiczne. Z tym ze informacja o nim dalej pozostaje w kliencie, i musisz system wyjebać równiez z pythona co nie? chyba ze nie wiem masz koło losu w panelu, np. to rozumieć ze wyłączysz system w src i tyle, guzik juz zostawisz do niedziałającego systemu? No nie, to ze sobie system wyłączysz // to dalej musisz edytować klienta więc dalej masz ingerencje w kod, i dalej pliki nie są skończone. Pakiety w bince tez byś zostawił? No chyba nie bo będzie Ci to powodowało błędy ale to chyba wiesz nie? Bo nie jestem pewien. Problem jest w tym ze się nie określiłeś jaki typ. Dajmy na to ze masz 50 systemów, i 50 jest do wyjebania z src, binki, pythona, mysql'a, czy ftp bo równiez tam są pliki konfiguracyjne, juz to Ci czas zabierze. No i najlepiej jakbyś wymienił co posiadasz z systemów to wtedy łatwiej będzie dobrać rozgrywkę i znaleźć potencjalną osobę do tego. bo jak jest to pusta martysama czy puste terenzo to trochę jednak rozgrywki do roboty jest, zwlaszcza gdy chcesz serwer new school a pliki i systemy które robiłeś są old school

Opublikowano
  • Autor
14 minut temu, Hydro napisał(a):

Idąc tym tokiem myślenia, wystarczy ze w source zrobisz // i system wyłączysz, no logiczne. Z tym ze informacja o nim dalej pozostaje w kliencie, i musisz system wyjebać równiez z pythona co nie? chyba ze nie wiem masz koło losu w panelu, np. to rozumieć ze wyłączysz system w src i tyle, guzik juz zostawisz do niedziałającego systemu? No nie, to ze sobie system wyłączysz // to dalej musisz edytować klienta więc dalej masz ingerencje w kod, i dalej pliki nie są skończone. Pakiety w bince tez byś zostawił? No chyba nie bo będzie Ci to powodowało błędy ale to chyba wiesz nie? Bo nie jestem pewien. Problem jest w tym ze się nie określiłeś jaki typ. Dajmy na to ze masz 50 systemów, i 50 jest do wyjebania z src, binki, pythona, mysql'a, czy ftp bo równiez tam są pliki konfiguracyjne, juz to Ci czas zabierze. No i najlepiej jakbyś wymienił co posiadasz z systemów to wtedy łatwiej będzie dobrać rozgrywkę i znaleźć potencjalną osobę do tego. bo jak jest to pusta martysama czy puste terenzo to trochę jednak rozgrywki do roboty jest, zwlaszcza gdy chcesz serwer new school a pliki i systemy które robiłeś są old school

Wywalenie czegoś z src i pythona to nie lot w kosmos. Nie zajmie to 6ciu tygodni.

Opublikowano
Godzinę temu, Hydro napisał(a):

To się robi plik konfiguracji w kliencie od define i wpisujesz tam wszystkie define tak samo jak w bince i src.

U mnie usuniecie shopów czy cofnięcie limitu yang/stack to kwestia rekompilacji src

Ps. Guzik czy przycisk isa nawet na minimapie też możesz dać pod define

Edytowane przez MalikOo