Opublikowano 7 Kwietnia7 Kwi Witam szanowne grono!Szukam kogoś do teamu lub kogoś komu po prostu zapłacę za usługę i się rozchodzimy!Szukam osoby, która ułoży lub pomoże ułożyć mi rozgrywkę.Szukam osoby, która będzie odpowiedzialna za promocję, reklamę serwera. Wszystko jest do dogadania i omówienia jeśli chodzi o obowiązki.Co oferuję? Po prostu $ lub co tam sobie wymagasz.Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu w wiadomości prywatnej lub zostawienie dc. Aby uniknąć zbędnych pytań. Posiadam już podstawkę tzn skończone pliki, całą szatę graficzną etc. Po prostu pomoc w ułożeniu rozgrywki oraz promocji serwera.
Opublikowano 8 Kwietnia8 Kwi A vojs czat będzie dostępny?bo nie wiem jak rozpisać rozgrywkę bez niego
Opublikowano 8 Kwietnia8 Kwi Brzmi jak Bossman, Wygląda jak Bossman, Pachnie jak Bossman. TYLKO TA POMOC PRZY ROZGRYWCE MI NIE PASUJE 🤨Canzass??
Opublikowano 8 Kwietnia8 Kwi Tak z ciekawosci jaki przewidziany budzet? Ewentualnie podział %? Taka informacja moglaby byc bardzo pomocna, duzo osób pewnie olewa temat bez glebszego zastanowienia, zwlaszcza widzac ktorys tam raz podobny temat napisany przez Ciebie,.
Opublikowano 8 Kwietnia8 Kwi Proponuje stary polski metin 2009 ;v za wiele nie trzeba zmieniać a rozgrywka będzie przednia. 25% biorę i możemy się bawić.
Opublikowano 8 Kwietnia8 Kwi Autor 7 godzin temu, Arta napisał(a):A vojs czat będzie dostępny?bo nie wiem jak rozpisać rozgrywkę bez niegoBędzie będzie.6 godzin temu, MalikOo napisał(a):Brzmi jak Bossman, Wygląda jak Bossman, Pachnie jak Bossman.TYLKO TA POMOC PRZY ROZGRYWCE MI NIE PASUJE 🤨Canzass??Ogólnie nie mam oporów aby głupio odpowiadać jeśli ktoś głupio gada. A więc moja odpowiedź brzmi: Twoja córka popychana przez Pana z Afryfki północnej tato :D5 godzin temu, ouiai napisał(a):Tak z ciekawosci jaki przewidziany budzet? Ewentualnie podział %? Taka informacja moglaby byc bardzo pomocna, duzo osób pewnie olewa temat bez glebszego zastanowienia, zwlaszcza widzac ktorys tam raz podobny temat napisany przez Ciebie,.Nie któryś tylko drugi i zapewne ostatni. Co do budżetu to jest wystarczający, a jeśli pytasz się o % to chyba masz dwa zwoje więcej od swoich poprzedników i chyba zdajesz sobie, że ten % jest uzależniony ile ktoś od siebie wniesie i to jest do dogadania na pw?Zdajesz sobie z tego sprawę prawda? :D3 godziny temu, xAdr1an napisał(a):Proponuje stary polski metin 2009 ;v za wiele nie trzeba zmieniać a rozgrywka będzie przednia. 25% biorę i możemy się bawić.Nie moja nisza.
Opublikowano 8 Kwietnia8 Kwi 5 minut temu, PracownikZUS napisał(a):Nie któryś tylko drugi i zapewne ostatni.Co ty gadasz jak spamisz tym na grupach Metina odkąd pamiętam.
Opublikowano 8 Kwietnia8 Kwi Autor 3 minuty temu, YeeeY napisał(a):Co ty gadasz jak spamisz tym na grupach Metina odkąd pamiętam.Podrzuć linka prosze.
Opublikowano 8 Kwietnia8 Kwi Myślisz, że jak usuniesz stare wpisy to tego się nie da odzyskać? Zrobiłem sobie pare ssów twoich postów ale ich było znacznie więcej Edytowane 8 Kwietnia8 Kwi przez YeeeY
Opublikowano 8 Kwietnia8 Kwi Autor 1 minutę temu, YeeeY napisał(a):Myślisz, że jak usuniesz stare wpisy to tego się nie da odzyskać?No tak. Zgadza się. Dwa razy. W czym problem?W tym samym czasie wstawiłem tutaj, na fb i na inne forum - wiadomo jakie. I myślisz, że mam z tym jakiś problem?Nawet gdyby policzyć każdą wstawkę osobno to niech będzie 10 razy. I w czym jest problem?Co do usuwania postów to po prostu robię to aby było w miarę przejrzyście. Nie mam nic do ukrycia. Bez obaw.Reasumując co tam jeszcze chcesz wiedzieć?EDIT:" Myślisz, że jak usuniesz stare wpisy to tego się nie da odzyskać? Zrobiłem sobie pare ssów twoich postów ale ich było znacznie więcej "A to rób kurde :D W pycie Cię mam. Myślisz, że mnie to jakoś rusza czy coś? Pff to Ty chcesz o mnie mówić nie ja o Tobie. Więc wszystko się zgadza :D
Opublikowano 8 Kwietnia8 Kwi 12 godzin temu, PracownikZUS napisał(a):Aby uniknąć zbędnych pytań. Posiadam już podstawkę tzn skończone pliki, całą szatę graficzną etc. Po prostu pomoc w ułożeniu rozgrywki oraz promocji serwera.Co to znaczy podstawka i "skończone pliki" Bo jak szukasz osoby która ma Ci zrobić rozgrywkę, to nie, pliki nie są skończone, są do edycji, i zapewne mniemam ze masz wgrane fixy, parę systemów na krzyz tą grafikę i to tyle, a jeśli chodzi o drop, exp, yangi, craftingi, systemy ulepszeń, misje, to wszystko lezy tak? bo z Jednej strony robiłeś jakiś tam projekt, ale nie określiłeś w zasadzie jaki, czy to easy medium czy hard, a wiadomo ze w zalezności od tego jaki chcesz typ serwera, to systemy które masz albo mogą iść do wyjebania, albo do edycji i ułatwienia, więc ciezko nazwać to skończonymi plikami w momencie gdy będziesz musiał siedzieć i poprawiać coś w source lub mysql, ftp, itd. Skończone pliki to skończone pliki które są gotowe do startu bez zadnej edycji w kodzie gdziekolwiek. Kwestia Setów, map, regenów na nich, tez masz ogarniętą czy to tez jest "do zrobienia"?
Opublikowano 8 Kwietnia8 Kwi Autor 9 minut temu, Hydro napisał(a):Co to znaczy podstawka i "skończone pliki" Bo jak szukasz osoby która ma Ci zrobić rozgrywkę, to nie, pliki nie są skończone, są do edycji, i zapewne mniemam ze masz wgrane fixy, parę systemów na krzyz tą grafikę i to tyle, a jeśli chodzi o drop, exp, yangi, craftingi, systemy ulepszeń, misje, to wszystko lezy tak? bo z Jednej strony robiłeś jakiś tam projekt, ale nie określiłeś w zasadzie jaki, czy to easy medium czy hard, a wiadomo ze w zalezności od tego jaki chcesz typ serwera, to systemy które masz albo mogą iść do wyjebania, albo do edycji i ułatwienia, więc ciezko nazwać to skończonymi plikami w momencie gdy będziesz musiał siedzieć i poprawiać coś w source lub mysql, ftp, itd. Skończone pliki to skończone pliki które są gotowe do startu bez zadnej edycji w kodzie gdziekolwiek. Kwestia Setów, map, regenów na nich, tez masz ogarniętą czy to tez jest "do zrobienia"?Zapewne wiesz co znaczy podstawka i skończone pliki, a więc zbedne pytanie xD Co do typu serwera to tutaj masz rację!Reasumując. Skoro napisałem, że mam gotowe pliki tzw podstawke właśnie z fiksami itd i w opisie napisałem, że szukam kogoś kto pomoże ułożyć rozgrywkę to chyba logiczne jest, że jej nie ma? A jeśli np X system nie pasuje do wizji serwera to zapewne wiesz, że robi się // i nie ma systemu. Wiesz o tym prawda? Bo jeśli nie to chyba nie takich osób szukam ;D A na pewno nie takich, które wiedzą a widzą w tym problem. //////// xD
Opublikowano 8 Kwietnia8 Kwi 1 minutę temu, PracownikZUS napisał(a):Zapewne wiesz co znaczy podstawka i skończone pliki, a więc zbedne pytanie xD Co do typu serwera to tutaj masz rację!Reasumując. Skoro napisałem, że mam gotowe pliki tzw podstawke właśnie z fiksami itd i w opisie napisałem, że szukam kogoś kto pomoże ułożyć rozgrywkę to chyba logiczne jest, że jej nie ma? A jeśli np X system nie pasuje do wizji serwera to zapewne wiesz, że robi się // i nie ma systemu. Wiesz o tym prawda? Bo jeśli nie to chyba nie takich osób szukam ;D A na pewno nie takich, które wiedzą a widzą w tym problem.//////// xDIdąc tym tokiem myślenia, wystarczy ze w source zrobisz // i system wyłączysz, no logiczne. Z tym ze informacja o nim dalej pozostaje w kliencie, i musisz system wyjebać równiez z pythona co nie? chyba ze nie wiem masz koło losu w panelu, np. to rozumieć ze wyłączysz system w src i tyle, guzik juz zostawisz do niedziałającego systemu? No nie, to ze sobie system wyłączysz // to dalej musisz edytować klienta więc dalej masz ingerencje w kod, i dalej pliki nie są skończone. Pakiety w bince tez byś zostawił? No chyba nie bo będzie Ci to powodowało błędy ale to chyba wiesz nie? Bo nie jestem pewien. Problem jest w tym ze się nie określiłeś jaki typ. Dajmy na to ze masz 50 systemów, i 50 jest do wyjebania z src, binki, pythona, mysql'a, czy ftp bo równiez tam są pliki konfiguracyjne, juz to Ci czas zabierze. No i najlepiej jakbyś wymienił co posiadasz z systemów to wtedy łatwiej będzie dobrać rozgrywkę i znaleźć potencjalną osobę do tego. bo jak jest to pusta martysama czy puste terenzo to trochę jednak rozgrywki do roboty jest, zwlaszcza gdy chcesz serwer new school a pliki i systemy które robiłeś są old school
Opublikowano 8 Kwietnia8 Kwi Autor 14 minut temu, Hydro napisał(a):Idąc tym tokiem myślenia, wystarczy ze w source zrobisz // i system wyłączysz, no logiczne. Z tym ze informacja o nim dalej pozostaje w kliencie, i musisz system wyjebać równiez z pythona co nie? chyba ze nie wiem masz koło losu w panelu, np. to rozumieć ze wyłączysz system w src i tyle, guzik juz zostawisz do niedziałającego systemu? No nie, to ze sobie system wyłączysz // to dalej musisz edytować klienta więc dalej masz ingerencje w kod, i dalej pliki nie są skończone. Pakiety w bince tez byś zostawił? No chyba nie bo będzie Ci to powodowało błędy ale to chyba wiesz nie? Bo nie jestem pewien. Problem jest w tym ze się nie określiłeś jaki typ. Dajmy na to ze masz 50 systemów, i 50 jest do wyjebania z src, binki, pythona, mysql'a, czy ftp bo równiez tam są pliki konfiguracyjne, juz to Ci czas zabierze. No i najlepiej jakbyś wymienił co posiadasz z systemów to wtedy łatwiej będzie dobrać rozgrywkę i znaleźć potencjalną osobę do tego. bo jak jest to pusta martysama czy puste terenzo to trochę jednak rozgrywki do roboty jest, zwlaszcza gdy chcesz serwer new school a pliki i systemy które robiłeś są old schoolWywalenie czegoś z src i pythona to nie lot w kosmos. Nie zajmie to 6ciu tygodni.
Opublikowano 8 Kwietnia8 Kwi Godzinę temu, Hydro napisał(a):Idąc tym tokiem myślenia, wystarczy ze w source zrobisz // i system wyłączysz, no logiczne. Z tym ze informacja o nim dalej pozostaje w kliencie, i musisz system wyjebać równiez z pythona co nie? chyba ze nie wiem masz koło losu w panelu, np. to rozumieć ze wyłączysz system w src i tyle, guzik juz zostawisz do niedziałającego systemu? No nie, to ze sobie system wyłączysz // to dalej musisz edytować klienta więc dalej masz ingerencje w kod, i dalej pliki nie są skończone. Pakiety w bince tez byś zostawił? No chyba nie bo będzie Ci to powodowało błędy ale to chyba wiesz nie? Bo nie jestem pewien. Problem jest w tym ze się nie określiłeś jaki typ. Dajmy na to ze masz 50 systemów, i 50 jest do wyjebania z src, binki, pythona, mysql'a, czy ftp bo równiez tam są pliki konfiguracyjne, juz to Ci czas zabierze. No i najlepiej jakbyś wymienił co posiadasz z systemów to wtedy łatwiej będzie dobrać rozgrywkę i znaleźć potencjalną osobę do tego. bo jak jest to pusta martysama czy puste terenzo to trochę jednak rozgrywki do roboty jest, zwlaszcza gdy chcesz serwer new school a pliki i systemy które robiłeś są old schoolTo się robi plik konfiguracji w kliencie od define i wpisujesz tam wszystkie define tak samo jak w bince i src.U mnie usuniecie shopów czy cofnięcie limitu yang/stack to kwestia rekompilacji srcPs. Guzik czy przycisk isa nawet na minimapie też możesz dać pod define Edytowane 8 Kwietnia8 Kwi przez MalikOo