Opublikowano 8 Kwietnia8 Kwi Dobry,Wielu podejrzewało, wielu broniło(albo nie?) no ale gość został sprawdzony za 100zł. Test wypadł negatywnie, przytulił 100zł i zawinał kiecę xD. Chyba nici z jego kariery programisty na tym forum.I tak upiekło mu się kilka dni bo zaraz po scamie wylądowałem na kilka dni w łożku i nie było siły nawet zrobić tematu.Oczywiście kasy nie odesłał i kontakt się urwał.Pozdrawiam prawilnych użytkowników.
Opublikowano 8 Kwietnia8 Kwi A ten quest co miał napisać dla @Hydro , to go napisał czy jednak nie xd?
Opublikowano 8 Kwietnia8 Kwi 32 minuty temu, ValkeryE napisał(a):A ten quest co miał napisać dla @Hydro , to go napisał czy jednak nie xd?nie ☹️
Opublikowano 8 Kwietnia8 Kwi wysoko jest, gościu "oferował usługi" sellając systemy innych ludzi + ss z notatnika xDDDD
Opublikowano 9 Kwietnia9 Kwi Autor 12 godzin temu, Thorek napisał(a):Kiedy wy się w końcu nauczycie weryfikować ludzi...Ale ja to bardzo dobrze wiedziałem, nawet byłem na 95% pewny że tak się stanie ale stwierdziłem że 100zł dla kontentu to chyba warto. Przecież to nie 1500zł xD
Dobry,
Wielu podejrzewało, wielu broniło(albo nie?) no ale gość został sprawdzony za 100zł.
Test wypadł negatywnie, przytulił 100zł i zawinał kiecę xD. Chyba nici z jego kariery programisty na tym forum.
I tak upiekło mu się kilka dni bo zaraz po scamie wylądowałem na kilka dni w łożku i nie było siły nawet zrobić tematu.
Oczywiście kasy nie odesłał i kontakt się urwał.
Pozdrawiam prawilnych użytkowników.