Opublikowano 8 Października 20231 r Cześć, Przedstawiam modyfikację, którą możecie zaimplementować na Waszych serwerach. Od teraz, w ramach opisu każdej pieczęci zwierzaka, możliwe będzie wyświetlenie określonych bonusów, jakie dana pieczęć zwierzaka ma przypisane w bazie danych. Prezentacja: Implementacja: Jeśli obsługujesz pety za pomocą nowego typu z tego tematu. 📁 Lokalizacja pliku: 'root -> uiToolTip.py' 🔍 Szukaj 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się ➕ Dodaj 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Jeśli NIE obsługujesz petów za pomocą nowego typu. 📁 Lokalizacja pliku: 'root -> uiToolTip.py' 🔍 Szukaj 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się ➕ Dodaj 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 14 Października 20231 r Autor Zapomniałem dodać wyświetlenia czasu, zaktualizowałem temat.
Opublikowano 3 Listopada 20231 r Mały błąd, po implementacji z tego tematu: Root mi sie wywala na tym: Syserr: networkModule.SetSelectCharacterPhase - <type 'exceptions.SyntaxError'>:invalid syntax (uiToolTip.py, line 1256) 1103 14:39:04990 :: ============================================================================================================ 1103 14:39:04991 :: Abort!!!!
Opublikowano 3 Listopada 20231 r Autor Faktycznie, wystąpił błąd składni. Nie można dodać 'elif' po 'else'. Musiałem coś pomieszać i zapomniałem zaktualizować temat. Już zaktualizowałem temat, proszę sprawdź teraz.
Opublikowano 3 Listopada 20231 r 4 minuty temu, Sevence napisał(a): Faktycznie, wystąpił błąd składni. Nie można dodać 'elif' po 'else'. Musiałem coś pomieszać i zapomniałem zaktualizować temat. Już zaktualizowałem temat, proszę sprawdź teraz. Dobra działa 😉