Opublikowano 8 Października 20232 l Cześć, Przedstawiam modyfikację, którą możecie zaimplementować na Waszych serwerach. Od teraz, w ramach opisu każdej pieczęci zwierzaka, możliwe będzie wyświetlenie określonych bonusów, jakie dana pieczęć zwierzaka ma przypisane w bazie danych. Prezentacja: Implementacja: Jeśli obsługujesz pety za pomocą nowego typu z tego tematu. 📁 Lokalizacja pliku: 'root -> uiToolTip.py' 🔍 Szukaj Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto ➕ Dodaj Jeśli NIE obsługujesz petów za pomocą nowego typu. 📁 Lokalizacja pliku: 'root -> uiToolTip.py' 🔍 Szukaj ➕ Dodaj
Opublikowano 14 Października 20232 l Autor Zapomniałem dodać wyświetlenia czasu, zaktualizowałem temat.
Opublikowano 3 Listopada 20232 l Mały błąd, po implementacji z tego tematu: Root mi sie wywala na tym: Syserr: networkModule.SetSelectCharacterPhase - <type 'exceptions.SyntaxError'>:invalid syntax (uiToolTip.py, line 1256) 1103 14:39:04990 :: ============================================================================================================ 1103 14:39:04991 :: Abort!!!!
Opublikowano 3 Listopada 20232 l Autor Faktycznie, wystąpił błąd składni. Nie można dodać 'elif' po 'else'. Musiałem coś pomieszać i zapomniałem zaktualizować temat. Już zaktualizowałem temat, proszę sprawdź teraz.
Opublikowano 3 Listopada 20232 l W dniu 3.11.2023 o 13:57, Sevence napisał(a): Faktycznie, wystąpił błąd składni. Nie można dodać 'elif' po 'else'. Musiałem coś pomieszać i zapomniałem zaktualizować temat. Już zaktualizowałem temat, proszę sprawdź teraz. Dobra działa 😉