Opublikowano 11 Kwietnia11 Kwi Hej jak dodać ikony do każdej książki umiejętności?Chodzi mi o te ikony ze stawki od @Poly z góry dziękuje za pomoc bo w item_list mamy tylko jedną książkę 50300 ETC icon/item/book_01.tgaKorzystam z martysamy
Opublikowano 11 Kwietnia11 Kwi Premium No np.: 50401 - Instr. Trzystr. Cięcie,item_list.txt50401 ETC icon/item/book_11.tga
Opublikowano 11 Kwietnia11 Kwi 18 minut temu, WhiteBambo88 napisał(a):No np.: 50401 - Instr. Trzystr. Cięcie,item_list.txt50401 ETC icon/item/book_11.tgaI co mu to da, że jak nazwie trzystronne cięcie to znaczy, że książka wie, że ma działać na tego skilla? XD
Opublikowano 11 Kwietnia11 Kwi 4 minuty temu, Arta napisał(a):I co mu to da, że jak nazwie trzystronne cięcie to znaczy, że książka wie, że ma działać na tego skilla? XDPrzecież on wskazał domyślny identyfikator instrukcji żeby sobie podmienił...
Opublikowano 11 Kwietnia11 Kwi No tak z instrukcją jest to proste i logiczne, ale czy ktoś ma pomysł jak to zastosować z KU która ma zawsze to samo ID a różni się socketem?
Opublikowano 11 Kwietnia11 Kwi Premium 57 minut temu, Arta napisał(a):I co mu to da, że jak nazwie trzystronne cięcie to znaczy, że książka wie, że ma działać na tego skilla? XDTak napisał to dostał przykład, nie wiem, nie czytam mu w myślach xD
Opublikowano 11 Kwietnia11 Kwi Autor 52 minuty temu, biololo napisał(a):No tak z instrukcją jest to proste i logiczne, ale czy ktoś ma pomysł jak to zastosować z KU która ma zawsze to samo ID a różni się socketem?O to dokładnie mi chodzi :DSwoją drogą napisałem, że chodzi o książkę Umiejętności nie instrukcje :D Edytowane 11 Kwietnia11 Kwi przez ereen331
Opublikowano 12 Kwietnia12 Kwi Programista 16 godzin temu, biololo napisał(a):No tak z instrukcją jest to proste i logiczne, ale czy ktoś ma pomysł jak to zastosować z KU która ma zawsze to samo ID a różni się socketem?Ja wiem c:Jak znajdę chwilę to wrzucę na forum instrukcje Edytowane 12 Kwietnia12 Kwi przez KoYGeR
Opublikowano 12 Kwietnia12 Kwi Autor 4 godziny temu, KoYGeR napisał(a):Ja wiem c:Jak znajdę chwilę to wrzucę na forum instrukcjeTo czekam na temacik ^^
Opublikowano Wtorek o 15:462 dn Godzinę temu, ereen331 napisał(a):Ja u siebie po prostu zrobiłem w source i questem każdą nową księgą i rozwija umiejętność, a nie na standardowych itemVnum = item.GetItemVnum() if itemVnum == 50300: item.SelectItem(itemVnum) socket0 = mouseModule.mouseController.GetAttachedItemSocket(0) if socket0 == 1: slot.SetItemImage("icon/item/ksiega_inna.tga") # alternatywna ikona else: slot.SetItemImage("icon/item/ksiega_normalna.tga") # domyślna
Opublikowano Środa o 22:191 dn Autor Jeżeli jest możiwość na standardowych to wole na standardowych :D
Hej jak dodać ikony do każdej książki umiejętności?
Chodzi mi o te ikony ze stawki od @Poly z góry dziękuje za pomoc bo w item_list mamy tylko jedną książkę 50300 ETC icon/item/book_01.tga
Korzystam z martysamy