Skocz do zawartości
Opublikowano

Gdzie zmienię w Arezzo serverfiles wyrównać Rekrut itp. co jest obok nazwy gracza?

Featured Replies

Opublikowano

Możesz pokazać jakiegoś screena bo nie bardzo wiem co masz na myśli.

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, Sevence napisał(a):

Możesz pokazać jakiegoś screena bo nie bardzo wiem co masz na myśli.

IMG_4932.png?ex=67fbe03b&is=67fa8ebb&hm=

W locale game to nieje

Opublikowano

locale_game:

obraz.png

Opublikowano

Serio nie bardzo wiem, co chcesz tam wyrównać na zdjęciu wygląda na równi z nazwą gracza i poziomem.

Opublikowano
11 minut temu, Sevence napisał(a):

Serio nie bardzo wiem, co chcesz tam wyrównać na zdjęciu wygląda na równi z nazwą gracza i poziomem.

ja tam widze przesuniecie po osi Y o 2mm w dół ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

a tak na poważnie, @Kamillo11 daj screena z kompa a nie z telefonu XD

Opublikowano
  • Autor
31 minut temu, ExoCarossa napisał(a):

locale_game:

obraz.png

Zmieniłem to w locale_game, zmieniło się tylko po naciśnięciu C, więc na górze masz nazwę, w której pokazuje, jaką rangę ile potworów dodaje, ZB. Ale przy nazwie gracza wciąż jest napisane Wladca Arezzo

Opublikowano
7 minut temu, Kamillo11 napisał(a):

Zmieniłem to w locale_game, zmieniło się tylko po naciśnięciu C, więc na górze masz nazwę, w której pokazuje, jaką rangę ile potworów dodaje, ZB. Ale przy nazwie gracza wciąż jest napisane Wladca Arezzo

Trochę się pogubiłem pisałeś coś o wyrównywaniu, a teraz wygląda na to że chodzi ci o zmianę tych nazw? Spakowałeś patcha?

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, Sevence napisał(a):

Trochę się pogubiłem pisałeś coś o wyrównywaniu, a teraz wygląda na to że chodzi ci o zmianę tych nazw? Spakowałeś patcha?

Tak i bez zmian ( ja robię za jakby tłumacza bo gość nie Polak i pisze mi na dc co i jak )

• Sevence zmienił(a) tytuł na Jak zmienić nazwy rang gracza na plikach Arezzo?
Opublikowano

image.png

Cześć, piszę. Zmieniłem w local_game nazwę rangi na test, ale niestety zmieniła się tylko w sekcji Postać, gdzie pokazuje tylko ile +bonusu dodaje. Chciałbym jednak zmienić ją również dla gracza z Lv 1 Test Admin. Zmieniło się tylko tak jak piszę wyżej w sekcji postaci, ale dla postaci jak się nazywam pozostało tak samo Rekrut.

Ok, znalazłem to już w bin pythonplayersettingsmodule

Opublikowano

w optymalce jeszcze