Opublikowano 12 Kwietnia12 Kwi Gdzie zmienię w Arezzo serverfiles wyrównać Rekrut itp. co jest obok nazwy gracza?
Opublikowano 12 Kwietnia12 Kwi Autor 5 minut temu, Sevence napisał(a):Możesz pokazać jakiegoś screena bo nie bardzo wiem co masz na myśli.W locale game to nieje
Opublikowano 12 Kwietnia12 Kwi Serio nie bardzo wiem, co chcesz tam wyrównać na zdjęciu wygląda na równi z nazwą gracza i poziomem.
Opublikowano 12 Kwietnia12 Kwi 11 minut temu, Sevence napisał(a):Serio nie bardzo wiem, co chcesz tam wyrównać na zdjęciu wygląda na równi z nazwą gracza i poziomem.ja tam widze przesuniecie po osi Y o 2mm w dół ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)a tak na poważnie, @Kamillo11 daj screena z kompa a nie z telefonu XD
Opublikowano 12 Kwietnia12 Kwi Autor 31 minut temu, ExoCarossa napisał(a):locale_game:Zmieniłem to w locale_game, zmieniło się tylko po naciśnięciu C, więc na górze masz nazwę, w której pokazuje, jaką rangę ile potworów dodaje, ZB. Ale przy nazwie gracza wciąż jest napisane Wladca Arezzo
Opublikowano 12 Kwietnia12 Kwi 7 minut temu, Kamillo11 napisał(a):Zmieniłem to w locale_game, zmieniło się tylko po naciśnięciu C, więc na górze masz nazwę, w której pokazuje, jaką rangę ile potworów dodaje, ZB. Ale przy nazwie gracza wciąż jest napisane Wladca ArezzoTrochę się pogubiłem pisałeś coś o wyrównywaniu, a teraz wygląda na to że chodzi ci o zmianę tych nazw? Spakowałeś patcha?
Opublikowano 12 Kwietnia12 Kwi Autor 5 minut temu, Sevence napisał(a):Trochę się pogubiłem pisałeś coś o wyrównywaniu, a teraz wygląda na to że chodzi ci o zmianę tych nazw? Spakowałeś patcha?Tak i bez zmian ( ja robię za jakby tłumacza bo gość nie Polak i pisze mi na dc co i jak )
Opublikowano 12 Kwietnia12 Kwi Cześć, piszę. Zmieniłem w local_game nazwę rangi na test, ale niestety zmieniła się tylko w sekcji Postać, gdzie pokazuje tylko ile +bonusu dodaje. Chciałbym jednak zmienić ją również dla gracza z Lv 1 Test Admin. Zmieniło się tylko tak jak piszę wyżej w sekcji postaci, ale dla postaci jak się nazywam pozostało tak samo Rekrut.Ok, znalazłem to już w bin pythonplayersettingsmodule
Gdzie zmienię w Arezzo serverfiles wyrównać Rekrut itp. co jest obok nazwy gracza?