Opublikowano 12 Kwietnia12 Kwi Odpalał ktoś pliczki Andra2? bo ja się głowie z tym Klientem bo dołączony makepack osobno nigdy się tym nie bawiłem może ktoś coś podpowie.
Opublikowano 12 Kwietnia12 Kwi Żeby to raz odpalać to dziadostwo XD Tak w skrócie odpalasz sobie pack.py przez python i tam wpisujesz sobie nazwy folderów chcesz zapakować.
Opublikowano 12 Kwietnia12 Kwi Autor 26 minut temu, ARK napisał(a):Żeby to raz odpalać to dziadostwo XDTak w skrócie odpalasz sobie pack.py przez python i tam wpisujesz sobie nazwy folderów chcesz zapakować.Już się pogubiłem.
Opublikowano 13 Kwietnia13 Kwi 6 godzin temu, ARK napisał(a):Żeby to raz odpalać to dziadostwo XD Tak w skrócie odpalasz sobie pack.py przez python i tam wpisujesz sobie nazwy folderów chcesz zapakować.nigdy nie krozystałem, chyba że PML od martysamy - to jest giga toolsik i dość łatwy w obsłudze xd
Opublikowano 13 Kwietnia13 Kwi Korzystałem musisz mieć pytona na kompie zainstalowanego i je spakujesz.
Opublikowano 13 Kwietnia13 Kwi Autor 44 minuty temu, ARK napisał(a):Godzinę temu, Nietykalny napisał(a):Korzystałem musisz mieć pytona na kompie zainstalowanego i je spakujesz.Godzinę temu, Nietykalny napisał(a):Korzystałem musisz mieć pytona na kompie zainstalowanego i je spakujesz.O o to chodzi ?
Opublikowano 13 Kwietnia13 Kwi 28 minut temu, Kamillo11 napisał(a):O o to chodzi ?tak o to.https://www.python.org/downloads/release/python-2718/
Odpalał ktoś pliczki Andra2? bo ja się głowie z tym Klientem bo dołączony makepack osobno nigdy się tym nie bawiłem może ktoś coś podpowie.