Skocz do zawartości
Opublikowano

Cześć, chciałbym zapytać, który serverfiles od Martysama jest najlepszy, żebym mógł wszystko dodać samodzielnie bez zbędnych dodatków? I przede wszystkim — nie chcę wersji multilanguage.

Featured Replies

Opublikowano

na pewno ta kupiona od niego, wtedy masz 100% pewnosc ze jakiegos bubla nie bedzie, zbednych dodatkow czy innych multilangow(no chyba ze se go dokupisz) XD

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, ARK napisał(a):

na pewno ta kupiona od niego, wtedy masz 100% pewnosc ze jakiegos bubla nie bedzie, zbednych dodatkow czy innych multilangow(no chyba ze se go dokupisz) XD

Jak bardzo zmieniają się ceny? Jestem tu nowy i chciałbym się czegoś nauczyć

Opublikowano
9 minut temu, renno napisał(a):

Jak bardzo zmieniają się ceny? Jestem tu nowy i chciałbym się czegoś nauczyć

200e jego pliki. A skoro jesteś nowy to może lepiej się od razu nie zrazić i zacząć od czegoś prostego jak terenzo czy tmp4

Opublikowano
  • Autor

Dziękuję ślicznie, czy mógłbyś mi doradzić, jak zacząć?

Opublikowano
8 minut temu, renno napisał(a):

Dziękuję ślicznie, czy mógłbyś mi doradzić, jak zacząć?

Zacząłbym od przestudiowania poradników paszki na yt, są w miare aktualne

Opublikowano
  • Autor

Znalazłem na forach i tutaj też są pliki serwerowe od Martysama w wersji 5.8 — dlaczego nie powinienem ich używać?

Opublikowano
11 minut temu, renno napisał(a):

Znalazłem na forach i tutaj też są pliki serwerowe od Martysama w wersji 5.8 — dlaczego nie powinienem ich używać?

używaj przecież nikt Ci nie zabronił, po prostu kupując bezpośrednio od martysamy dostajesz całą dokumentacje i pewność że pliki są w 100% czyste a nie że gdzieś masz jakąś niechcianą wstawkę

Opublikowano
13 minut temu, renno napisał(a):

Oszukujesz w ten sposób twórcę tego projektu i nie masz żadnego wsparcia w razie problemów no i brak dostępu do aktualizacji.

Opublikowano
  • Autor

Więc o ile dobrze rozumiem, te, które są w całym Internecie, są po prostu edytowane przez innych ludzi

I jeszcze chcę zapytać, czy mam wszystko przetłumaczone na CZ w game_locale, a kiedy chcę się wylogować, nadal jest napisane po polsku, gdzie mogę to znaleźć?

Opublikowano
9 minut temu, renno napisał(a):

Więc o ile dobrze rozumiem, te, które są w całym Internecie, są po prostu edytowane przez innych ludzi

Nie wiem czy " te, które są w całym internecie są po prostu edytowane przez innych ludzi" Może któreś nie są 😂
Najlepszym sposobem na rozwianie Twoich wątpliwości jest jak byś pobrał te wszystkie pliki z całego internetu oraz kupił za 200 jurasów od martysamy porównał i dał znać które są czyste a które z dodatkami 🤣