Opublikowano 14 Kwietnia14 Kwi Cześć, chciałbym zapytać, który serverfiles od Martysama jest najlepszy, żebym mógł wszystko dodać samodzielnie bez zbędnych dodatków? I przede wszystkim — nie chcę wersji multilanguage.
Opublikowano 14 Kwietnia14 Kwi na pewno ta kupiona od niego, wtedy masz 100% pewnosc ze jakiegos bubla nie bedzie, zbednych dodatkow czy innych multilangow(no chyba ze se go dokupisz) XD
Opublikowano 14 Kwietnia14 Kwi Autor 4 minuty temu, ARK napisał(a):na pewno ta kupiona od niego, wtedy masz 100% pewnosc ze jakiegos bubla nie bedzie, zbednych dodatkow czy innych multilangow(no chyba ze se go dokupisz) XDJak bardzo zmieniają się ceny? Jestem tu nowy i chciałbym się czegoś nauczyć
Opublikowano 14 Kwietnia14 Kwi 9 minut temu, renno napisał(a):Jak bardzo zmieniają się ceny? Jestem tu nowy i chciałbym się czegoś nauczyć200e jego pliki. A skoro jesteś nowy to może lepiej się od razu nie zrazić i zacząć od czegoś prostego jak terenzo czy tmp4
Opublikowano 14 Kwietnia14 Kwi 8 minut temu, renno napisał(a):Dziękuję ślicznie, czy mógłbyś mi doradzić, jak zacząć?Zacząłbym od przestudiowania poradników paszki na yt, są w miare aktualne
Opublikowano 14 Kwietnia14 Kwi Autor Znalazłem na forach i tutaj też są pliki serwerowe od Martysama w wersji 5.8 — dlaczego nie powinienem ich używać?
Opublikowano 14 Kwietnia14 Kwi 11 minut temu, renno napisał(a):Znalazłem na forach i tutaj też są pliki serwerowe od Martysama w wersji 5.8 — dlaczego nie powinienem ich używać?używaj przecież nikt Ci nie zabronił, po prostu kupując bezpośrednio od martysamy dostajesz całą dokumentacje i pewność że pliki są w 100% czyste a nie że gdzieś masz jakąś niechcianą wstawkę
Opublikowano 14 Kwietnia14 Kwi 13 minut temu, renno napisał(a):Znalazłem na forach i tutaj też są pliki serwerowe od Martysama w wersji 5.8 — dlaczego nie powinienem ich używać?Oszukujesz w ten sposób twórcę tego projektu i nie masz żadnego wsparcia w razie problemów no i brak dostępu do aktualizacji.
Opublikowano 14 Kwietnia14 Kwi Autor Więc o ile dobrze rozumiem, te, które są w całym Internecie, są po prostu edytowane przez innych ludziI jeszcze chcę zapytać, czy mam wszystko przetłumaczone na CZ w game_locale, a kiedy chcę się wylogować, nadal jest napisane po polsku, gdzie mogę to znaleźć?
Opublikowano 14 Kwietnia14 Kwi 9 minut temu, renno napisał(a):Więc o ile dobrze rozumiem, te, które są w całym Internecie, są po prostu edytowane przez innych ludziNie wiem czy " te, które są w całym internecie są po prostu edytowane przez innych ludzi" Może któreś nie są 😂Najlepszym sposobem na rozwianie Twoich wątpliwości jest jak byś pobrał te wszystkie pliki z całego internetu oraz kupił za 200 jurasów od martysamy porównał i dał znać które są czyste a które z dodatkami 🤣
Cześć, chciałbym zapytać, który serverfiles od Martysama jest najlepszy, żebym mógł wszystko dodać samodzielnie bez zbędnych dodatków? I przede wszystkim — nie chcę wersji multilanguage.