Skocz do zawartości

Martysama 5.8 – uszlachetnianie kamieni nie działa + questy PL nie działają

Opublikowano

Siemka, z góry napisze ze nie posiadam wykupionej wersji wiec bez komentarzy o to prosiłbym, dziekuje!

Korzystam z martysama 5.8 te z tymi offline shopami, domyślnie już tam jest wgrana alchemia lecz jest bardzo pobugowana, kamieni nie da się uszlachetniać, potrzeba jakieś duże chore ilości, ogólnie wszystko tam w tej alchemi praktycznie nie działa jsk trzeba, i mam tylko jedno pytanie, czy ktoś może już miał z tym styczność i ogarniał tam Alchemie na tych plikach i byłby wstanie coś podpowiedzieć co i jak?

Featured Replies

Opublikowano

Możliwe że poprawa tych dwóch plików naprawi 90% problemów jakie masz z alchemią.

dragon_soul_table.txt - znajdziesz w sf

dragon_soul_refine_settings.py - znajdziesz w rootach.

Opublikowano
3 godziny temu, ExoCarossa napisał(a):

Możliwe że poprawa tych dwóch plików naprawi 90% problemów jakie masz z alchemią.

dragon_soul_table.txt - znajdziesz w sf

dragon_soul_refine_settings.py - znajdziesz w rootach.

Widziałeś tam pliki? Nie ma tam takich, są jakieś tureckie. Czyli jakiś musiał coś tam ruszać z alchemią i paroma innymi smaczkami. Dlatego polecam czysty wyciek zawsze.

Opublikowano
W dniu 15.04.2025 o 03:21, eksyyy napisał(a):

Siemka, z góry napisze ze nie posiadam wykupionej wersji wiec bez komentarzy o to prosiłbym, dziekuje!

Korzystam z martysama 5.8 te z tymi offline shopami, domyślnie już tam jest wgrana alchemia lecz jest bardzo pobugowana, kamieni nie da się uszlachetniać, potrzeba jakieś duże chore ilości, ogólnie wszystko tam w tej alchemi praktycznie nie działa jsk trzeba, i mam tylko jedno pytanie, czy ktoś może już miał z tym styczność i ogarniał tam Alchemie na tych plikach i byłby wstanie coś podpowiedzieć co i jak?

Na tych plikach jest sporo błędów do ogarnięcia, na tureckim forum skąd one pochodzą jest wypisana cała lista.

Sciągnij sobie lepiej czyste source marty z jakiegoś leaka (wiadomo najlepiej to kup, ale pomijam tą opcje) i działaj sam.

W ten sposób jak coś dodasz, pojawią się błędy to koryguj je od razu a nie przechodź do kolejnej rzeczy.

A jak chcesz się uprzeć na te pliki to ściąg czyste source marty i podmień wszystkie pliki od alchemi.

Opublikowano
W dniu 15.04.2025 o 19:28, wojciech74 napisał(a):

Nie działają mi questy po polsku, mimo że są poprawnie skompilowane. xD Działa tylko biolog, reszta w ogóle się nie uruchamia. :D

Opublikowano

Masz pliki z mojego tematu czy jakieś inne? Wiesz, że tam trzeba od komentować(#) listę zadań, które chcesz, żeby się skompilowały? Co do reszty w paczce jest update, trzeba go wgrać, bo naprawia trochę błędów.
image.pngimage.pngimage.pngimage.png

Opublikowano

Bo musisz w plikach serwerowych pozmieniać locale_string i translate.lua na PL przecież są ustawione na tureckie, zmień na polskie.

Opublikowano
30 minut temu, Nietykalny napisał(a):

Bo musisz w plikach serwerowych pozmieniać locale_string i translate.lua na PL przecież są ustawione na tureckie, zmień na polskie.

Jeśli ma pliki, które je wrzuciłem to nic nie musi. Jak ma jakieś inne to nie mam pojęcia co tam ma

image.pngimage.pngimage.pngimage.png

• Sevence zmienił(a) tytuł na Martysama 5.8 – uszlachetnianie kamieni nie działa + questy PL nie działają