Opublikowano 15 Kwietnia15 Kwi Cześć, pisałem z paroma programistami i nie bardzo jestem zadowolony z ich ofert. Żaden nie posiada sklepów, które są lub były na serwerach i nie było z nimi problemów. Moje pytanie brzmi, czy ma ktoś kontakt do Ikarusa. Nie ma on już oferty a wiem że jego sklepy są dosyć sprawne i support bardzo dobry.Nie interesuje mnie wyciek, przez który przeszło 10 tureckich pacyfistów
Opublikowano 15 Kwietnia15 Kwi Autor 12 minut temu, ARK napisał(a):Jego dc: ikarusdeveloperDzięki, nie mogłem znaleźć. Jakby co możecie też się wypowiedzieć i może macie coś wytestowanego wartego uwagi
Opublikowano 15 Kwietnia15 Kwi 15 minut temu, MalikOo napisał(a):Dzięki, nie mogłem znaleźć. Jakby co możecie też się wypowiedzieć i może macie coś wytestowanego wartego uwagiMasz jeszcze sklepy dracarysa albo sonitexa, ten 1 to tak różnie ze wsparciem a drugi już go nie oferuje ale stabilne sklepy ma. A jak chcesz coś z naszego polskiego podwórka to @KoYGeR i FilipDev(o ile wgl skończył je xd) z takich oficjalnych. Edytowane 15 Kwietnia15 Kwi przez ARK
Opublikowano 15 Kwietnia15 Kwi Autor 52 minuty temu, ARK napisał(a):Masz jeszcze sklepy dracarysa albo sonitexa, ten 1 to tak różnie ze wsparciem a drugi już go nie oferuje ale stabilne sklepy ma. A jak chcesz coś z naszego polskiego podwórka to @KoYGeR i FilipDev(o ile wgl skończył je xd) z takich oficjalnych.Pisałem z nim. Harnaś miał jego sklepy i nie był zadowolony, przeszedł właśnie na Ikarusa Ultimate. Filip dopiero koduje GUI
Opublikowano 15 Kwietnia15 Kwi 6 minut temu, MalikOo napisał(a):Pisałem z nim. Harnaś miał jego sklepy i nie był zadowolony, przeszedł właśnie na Ikarusa Ultimate. Filip dopiero koduje GUITo co Harnaś czy Zawato to stara wersja, teraz ma nową. Możesz do niego podbić i potestować sobie u niego na serwerze testowym