Skocz do zawartości
Opublikowano

Cześć, pisałem z paroma programistami i nie bardzo jestem zadowolony z ich ofert. Żaden nie posiada sklepów, które są lub były na serwerach i nie było z nimi problemów. Moje pytanie brzmi, czy ma ktoś kontakt do Ikarusa. Nie ma on już oferty a wiem że jego sklepy są dosyć sprawne i support bardzo dobry.

Nie interesuje mnie wyciek, przez który przeszło 10 tureckich pacyfistów

Featured Replies

Opublikowano

Jego dc: ikarusdeveloper

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, ARK napisał(a):

Jego dc: ikarusdeveloper

Dzięki, nie mogłem znaleźć. Jakby co możecie też się wypowiedzieć i może macie coś wytestowanego wartego uwagi

Opublikowano
15 minut temu, MalikOo napisał(a):

Dzięki, nie mogłem znaleźć. Jakby co możecie też się wypowiedzieć i może macie coś wytestowanego wartego uwagi

Masz jeszcze sklepy dracarysa albo sonitexa, ten 1 to tak różnie ze wsparciem a drugi już go nie oferuje ale stabilne sklepy ma. A jak chcesz coś z naszego polskiego podwórka to @KoYGeR i FilipDev(o ile wgl skończył je xd) z takich oficjalnych.

Edytowane przez ARK

• Sevence zmienił(a) tytuł na Szukam sprawdzonego systemu Sklepów Offline
Opublikowano
  • Autor
52 minuty temu, ARK napisał(a):

Masz jeszcze sklepy dracarysa albo sonitexa, ten 1 to tak różnie ze wsparciem a drugi już go nie oferuje ale stabilne sklepy ma. A jak chcesz coś z naszego polskiego podwórka to @KoYGeR i FilipDev(o ile wgl skończył je xd) z takich oficjalnych.

Pisałem z nim. Harnaś miał jego sklepy i nie był zadowolony, przeszedł właśnie na Ikarusa Ultimate. Filip dopiero koduje GUI

Opublikowano
6 minut temu, MalikOo napisał(a):

Pisałem z nim. Harnaś miał jego sklepy i nie był zadowolony, przeszedł właśnie na Ikarusa Ultimate. Filip dopiero koduje GUI

To co Harnaś czy Zawato to stara wersja, teraz ma nową. Możesz do niego podbić i potestować sobie u niego na serwerze testowym