Opublikowano 20 Kwietnia20 Kwi Cześć, udostępniam wam ciekawy dodatek na serwer. Często bywało tak, że gracze mieli pretensje o brak reakcji Administracji na boty. Ta komenda znacznie ułatwi wam informowanie graczy, że nie siedzicie na dupie bezczynnieGlobalna informacja dla każdego graczaAutomatyczne wylogowanie gracza bez odliczaniaUstawienie Statusu konta w bazie danych na BLOCK 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 20 Kwietnia20 Kwi Autor 12 minut temu, Arta napisał(a):Source manderia leaked by grzybJak nie potrafisz docenić kogoś pracy to się nie wypowiadaj.
Opublikowano 21 Kwietnia21 Kwi świetna robota ale zamiast komendy kick dopisać wyłączenie clienta użytkownika bo tak na autologinie będzie mógł wejść w nieskończoność chyba że mu się zmieni hasło a to bez sens smaczek odemnie: src client >> PythonNetworkStream.cppw void CPythonNetworkStream::AbsoluteExitGame()nie wiem jak u was w jakims randomowym source mam tak void CPythonNetworkStream::AbsoluteExitGame() { if (!IsOnline()) return; OnRemoteDisconnect(); Disconnect(); }zamienić na void CPythonNetworkStream::AbsoluteExitGame() { if (!IsOnline()) return; OnRemoteDisconnect(); MessageBoxA(NULL, "Zostałeś zbanowany przez administratora.\nGra zostanie zamknięta.", "ZBANOWANY", MB_OK | MB_ICONERROR); ExitApplication(); }Dlaczego tak?AbsoluteExitGame() jest wołane m.in. przez LogOutGame(), a to z kolei przez ExitGame().A jeśli serwer woła victim->Disconnect("ban"), to klient to traktuje jak zwykłe rozłączenie (przechodzi do okna logowania).Więc najlepiej przekierować to wszystko do twardego zamknięcia aplikacji.
Opublikowano 2 Maja2 Maj w tych czasach dawać info kto dostał bana jest bezsensowna, przelecisz się na serwie z kilkaset online zbanujesz z 30 kont i już panika u graczy, że połowa serwera została zbanowana, zaraz sami zostaniecie na serwie etc, etc. takie coś fajne było 10 lat temu jak gracze propsowali, że admini banują boty, a teraz niby spoko, ale jak zbanujesz za dużo to zaraz płacz, że nikogo nie będzie + to dodatkowe info dla cheaterów aby pilnować boty, bo gm banuje
Opublikowano 2 Maja2 Maj 56 minut temu, Perserga napisał(a):w tych czasach dawać info kto dostał bana jest bezsensowna, przelecisz się na serwie z kilkaset online zbanujesz z 30 kont i już panika u graczy, że połowa serwera została zbanowana, zaraz sami zostaniecie na serwie etc, etc. takie coś fajne było 10 lat temu jak gracze propsowali, że admini banują boty, a teraz niby spoko, ale jak zbanujesz za dużo to zaraz płacz, że nikogo nie będzie + to dodatkowe info dla cheaterów aby pilnować boty, bo gm banujeTy czytasz czasami co ty piszesz, ludzi wkurwia to że banujesz boty?
Opublikowano 2 Maja2 Maj Godzinę temu, theblabil napisał(a):Ty czytasz czasami co ty piszesz, ludzi wkurwia to że banujesz boty?Przyjacielu drogi, ja bym się Ciebie bardziej zapytał - czy Ty czasami czytasz, co piszesz? Persi tam wyżej Ci napisał, że u ludzi pojawia się panika, gdy zostaje banowana wielka ilość botów. Ty się go pytasz: czy ludzi wkurwia, że boty są banowane. Ja rozumiem, że majówka, majóweczką, ale proponuje się udzielać dopiero, gdy % zejdą, wtedy konwersacja może być na wysokim poziomie, aniżeli jak teraz - zerowym.
Opublikowano 2 Maja2 Maj 2 godziny temu, theblabil napisał(a):Ty czytasz czasami co ty piszesz, ludzi wkurwia to że banujesz boty?postaw serwer, miej kilkaset online, zbanuj 100 kont (najlepiej w ciągu 1-2h) i daj znać reakcje ludzi, pozdrawiam Edytowane 2 Maja2 Maj przez Perserga
Opublikowano 2 Maja2 Maj Ma to swoje plusy i minusy, ale finalnie uważam ze pokazywanie tego jako komunikatów w grze trochę bezsens.Jedyny serwer gdzie to widziałem lub cos podobnego to była Pangeya. Wylogowanie i zmiana statusu OK, komunikat do wywalenia lub tylko jako dodatek dla admina.
Opublikowano 2 Maja2 Maj 11 minut temu, off_nike napisał(a):Ma to swoje plusy i minusy, ale finalnie uważam ze pokazywanie tego jako komunikatów w grze trochę bezsens.Jedyny serwer gdzie to widziałem lub cos podobnego to była Pangeya.Wylogowanie i zmiana statusu OK, komunikat do wywalenia lub tylko jako dodatek dla admina.dodatek dla admina? a w czym ten komunikat ma adminowi pomagać aby był dodatkiem skoro admin dobrze wie kogo za co i na ile banuje? xd
Opublikowano 2 Maja2 Maj 13 minut temu, Perserga napisał(a):dodatek dla admina? a w czym ten komunikat ma adminowi pomagać aby był dodatkiem skoro admin dobrze wie kogo za co i na ile banuje? xdDla potwierdzenia ze dobrze zbanowal ( ͡° ͜ʖ ͡°)