Opublikowano 23 Kwietnia23 Kwi Cześć, wróciłem sobie do metka na globalu ale człowiek stary nie ma czasu już przesiadywać, by się wspomógł wiem że niestety ale m2bob już nie działa (*) ale znalazłem w google coś podobnego mt24pro czy jakoś tak działa to ? Warto to kupić ? Jak z wykrywalnością ewentualnie ten płatny lalalker może?
Opublikowano 11 Maja11 Maj Autor Widzę jest parę wyświetleń ale nikt nie odpowiedział to się wypowiem.Kupiłem lalalker v5 i na serwerach GF to lata jak złoto waithack czy coś ale zasięg na full się ustawia i idzie się postacią po mapie tylko doświadczenie wpada czyści całe widoczne pole do około, tak samo pickup Item podnosi na tym zasięgu co czyści mapę, jedynie mam problem żeby ustawić filtry w pickup'ie ale może po prostu coś się ustawiam, ogólnie polecam misje na bojowca zrobiłem w pojedynkę w 3minuty wystarczyło wlecieć na pustynię w "damage" dac zasięg na full i jechać na wierzchowcu, nie o krążyłem raz oazy a misja wykonana, na razie bocik złoto zobaczymy kiedy wpadnie banik, oczywiście ma wiele innych funkcji niż te co opisałem. Jak dla mnie 8 euro warto wydać na 30 dni licencji.Jest opcja "Safe damage" że czyści np. 2 kratki lochów pająków w V2 na końcu i nie otrzymujemy praktycznie żadnych obrażeń : D jak na razie cisnę od wczoraj na tym i bana nie mam xD
Opublikowano 12 Maja12 Maj 9 godzin temu, Rectual napisał(a):Widzę jest parę wyświetleń ale nikt nie odpowiedział to się wypowiem .Kupiłem lalalker v5 i na serwerach GF to lata jak złoto waithack czy coś ale zasięg na full się ustawia i idzie się postacią po mapie tylko doświadczenie wpada czyści całe widoczne pole do około, tak samo pickup Item podnosi na tym zasięgu co czyści mapę, jedynie mam problem żeby ustawić filtry w pickup'ie ale może po prostu coś się ustawiam, ogólnie polecam misje na bojowca zrobiłem w pojedynkę w 3minuty wystarczyło wlecieć na pustynię w "damage" dac zasięg na full i jechać na wierzchowcu, nie o krążyłem raz oazy a misja wykonana, na razie bocik złoto zobaczymy kiedy wpadnie banik, oczywiście ma wiele innych funkcji niż te co opisałem. Jak dla mnie 8 euro warto wydać na 30 dni licencji.Jest opcja "Safe damage" że czyści np 2 kratki lochow pająków w V2 na końcu i nie otrzymujemy praktycznie żadnych obrażeń : D jak na razie cisnę od wczoraj na tym i bana nie mam xDSzacun stary zrobiłeś boja na lalakerze xD Lalaker to najlepszy możliwy tego typu soft na gf od długiego czasu, chłop ma ogar ale jest leniem. Mimo to lepszego 'oprogramowania' na rynku nie ma.A no i m24pro działa, podobnie do boba, jednak porównując to z lalakerem to jak między intel celeron a i7 14700kf.