Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Cześć Społeczności Sharegon.pl👋

Na podstawie Waszych sugestii oraz naszych własnych obserwacji zdecydowaliśmy się obniżyć próg awansu z rangi Nowicjusz na Użytkownik. Chcemy w ten sposób ułatwić nowym członkom szybszy rozwój konta i aktywniejsze uczestnictwo w życiu forum.

📉 Poprzednie wymagania:

• Reputacja: 60 pkt

• Staż na forum: 30 dni

• Liczba postów: 65

Nowe wymagania:

• Reputacja: 5 pkt

• Staż na forum: 7 dni

• Liczba postów: 35

Wierzymy, że ta zmiana pozwoli nowym osobom szybciej poczuć się częścią naszej społeczności i zachęci do większego zaangażowania.

Dziękujemy, że jesteście z nami i tworzycie to miejsce!

Z poważaniem,

Administracja Sharegon.pl

Opublikowano

Myślę że zmiana na plus. Pewnie większość spolecznosci się zgodzi. Chocia na premium i tak będą jechac xd

Opublikowano

Śmieszy mnie fakt, że najpierw można było czytać wiadomości z czatu, a potem nagle odebrano te uprawnienia. Serio, zastanówcie się, co właściwie chcecie zrobić z tym forum…

Gdybym miał porównać to forum do jakiegoś serwera Metin2, to byłoby to MT2009, wszystko robicie na żywca, bez planu, i kompletnie nie słuchacie użytkowników.

Edytowane przez ereen331

Opublikowano
  • Autor

Rozumiem, że może Cię to bawić, ale chcę tylko wyjaśnić, że ta zmiana nie była wprowadzona od tak, wprowadziliśmy ją właśnie ze względu na oczekiwania społeczności. Od momentu wprowadzenia systemu awansów otrzymaliśmy sporo uwag, że próg wejścia na rangę „Użytkownik” jest zbyt wysoki szczególnie dla nowych osób, które zaglądają na forum sporadycznie. W odpowiedzi na te sygnały postanowiliśmy ten próg obniżyć.

12 minut temu, ereen331 napisał(a):

Gdybym miał porównać to forum do jakiegoś serwera Metin2, to byłoby to MT2009, wszystko robicie na żywca, bez planu, i kompletnie nie słuchacie użytkowników.

To porównanie nie jest trafne, bo właśnie słuchamy użytkowników. Zmiany, które wprowadziliśmy, są odpowiedzią na zgłaszane uwagi. Staramy się ulepszać forum na podstawie tego, co piszecie.

• Sevence zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.