Opublikowano 1 Maja1 Maj Nie mogę poradzić sobie z usunięciem wilkołaka z plików, tzn usunąłem możliwość tworzenia, zakomentowałem w src, w configu dałem na 0, no niby nie działa, ale z jakiegoś powodu nadal lecą mi KU wilkołaka...W src zmieniłem zakres od 1 do 175 (170-175 to ku wilkołaka) na od 1 - 169, a nadal to ustrojstwo leci....
Opublikowano 1 Maja1 Maj TEZ BYM CHCIAL WIEDZIEC WIEC PODPINAM SIEM 𝓴𝓲𝓼𝓼 𝓶𝒆 𝓹𝓵𝒆𝓪𝓼𝒆 (´ ❥ `)ヽ⌒★(✖ω✖)つ🕮(◕ᗜ◕)( ◥◣_◢◤ ) Edytowane 1 Maja1 Maj przez ereen331
Opublikowano 1 Maja1 Maj Pewnie macie martysame. To wystarczy w commondefines wyłączyć wszystkie makro, które w nazwie mają wolfman #define ENABLE_WOLFMAN_CHARACTER#ifdef ENABLE_WOLFMAN_CHARACTER// #define DISABLE_WOLFMAN_ON_CREATE#define USE_MOB_BLEEDING_AS_POISON#define USE_MOB_CLAW_AS_DAGGER// #define USE_ITEM_BLEEDING_AS_POISON// #define USE_ITEM_CLAW_AS_DAGGER#define USE_WOLFMAN_STONES#define USE_WOLFMAN_BOOKS#endifWszystko zakomentowac w taki sposób //#define //ENABLE_WOLFMAN_CHARACTER//#ifdef //ENABLE_WOLFMAN_CHARACTER// #define //DISABLE_WOLFMAN_ON_CREATE//#define //USE_MOB_BLEEDING_AS_POISON//#define //USE_MOB_CLAW_AS_DAGGER// #define //USE_ITEM_BLEEDING_AS_POISON// #define //USE_ITEM_CLAW_AS_DAGGER//#define USE_WOLFMAN_STONES//#define USE_WOLFMAN_BOOKS//#endifPrzekompilowac game i db i podmienić na serwerze To samo w source bin i podmienić plik exe
Opublikowano 1 Maja1 Maj Autor w martysamie akurat działało to wspaniale i zakomentowanie zamykało temat, ja podjąłem się zadania doprowadzenia plików Santana do stanu nadającego się do gry i tam już to tak fajnie nie działa
Opublikowano 1 Maja1 Maj Rozwiązanie Godzinę temu, Gargamel napisał(a):w martysamie akurat działało to wspaniale i zakomentowanie zamykało temat, ja podjąłem się zadania doprowadzenia plików Santana do stanu nadającego się do gry i tam już to tak fajnie nie działaWyszukaj ID kamieni dusz likana w source i zakomentuj
Opublikowano 1 Maja1 Maj Autor 3 godziny temu, MalikOo napisał(a):Wyszukaj ID kamieni dusz likana w source i zakomentujZakomentowanie czegokolwiek w service.h kończy się wykrzaczeniem kompilacji
Opublikowano 1 Maja1 Maj 3 minuty temu, Gargamel napisał(a):Zakomentowanie czegokolwiek w service.h kończy się wykrzaczeniem kompilacjiNo to patrz co ci wypluwa za błędy i to też komentuj/poprawiaj. Nikt nie wróży, bez błędu nikt nie jest w stanie pomóc.
Opublikowano 1 Maja1 Maj Autor Zakomentowano definicję rasy MAIN_RACE_WOLFMAN_M w pliku char.hZakomentowano kod związany z umiejętnościami likana w char_skill.cppDla ksiąg umiejętności:Zakomentowano funkcję LearnSkillByBook w char_skill.cppZakomentowano funkcję LearnGrandMasterSkill w char_skill.cpp
Opublikowano 5 Maja5 Maj Czy masz jeszcze jakiś problem z usunięciem czy udało się już rozwiązać wszystkie problemy?Aktualizacja: Temat nie aktywny zamykam.