Opublikowano 1 Maja1 Maj Witam, czy jest ktoś w posiadaniu systemu sklepu za żetony - lub podobnego rozwiązania. Z góry dzięki za pomoc.Znalazłem to o co mi chodziło rzucam paczkę jakby ktoś chciał.SKAN 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Edytowane 2 Maja2 Maj przez theblabil
Opublikowano 1 Maja1 Maj Opisz działanie tego systemu Działanie na zasadzie punktów PO i sklepuDruga waluta tzw WON
Opublikowano 2 Maja2 Maj Autor 16 godzin temu, MalikOo napisał(a):Opisz działanie tego systemuDziałanie na zasadzie punktów PO i sklepuDruga waluta tzw WONChciałbym zrobić sklep dosłownie za item będący w ekwipunku
Opublikowano 2 Maja2 Maj 2 godziny temu, theblabil napisał(a):Chciałbym zrobić sklep dosłownie za item będący w ekwipunkuhttps://metin2.dev/topic/21848-shop-ex-renewal/
Opublikowano 2 Maja2 Maj 5 godzin temu, WhiteBambo88 napisał(a):https://metin2.dev/topic/21848-shop-ex-renewal/Masz paczkę? bo pobieranie mają dalej zablokowane...
Opublikowano 2 Maja2 Maj 22 minuty temu, ExoCarossa napisał(a):Masz paczkę? bo pobieranie mają dalej zablokowane...too bad XDShop Ex Renewal.zip
Opublikowano 2 Maja2 Maj 9 minut temu, ARK napisał(a):too bad XDShop Ex Renewal.zipDokladnie, naciskusz na ikonkę pobierania i wywala 403. Kojarzę że była jeszcze jedna wersja, pytanie która lepsza xD
Opublikowano 2 Maja2 Maj 10 minut temu, ExoCarossa napisał(a):Dokladnie, naciskusz na ikonkę pobierania i wywala 403. Kojarzę że była jeszcze jedna wersja, pytanie która lepsza xDu mnie dziala jak widac XD
Opublikowano 2 Maja2 Maj Godzinę temu, ARK napisał(a):u mnie dziala jak widac XDno ta witryna działa ale jak próbuję nacisnąć na ikonę pobierania to wywala błąd 403. Przecie ty dodałeś się do whitelisty (ha tfu discordowiec)
Opublikowano 2 Maja2 Maj 3 minuty temu, ExoCarossa napisał(a):no ta witryna działa ale jak próbuję nacisnąć na ikonę pobierania to wywala błąd 403. Przecie ty dodałeś się do whitelisty (ha tfu discordowiec)cry about it ( ͡° ͜ʖ ͡°) Edytowane 2 Maja2 Maj przez ARK