Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Witam uprzejmie majówkowiczów metinowych, siedzących aktualnie przy metinku.

Przychodzę dzisiaj z najbardziej paradoksalnym pytaniem, jakie ktokolwiek na tym forum mógł zadać, a zarazem najbardziej bezsensownym, tak głupim, że aż warto czytać dalej xD.

Chciałbym się zapytać - Czy w tych plikach: Pliki Serwerowe Arezzo.pl +full source+vdi - Pliki serwerowe - Sharegon.pl jest wyszukiwarka taka, jak na poniższym załączonym obrazku:

(przepraszam za jakość, ale ten screen był wysyłany chyba już kilka razy na messengerze, gdzie jakość totalnie ucierpiała xDD)

image.png

Rozwiązane przez Nietykalny

Przejdź do rozwiązania
Opublikowano
  • Rozwiązanie

Ja posiadam ale mam z wcześniejszego source, o to tobie chodzi:

17462020908723405615696632301672.png

Moich ci nie udostępnię bo spędziłem przy nich sporo czasu. Korzystałem z tego wycieku tam masz sklepy z tą wyszukiwarką:

https://drive.google.com/file/d/1Xv5h0OiEN0iwfvkkxoh7kax2aszXxDyS/view?fbclid=IwY2xjawHMAPFleHRuA2FlbQIxMAABHbN7CYcvAMBNa35C0UWet7z-0FCXzeahsX1uUaSAm7

Edytowane przez Nietykalny

Opublikowano
2 godziny temu, Arta napisał(a):

Zanim ktoś ci odpowie mógłbyś to sam sprawdzić. ( ͡° ͜ ͡°)

lepiej niech podadzą gotowe na tacy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Edytowane przez ARK

Opublikowano
  • Autor
6 godzin temu, Nietykalny napisał(a):

Ja posiadam ale mam z wcześniejszego source, o to tobie chodzi:

17462020908723405615696632301672.png

Moich ci nie udostępnię bo spędziłem przy nich sporo czasu. Korzystałem z tego wycieku tam masz sklepy z tą wyszukiwarką:

https://drive.google.com/file/d/1Xv5h0OiEN0iwfvkkxoh7kax2aszXxDyS/view?fbclid=IwY2xjawHMAPFleHRuA2FlbQIxMAABHbN7CYcvAMBNa35C0UWet7z-0FCXzeahsX1uUaSAm7

Dziękuję bardzo, dobry człowieku. Jeśli będę mógł, to również się Tobie jakoś odwdzięczę, więc w razie wu - pisz śmiało.

Edytowane przez Krzysztof

• Sevence zmienił(a) tytuł na Czy w plikach Arezzo jest taka wyszukiwarka?
  • Sevence zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.