Skocz do zawartości

Problem po teleportacji [TAB] - nie działa wylogowanie, czat, zmiana postaci (Arezzo)

Featured Replies

Opublikowano

Dzień dobry, szukam rozwiązania wszędzie, ale nie mogę znaleźć przyczyny problemu.

Po teleportacji za pomocą klawisza TAB nie mogę się wylogować, zmienić postaci, zamknąć gry ani pisać na czacie.

Czy ktoś może wie, gdzie może leżeć problem lub jak go rozwiązać

Rozwiązane przez ValkeryE

Przejdź do rozwiązania
  • Sevence zmienił(a) tytuł na Problem po teleportacji [TAB] - nie działa wylogowanie, czat, zmiana postaci (Arezzo)
Opublikowano

Rozwiązania Ci nie przeslę bo nikt mi nie pomógł ;) a tak na poważnie to mam już wprowadzonych sporo zmian w plikach, więc ci ih nie udostępnie; podpowiem tylko że jak porównasz ten z innym grudniowym wyciekiem plików, znajdziesz rozwiązanie.

Opublikowano
  • Autor
17 minut temu, Nietykalny napisał(a):

Rozwiązania Ci nie przeslę bo nikt mi nie pomógł ;) a tak na poważnie to mam już wprowadzonych sporo zmian w plikach, więc ci ih nie udostępnie; podpowiem tylko że jak porównasz ten z innym grudniowym wyciekiem plików, znajdziesz rozwiązanie.

Czy mógłbyś proszę powiedzieć chociaż, który to jest plik?

Opublikowano
3 godziny temu, Nietykalny napisał(a):

Fajnie ale nikt nie pytał czy ktos ma te pliki ogarniete XD

Juz ktorys raz z rzędu widze jak chełpisz sie tym.

Co do tematu to posprawdzaj sobie sysslogi i syssery

Edytowane przez Spark

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, ValkeryE napisał(a):

W bince znajdź funkcje ::RecvWarpPacket() i zakomentuj linie: bDisableChatPacket = true;

Skompiluj i tyle.

image.pngMam go tam tak jak napisałeś, ale jest z bazy.

client - syserr.txt

0506 21:41:15154 :: CPythonSkill::RegisterSkillDesc(dwSkillIndex=236) - Strange Skill Need Weapon(pp_palbang)

0506 21:41:15154 :: CPythonSkill::RegisterSkillDesc(dwSkillIndex=240) - Strange Skill Need Weapon(pp_gigongcham)

0506 21:41:19834 :: CRaceManager::GetRaceDataPointer: cannot load data by dwRaceIndex 4294967295

0506 21:41:26797 :: CRaceManager::GetRaceDataPointer: cannot load data by dwRaceIndex 4294967295

0506 21:42:13756 :: CRaceManager::GetRaceDataPointer: cannot load data by dwRaceIndex 4294967295

2 godziny temu, ValkeryE napisał(a):

::RecvWarpPacket()

Pomogło, dziękuję, przepraszam, ale nie mówię po polsku tak dobrze :D

Edytowane przez renno

• Sevence zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.