Skocz do zawartości

Oferuje Ghosthity, Smycz, Synchronizacja, Visuale

Featured Replies

Opublikowano

Siemanko! Oferuję poprawę działania Pvp -
Smycz, Visuale, Ghosthity, Synchronizacja

Smycz - Mogę wydłużyć lub skrócić czas w którym nasza lub przeciwna postać leży na ziemi podczas gdy trzymasz lub jesteś trzymany na hitach
Ghosthity - Przeciwnik zadaje dmg z daleka, lub z ziemii gdy trzymamy go pod hitami
Synchronizacja - Poprawa pozycji postaci podczas gdy zostanie odepchana, przewrócona

Jeżeli chodzi o visuale to zachęcam do obejrzenia filmu który przedstawia jak poprawnie powinno wyglądać pvp
https://www.youtube.com/watch?v=rg7DN8jEW2c

dc: kacperhwdp

Edytowane przez kacperhwdp

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, Thorek napisał(a):

O, ktoś pobrał sobie paczkę MoszaMT2. Gratuluję xD

????????? To że podesłałem filmik przykładowego pvp akurat z tego serwera to nie znaczy że jakiekolwiek rzeczy z tego czerpałem btw ta mosha która jest w necie - JEST SYFEM

Opublikowano
  • Autor
22 minuty temu, Malik napisał(a):

Nie rozumiem dlaczego taki post został akceptowany w płatnych zleceniach.

Jesteś autorem tych poprawek/zabezpieczen, potrafisz pokazać urywki kodu ?

@Sevence

W tych fixach chodzi głównie o odpowiednie ustawienie wartości które każdy ma zawarte w kodzie XD o jakich ty urywkach mówisz, nie jest to żaden system

Opublikowano
10 minut temu, kacperhwdp napisał(a):

W tych fixach chodzi głównie o odpowiednie ustawienie wartości które każdy ma zawarte w kodzie XD o jakich ty urywkach mówisz, nie jest to żaden system

Zapytałem, czy jest to Twoja praca. Nie wspomniałem nic, że to jest system. Tylko poprawka, wystawiłeś to na sprzedaż może jestem chętny kupić. Chciałem zobaczyć gdzie są te zmiany, bo wyczuwam naciąganie na kasę za coś co leży na innym forum

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Malik napisał(a):

Zapytałem, czy jest to Twoja praca. Nie wspomniałem nic, że to jest system. Tylko poprawka, wystawiłeś to na sprzedaż może jestem chętny kupić. Chciałem zobaczyć gdzie są te zmiany, bo wyczuwam naciąganie na kasę za coś co leży na innym forum

Wstawiłem ten post głównie dlatego że na żadnym innym forum nikt tego nie oferuje, gracze z Polski często wybierają zagraniczne serwery easy/pvp tylko ze względu na to że jest na nich poprawnie działająca smycz, od lat gram na zagranicznych serwerach typu "Esport" więc wiem o czym mówię. Jeżeli pytasz czy jest to moja praca, nie daje ci gotowych poprawek tylko dostosowuje wartości wedle twoich oczekiwań, są to wartości które widnieją domyślnie w plikach. Wystawiłem na sprzedaż nie gotowe pliki pod zamiankę lecz czas który będę musiał poświęcić siedząc z zleceniodawcą i robić tak jak mu będzie pasowało

Opublikowano
3 godziny temu, kacperhwdp napisał(a):

Wstawiłem ten post głównie dlatego że na żadnym innym forum nikt tego nie oferuje, gracze z Polski często wybierają zagraniczne serwery easy/pvp tylko ze względu na to że jest na nich poprawnie działająca smycz, od lat gram na zagranicznych serwerach typu "Esport" więc wiem o czym mówię. Jeżeli pytasz czy jest to moja praca, nie daje ci gotowych poprawek tylko dostosowuje wartości wedle twoich oczekiwań, są to wartości które widnieją domyślnie w plikach. Wystawiłem na sprzedaż nie gotowe pliki pod zamiankę lecz czas który będę musiał poświęcić siedząc z zleceniodawcą i robić tak jak mu będzie pasowało

Typ serwera Esport? ja to chyba cos przespałem na rynku ze pierwszy raz o czyms takim slysze ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano
  • Autor
40 minut temu, ARK napisał(a):

Typ serwera Esport? ja to chyba cos przespałem na rynku ze pierwszy raz o czyms takim slysze ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

Yup, niezbyt popularny temat w Polsce głównie też przez to że żaden serwer w pl nigdy nie interesował się ustawianiem/poprawianiem smyczy i reszty rzeczy odpowiedzialnych za fizykę hitów etc
Teraz efekty są takie że fanatycy pvp pouciekali z Polski za granice 🙃

Opublikowano
2 minuty temu, kacperhwdp napisał(a):

Yup, niezbyt popularny temat w Polsce głównie też przez to że żaden serwer w pl nigdy nie interesował się ustawianiem/poprawianiem smyczy i reszty rzeczy odpowiedzialnych za fizykę hitów etc
Teraz efekty są takie że fanatycy pvp pouciekali z Polski za granice 🙃

Nie obchodzi mnie ta cala smycz dla psa czy fizyka hitow, tylko ten typ esport XD

Kurwa esport w metinie je jebiu, ktos poleciał grubo, ciekawe co na to GF ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Sevence napisał(a):

Trochę w tym racji może i jest, ale myślę że znajdą się serwery i w PL które ten temat dopracowały.

Niestety nie ma takich serwerów i nigdy nie było

1 minutę temu, ARK napisał(a):

Nie obchodzi mnie ta cala smycz dla psa czy fizyka hitow, tylko ten typ esport XD

Kurwa esport w metinie je jebiu, ktos poleciał grubo, ciekawe co na to GF ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

Stary są nawet serwery pod klucz zamknięte dla stałych graczy Pvp gdzie osoby z zewnątrz nie mają wstępu od tak XD może to być śmieszne ale rzeczywiście tak jest

Opublikowano
1 minutę temu, kacperhwdp napisał(a):

Stary są nawet serwery pod klucz zamknięte dla stałych graczy Pvp gdzie osoby z zewnątrz nie mają wstępu od tak XD może to być śmieszne ale rzeczywiście tak jest

To chyba jakaś marginalna społeczność ze tak cicho o tym jest XD

Opublikowano
2 minuty temu, kacperhwdp napisał(a):

A to ciekawe, gdzie ty takie rzeczy widziałeś bo aż mnie zaciekawiłeś? Z tego co wiem Pangeya czy tam proxima sporo eksperymentowała z PVP

Teraz, ARK napisał(a):

To chyba jakaś marginalna społeczność ze tak cicho o tym jest XD

Takie rzeczy pewnie w Turcji xd

Opublikowano

Takie rzeczy pewnie w Turcji xd

oahh to nagroda pewnie w lirach albo kozach ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

Edytowane przez ARK

Opublikowano
  • Autor

@Sevence Tak jak już wspominałem gdzieś w wiadomościach wyżej, od dobrych 5/6 Lat sam jestem graczem typowo pvp który musi się szwędać za granicami, u nas pvp jest niegrywalne

Opublikowano
Teraz, kacperhwdp napisał(a):

@Sevence Tak jak już wspominałem gdzieś w wiadomościach wyżej, od dobrych 5/6 Lat sam jestem graczem typowo pvp który musi się szwędać za granicami, u nas pvp jest niegrywalne

Ja się z tym w pełni zgadzam dużo w tym mają błędy o których wspomniałeś, ale ogólnie w Metinie PvP jest bardzo bazowe i w mojej ocenie często opiera się nie na żadnych umiejętnościach, a bardziej na tym komu wejdzie krytyk.

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Sevence napisał(a):

Ja się z tym w pełni zgadzam dużo w tym mają błędy o których wspomniałeś, ale ogólnie w Metinie PvP jest bardzo bazowe i w mojej ocenie często opiera się nie na żadnych umiejętnościach, a bardziej na tym komu wejdzie krytyk.

Na zagranicznych serwerach jest to rozwiązane bardzo prosto, bonusy przypisane do mapy lub do systemu pvp Taktyczne/Klasyczne
Full Kryt na mapie, - poison - blok etc etc i jest git

Opublikowano
  • Autor

Hmm, możesz podać serwer, który według Ciebie powinien być wzorem dla Polskich projektów? :)

Pytasz o serwer typowo Pvp czy coś a'la Easy serwer ale również z dobrym pvp i wojnami gildii?

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Sevence napisał(a):

O serwer który według Ciebie ma dopracowany system PvP, który jest według ciebie godny do naśladowania, ale easy z dobrym Pvp też możesz podać.

Serwery pvp które stoją do teraz Rop2 / Dw2 / Hera2 / NBK to serwer zamknięty o którym wspominałem
Serwery Easy które stały Nayah2, Nileya2, N2Playpro, Ashiro, Ashura - Teraz Ashiro będzie startowało pod nową nazwą Lunaris za jakiś czas

Jeżeli chodzi o serwery Easy to aktualnie za granicami jest ich widoczny ubytek, czasem startuje coś konkretnego gdzie zbiera się mnóstwo gildii i graczy Pvp ale to naprawdę raz na ruski rok

• Sevence zmienił(a) tytuł na Oferuje Ghosthity, Smycz, Synchronizacja, Visuale