Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Hej, pliki są troszkę edytowane przeze mnie i Xunnka (bardziej przez Xunnka, z racji na swoje lenistwo przerzuciłem to na src i dodałem kostiumy i inne mniejsze pierdy), dodane kostiumy, nakładki i inne duperele. Oczywiście wszystko jest na source i są tam sklepy deco.

W plikach jest jeszcze troche syf ale nie wyjebały się jak dobrze pamiętam także powodzenia z zabawą. :D

Source nie ma w tych plikach, musicie sobie sami zrobić xd

🔐 Ukryta Treść 🔐

have fun.

Edytowane przez mrvns

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, ExoCarossa napisał(a):

Maszynka najlepsza pod to?

Obojętne, game, db i qc bodajże też jest kompilowane statycznie, pójdzie na każdej wersji bsd i MariaDB/MySQL.

1 godzinę temu, Sevence napisał(a):

W zasadzie to przydałyby się dane techniczne. Na jakim kompilatorze to śmiga, system, baza o ile nie ma tam vmki, a patrząc po wadze raczej nie ma.

vmka jakakolwiek. Source jest oparte o Martysame 4.9.89 jeśli jest to aż tak istotne xd

Opublikowano
  • Autor
32 minuty temu, Sevence napisał(a):

To nie jest aż tak istotne jeśli ktoś będzie chciał sobie uruchomić to myślę że sobie poradzi, a jak nie to służymy pomocą. 🤪

Drzewo plików jest od Terenzo, game db i qc jak wspominałem wyżej kompilowane jest statycznie, łatwiej się już nie da.