Opublikowano Wczoraj o 00:49 1 dn Premium mam problem nie wiem jak wgrac starsze repozytorium czyli mysql starsze wersje bo nie dziala cos ostatnio mi release_2. cos ktos dopowie co i jak albo szybki tut wideo
Opublikowano Wczoraj o 11:05 1 dn Ja tak chce tylko przypomnieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) Kononowicz - Gdzie on jest _-yt.savetube.me.mp3@Sevence może byś tak w końcu pomógł użytkownikowi premium, temat stoi już 10h bez odpowiedzi, chyba nie chcesz powiedzieć ze profity z tej rangi to tylko puste słowa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Edytowane wczoraj o 11:09 1 dn przez ARK
Opublikowano Wczoraj o 11:24 1 dn A tak poza tym, po co wam te stare wersje? Edytowane wczoraj o 11:44 1 dn przez wojciech74
Opublikowano Wczoraj o 16:27 1 dn Rozwiązanie 15 godzin temu, tricker napisał(a):mam problem nie wiem jak wgrac starsze repozytorium czyli mysql starsze wersje bo nie dziala cos ostatnio mi release_2. cos ktos dopowie co i jak albo szybki tut wideopo co ci starsze mysql? instalujesz mariadb aktualne i działa tak samo, a może nawet i lepiej.po instalacji dodatkowo 2 komendy wrzucasz: (Dla tych którzy nie rozumieją: tutaj robi się skrót do mysql.sock potrzebnego dla uruchomienia rdzeni gry)ln -s /var/run/mysql/mysql.sock /tmp/mysql.sock(Tutaj zmieniamy bind ip na 0.0.0.0 dzięki któremu możemy zalogować się z każdego adresu) sed -i '' -e 's/^bind-address[[:space:]]*=[[:space:]]*127\.0\.0\.1/bind-address = 0.0.0.0/' /usr/local/etc/mysql/conf.d/server.cnfi śmiga. Edytowane wczoraj o 17:54 1 dn przez mrvns
Opublikowano 7 godzin temu7 godz Autor Premium moze ktos cos wie z tego gowna maria db db.core game.core start.log syserr syslog