Opublikowano 17 Maja17 Maj Witam! Poszukuję plików serwerowych jak z 2009 roku. Tak żeby w kodzie nie było pomieszane zbyt dużo i można by było pobawić się z nimi. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Opublikowano 17 Maja17 Maj 2 godziny temu, takuma_22 napisał(a):Witam! Poszukuję plików serwerowych jak z 2009 roku. Tak żeby w kodzie nie było pomieszane zbyt dużo i można by było pobawić się z nimi. Z góry dziękuję i pozdrawiam.może TMP4?48 minut temu, ARK napisał(a):Source is temporary, embrace RAIN filesu mirin brah?
Opublikowano 18 Maja18 Maj 5 godzin temu, Januszek napisał(a):może TMP4?u mirin brah?jak na zabawe to stare terenzo (XD) tam do zabawy od zajebania
Opublikowano 18 Maja18 Maj Autor Znalazłem już pliczki czyste. Powiecie mi Pany jak szukać na nich błędów? Chce się pobawić, naprawić ale nie wiem jak te błędy muszę znaleźć. Chodzi o to czy ktoś mnie naprowadzi jak znaleźć coś jak skumam jak to działa wtedy zacznę dalej sam szukać :) Edytowane 18 Maja18 Maj przez takuma_22
Opublikowano 18 Maja18 Maj 2 godziny temu, takuma_22 napisał(a):Znalazłem już pliczki czyste. Powiecie mi Pany jak szukać na nich błędów? Chce się pobawić, naprawić ale nie wiem jak te błędy muszę znaleźć. Chodzi o to czy ktoś mnie naprowadzi jak znaleźć coś jak skumam jak to działa wtedy zacznę dalej sam szukać :)Pozostaje ci grać, grać i błędy znajdziesz. Chyba że masz kogoś do pomocy to w kilku będzie łatwiej.
Opublikowano 21 Maja21 Maj Autor Mam problem z plikami bo tamten były tak dziurawe że zrezygnowałem. Po wystartowaniu maszyny i wpisaniu loginu i hasła, wpisuję ifconfig a maszyna pokazuje IP 0.0.0.0. i nie mogę zalogować się do putty.
Opublikowano 21 Maja21 Maj 4 godziny temu, takuma_22 napisał(a):Mam problem z plikami bo tamten były tak dziurawe że zrezygnowałem. Po wystartowaniu maszyny i wpisaniu loginu i hasła, wpisuję ifconfig a maszyna pokazuje IP 0.0.0.0. i nie mogę zalogować się do putty.Skonfiguruj kartę sieciową
Opublikowano 27 Maja27 Maj Autor Witam! Wszystko śmiga i buczy, połączony z navicat. Czy ktoś orientuje się jaka komenda odpala pliki DekoriaMT2? Start /start ./start nie odpala serwisu. Po wpisaniu sh start.sh coś się niby włącza ale błąd połączenia z serwerem.