Opublikowano 11 godzin temu11 godz Witam! Poszukuję plików serwerowych jak z 2009 roku. Tak żeby w kodzie nie było pomieszane zbyt dużo i można by było pobawić się z nimi. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz Source is temporary, embrace RAIN files Edytowane 10 godzin temu10 godz przez ARK
Opublikowano 9 godzin temu9 godz 2 godziny temu, takuma_22 napisał(a):Witam! Poszukuję plików serwerowych jak z 2009 roku. Tak żeby w kodzie nie było pomieszane zbyt dużo i można by było pobawić się z nimi. Z góry dziękuję i pozdrawiam.może TMP4?48 minut temu, ARK napisał(a):Source is temporary, embrace RAIN filesu mirin brah?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz 5 godzin temu, Januszek napisał(a):może TMP4?u mirin brah?jak na zabawe to stare terenzo (XD) tam do zabawy od zajebania
Opublikowano 2 godziny temu2 godz Autor Znalazłem już pliczki czyste. Powiecie mi Pany jak szukać na nich błędów? Chce się pobawić, naprawić ale nie wiem jak te błędy muszę znaleźć. Chodzi o to czy ktoś mnie naprowadzi jak znaleźć coś jak skumam jak to działa wtedy zacznę dalej sam szukać :) Edytowane 2 godziny temu2 godz przez takuma_22
Opublikowano 5 minut temu5 min 2 godziny temu, takuma_22 napisał(a):Znalazłem już pliczki czyste. Powiecie mi Pany jak szukać na nich błędów? Chce się pobawić, naprawić ale nie wiem jak te błędy muszę znaleźć. Chodzi o to czy ktoś mnie naprowadzi jak znaleźć coś jak skumam jak to działa wtedy zacznę dalej sam szukać :)Pozostaje ci grać, grać i błędy znajdziesz. Chyba że masz kogoś do pomocy to w kilku będzie łatwiej.