Skocz do zawartości
Awaria serwera mailingowego (pracujemy nad przywróceniem działania)

Featured Replies

Opublikowano

Cześć wszystkim!👋

Chętnie zasponsoruję rozwijający się serwer Metin2 w ramach rozsądnego wsparcia finansowego – traktuję to jako formę pomocy, a nie pełnego finansowania projektu.

Preferuję serwery typu:

Easy lub Medium – lubię kiedy gra jest dynamiczna, ale z sensem z ciekawym pomysłem na gameplay lub systemy – coś, co wyróżnia się spośród reszty

Hardem też się zainteresuje, jeśli ma potencjał i dobrze zapowiadający się rozwój.

Co oferuję :

Cykliczne wsparcie serwera🤑

Możliwa dalsza współpraca, jeśli projekt mnie wciągnie.🤝

Jeśli prowadzisz taki projekt, odezwij się w wiadomości prywatnej z krótkim opisem serwera, planami oraz tym, co już macie zrobione. Chętnie przejrzę i pogadam!💬

Opublikowano
  • Autor
44 minuty temu, Arta napisał(a):

Budżet? coś więcej?

Nie mam ograniczonego budżetu wszystko w miarę rozsądku.

Opublikowano

Sponsor:

Easy lub Medium – lubię kiedy gra jest dynamiczna, ale z sensem z ciekawym pomysłem na gameplay lub systemy – coś, co wyróżnia się spośród reszty

Hardem też się zainteresuje, jeśli ma potencjał i dobrze zapowiadający się rozwój.

A ch*j ci do tego, albo jesteś sponsorem albo chcesz swój serwer wybierz 1 a nieograniczony budżet żeby się na 5k nie skończył przypadkiem 😄

Opublikowano
1 godzinę temu, unpackboss napisał(a):

Sponsor:

A ch*j ci do tego, albo jesteś sponsorem albo chcesz swój serwer wybierz 1 a nieograniczony budżet żeby się na 5k nie skończył przypadkiem 😄

Gościu... chyba logiczne, że jeśli ktoś chce zasponsorować projekt to raczej wypadałoby gdyby on podobał się sponsorowi, wiec przedstawił swoje wytyczne. Po co ktoś miałby sponsorować projekt, który mu się nie podoba lub nie widzi w takim serwerze przyszłości? To nie jest instytucja charytatywna finansowana z pieniędzy publicznych - chociaż tam też trzeba pewne wytyczne spełniać.
Nie podobają się wymogi sponsorowania to się nie podejmuje z takim sponsorem działań i szuka innego.
Co to w ogóle. za patologiczne oburzenie, że ktoś przedstawił w ofercie swoje wytyczne. Pal więcej tego gówna to ci się do reszty mózg zlansuje.

Opublikowano
6 godzin temu, unpackboss napisał(a):

Sponsor:

Pewnie głosowałeś na Zandberga czy inną "gówno-lewicę", bo musisz komuś narzucić swoje zdanie i to co ma robić. Gościu oferuje się jako sponsor więc to on opisuje co by chciał i co oferuje, a Tobie i nikomu nic do tego.

Opublikowano
48 minut temu, ValkeryE napisał(a):

Pewnie głosowałeś na Zandberga czy inną "gówno-lewicę", bo musisz komuś narzucić swoje zdanie i to co ma robić. Gościu oferuje się jako sponsor więc to on opisuje co by chciał i co oferuje, a Tobie i nikomu nic do tego.

Zależy z jakiej strony patrzymy, bo może sponsor mieć wymóg żeby nie sponsorować np. gotowców, ale nie wyobrażam sobie aby sponsor z butami mi wchodził co ma być na serwie albo czego ma nie być, po prostu jak się podoba założenie serwera (ogólny opis jego) wtedy ok, ale jak mówimy o jakimś zdaniu sponsora jak serwer ma wyglądać albo cokolwiek innego w tym kierunku, bo on na to wykłada kasę to nie, każdy jest odpowiedzialny za swoją robotę. Twórca będzie lepiej wiedział jak serwer zrobić aby zarobił, a zarobek to główne zainteresowanie powinno być sponsora co za tym idzie skoro ktoś już się decyduje na sponsoring powinien ufać twórcy, że projekt się zwróci z nawiązką.

Opublikowano
Godzinę temu, Perserga napisał(a):

Zależy z jakiej strony patrzymy, bo może sponsor mieć wymóg żeby nie sponsorować np. gotowców, ale nie wyobrażam sobie aby sponsor z butami mi wchodził co ma być na serwie albo czego ma nie być, po prostu jak się podoba założenie serwera (ogólny opis jego) wtedy ok, ale jak mówimy o jakimś zdaniu sponsora jak serwer ma wyglądać albo cokolwiek innego w tym kierunku, bo on na to wykłada kasę to nie, każdy jest odpowiedzialny za swoją robotę. Twórca będzie lepiej wiedział jak serwer zrobić aby zarobił, a zarobek to główne zainteresowanie powinno być sponsora co za tym idzie skoro ktoś już się decyduje na sponsoring powinien ufać twórcy, że projekt się zwróci z nawiązką.

W porządku. Wiem o czym mówisz. Tylko autor tematu napisał "jakąś tam ofertę" sponsoringu z prośbą o kontakt w prywatnej wiadomości. Wiec piszesz do niego i tam omawiacie sprawy związane z ofertą. Jeżeli komuś się coś nie podoba, to się rozchodzi w pokoju i na tym koniec tematu. A tutaj kolega wie lepiej co chce autor tematu więc musiał wcisnąć swoje 5 groszy. Gdyby nie było tego typu durnych komentarzy, to forum byłoby bardziej przyjazne dla społeczności.

Opublikowano
  • Autor

Temat do zamknięcia, mam już współpracę.

Perserga dokładnie to co mówisz, ale nie chodziło mi o zmianę czyjeś wizji i wchodzenie z butami w czyjąś prace. Tylko o koncepcjie która mi sie spodoba.

Dzięki za wszystkie komentarze:)

Nie pozdrawiam tylko unpacka wieśniaka ^^

• Sevence zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.