Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Siemka, chciałbym skonwertować item proto i mob proto z sql na txt, pobrałem mysql2proto od martysamy tylko kompletnie nie wiem jak tego użyć, dałby ktoś jakąś wskazówkę?

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, luki3507 napisał(a):

Jeśli dobrze pamiętam w mysql2proto nie ma takiej możliwości.

a podesłałbyś jakiś program w którym się da?

z góry dzięki

Opublikowano
  • Autor
11 godzin temu, Malik napisał(a):

Przecież masz choćby od martysamy, albo od paszki. Wrzucasz do plików serwerowych i komendą generujesz txt

Jeśli chodzi o ten od paszki to nie działa mi, wyskakuje jakiś błąd ze nie można konwertować z „DBNull” a od Martysamy w tym mysql2proto da się to na txt przekonwertować? Czy inny ma jeszcze jakiś program, bo nie mogłem kompletnie znaleźć

Opublikowano
5 godzin temu, disabledpeek napisał(a):

Jeśli chodzi o ten od paszki to nie działa mi, wyskakuje jakiś błąd ze nie można konwertować z „DBNull” a od Martysamy w tym mysql2proto da się to na txt przekonwertować? Czy inny ma jeszcze jakiś program, bo nie mogłem kompletnie znaleźć

W jego plikach masz chyba gen.py czy coś takiego. Nie wiem bo pisałem swój skrypt, ale ma na pewno konwerter w plikach SQL na txt bezpośrednio komendą w putty