Opublikowano 29 Maja29 Maj Siemka, chciałbym skonwertować item proto i mob proto z sql na txt, pobrałem mysql2proto od martysamy tylko kompletnie nie wiem jak tego użyć, dałby ktoś jakąś wskazówkę?
Opublikowano 29 Maja29 Maj Autor Godzinę temu, luki3507 napisał(a):Jeśli dobrze pamiętam w mysql2proto nie ma takiej możliwości.a podesłałbyś jakiś program w którym się da?z góry dzięki
Opublikowano 29 Maja29 Maj Przecież masz choćby od martysamy, albo od paszki. Wrzucasz do plików serwerowych i komendą generujesz txt
Opublikowano 30 Maja30 Maj Autor 11 godzin temu, Malik napisał(a):Przecież masz choćby od martysamy, albo od paszki. Wrzucasz do plików serwerowych i komendą generujesz txtJeśli chodzi o ten od paszki to nie działa mi, wyskakuje jakiś błąd ze nie można konwertować z „DBNull” a od Martysamy w tym mysql2proto da się to na txt przekonwertować? Czy inny ma jeszcze jakiś program, bo nie mogłem kompletnie znaleźć
Opublikowano 30 Maja30 Maj 5 godzin temu, disabledpeek napisał(a):Jeśli chodzi o ten od paszki to nie działa mi, wyskakuje jakiś błąd ze nie można konwertować z „DBNull” a od Martysamy w tym mysql2proto da się to na txt przekonwertować? Czy inny ma jeszcze jakiś program, bo nie mogłem kompletnie znaleźćW jego plikach masz chyba gen.py czy coś takiego. Nie wiem bo pisałem swój skrypt, ale ma na pewno konwerter w plikach SQL na txt bezpośrednio komendą w putty