Opublikowano 31 Maja31 Maj Siemka, mam problem z dodaniem wierzchowca, w bazie dodałem go tak jak w poradniku u paszki, jedyny problem jaki tam miałem to w mob proto gdy robiłem identyczny wiersz jak blackpony tylko podmieniłem nazwę na dodawanego wierzchowca to nie chciał się ten wiersz dodać, dopiero jak zmieniłem rubrykę "size" na 0 to wtedy było okej, podmieniłem mob proto i item proto w kliencie, wrzuciłem ten folder z mountem do npc mount i npc2, w npclist dopisałem jego id z mob proto i folder w którym jest jedynie w plikach serwera nie mam questa na wierzchowce (pliki martysama 5.6) i nie wiem czy jest tam to potrzebne czy nie, po dodaniu i wpisaniu id wierzchowca on się pojawia w eq lecz po zalozeniu jedynie bonusy sa a nie ma fizycznie mounta, podsyłam ss i paczkę z mountemJeżeli ktoś byłby skłonny pomóc i wytłumaczyć jak to dodawać to oczywiście sypnę groszem ( ͡° ͜ʖ ͡°)wyluzowana_lama.rar
Opublikowano 1 Czerwca1 Cze Autor 4 godziny temu, ValkeryE napisał(a):Jaką wartość ID ustawiłeś dla wierzchowca?W npclist tą z mobproto