Skocz do zawartości

[POMOC] Integracja Arezzo Ikarus Grid Rework (Offline Shop + Search Shop) do klienta i serwera

Featured Replies

Opublikowano

Cześć, chciałbym zapytać, jak dodać do klienta (src klienta Arezzo) oraz do strony serwerowej Arezzo Ikarus Grid Rework (Offline Shop i Search Shop). Wiem, że jest do tego poradnik, ale gdy wyszukuję rzeczy, pod które mam coś dodać, to ich tam nie ma. I jestem już trochę zagubiony w tym wszystkim. Dziękuję bardzo za każdą radę i pomoc.

Opublikowano

Wyszukujesz całe frazy czy kawałkami? Często funkcje mają pozmieniane typu short na

49 minut temu, Malik napisał(a):

On już nie daje wsparcia

coo, niedawno ktoś pisał że normalnie niby pomaga. Trochę lipa kupujesz system za takie siano i nie masz wsparcia

Opublikowano
20 minut temu, ExoCarossa napisał(a):

Wyszukujesz całe frazy czy kawałkami? Często funkcje mają pozmieniane typu short na

coo, niedawno ktoś pisał że normalnie niby pomaga. Trochę lipa kupujesz system za takie siano i nie masz wsparcia

w sumie scenie wyjdzie to na dobre

Opublikowano
26 minut temu, ExoCarossa napisał(a):

Już nie kupisz od niego. Zamknął sprzedaż i support oficjalnym postem. Pisał, że może kiedyś wróci ale z nową ofertą, stara nie będzie wspierana. Ostatni jego wersja jest bezpieczna i stabilna, nie wymaga supportu jak masz podstawową wiedzę

Opublikowano
34 minuty temu, Malik napisał(a):

Już nie kupisz od niego. Zamknął sprzedaż i support oficjalnym postem. Pisał, że może kiedyś wróci ale z nową ofertą, stara nie będzie wspierana. Ostatni jego wersja jest bezpieczna i stabilna, nie wymaga supportu jak masz podstawową wiedzę

Sprzedać ci sprzeda ale bez wsparcia, a co do właśnie tego drugiego to dalej oferuje wsparcie ale tylko osoba co maja zakupiona ta wersje, jeszcze przed v2.

@renno weź se v2 i po sprawie, v1 ikarusy byly znane ze sporej ilosci bugow czy innej masy błędów i niechętnego wspierania ich przez ikarusa XD

Edytowane przez ARK

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, ExoCarossa napisał(a):

Szukam też po kawałkach, oczywiście – na przykład w

// search in } TItemInfo;

TItemInfoEx item;

// add after

#ifdef ENABLE_OFFLINESHOP_REWORK

char szOwnerName[CHARACTER_NAME_MAX_LEN+1];

#endif

tego nie mam w Packet.h.

Opublikowano
Godzinę temu, biololo napisał(a):

Ja to bym chętnie kupił jego najnowszą wersję ale niestety nie ma kontaktu od 2 miesięcy.. ktoś testował tą wersję V2 z Leaka ?

On bez kupionej martysamy ci nie sprzeda sklepów

Opublikowano
2 godziny temu, biololo napisał(a):

Ja to bym chętnie kupił jego najnowszą wersję ale niestety nie ma kontaktu od 2 miesięcy.. ktoś testował tą wersję V2 z Leaka ?

Przecież ja od niego kupiłem ostatnio sklepy. Coś słabo się starałeś o kontakt, ale fakt martysame musisz kupić

Opublikowano

Mam marty, pisałem na pri

6 minut temu, Malik napisał(a):

Przecież ja od niego kupiłem ostatnio sklepy. Coś słabo się starałeś o kontakt, ale fakt martysame musisz kupić

Mam marty, pisałem na priv DC, próbowałem też przez ticket na DC Marty, ale nic. Ostatnio to znaczy kiedy ? Mam wrażenie że zniknął po strzałach GFu w marcu. Daj znać gdzie się do niego dobiles.

Edytowane przez biololo