Opublikowano 1 Czerwca1 Cze Cześć, chciałbym zapytać, jak dodać do klienta (src klienta Arezzo) oraz do strony serwerowej Arezzo Ikarus Grid Rework (Offline Shop i Search Shop). Wiem, że jest do tego poradnik, ale gdy wyszukuję rzeczy, pod które mam coś dodać, to ich tam nie ma. I jestem już trochę zagubiony w tym wszystkim. Dziękuję bardzo za każdą radę i pomoc.
Opublikowano 1 Czerwca1 Cze JEZELI ZAKUPILES SKLEPY MOZESZ ZAPYTAC O POMOC AUTORA SKLEPOW.POZDRAWIA,coma SZAREGON
Opublikowano 1 Czerwca1 Cze 10 minut temu, Arta napisał(a):JEZELI ZAKUPILES SKLEPY MOZESZ ZAPYTAC O POMOC AUTORA SKLEPOW.POZDRAWIA,coma SZAREGONOn już nie daje wsparcia
Opublikowano 1 Czerwca1 Cze Wyszukujesz całe frazy czy kawałkami? Często funkcje mają pozmieniane typu short na49 minut temu, Malik napisał(a):On już nie daje wsparciacoo, niedawno ktoś pisał że normalnie niby pomaga. Trochę lipa kupujesz system za takie siano i nie masz wsparcia
Opublikowano 1 Czerwca1 Cze 20 minut temu, ExoCarossa napisał(a):Wyszukujesz całe frazy czy kawałkami? Często funkcje mają pozmieniane typu short nacoo, niedawno ktoś pisał że normalnie niby pomaga. Trochę lipa kupujesz system za takie siano i nie masz wsparciaw sumie scenie wyjdzie to na dobre
Opublikowano 1 Czerwca1 Cze 26 minut temu, ExoCarossa napisał(a):Wyszukujesz całe frazy czy kawałkami? Często funkcje mają pozmieniane typu short nacoo, niedawno ktoś pisał że normalnie niby pomaga. Trochę lipa kupujesz system za takie siano i nie masz wsparciaJuż nie kupisz od niego. Zamknął sprzedaż i support oficjalnym postem. Pisał, że może kiedyś wróci ale z nową ofertą, stara nie będzie wspierana. Ostatni jego wersja jest bezpieczna i stabilna, nie wymaga supportu jak masz podstawową wiedzę
Opublikowano 1 Czerwca1 Cze 34 minuty temu, Malik napisał(a):Już nie kupisz od niego. Zamknął sprzedaż i support oficjalnym postem. Pisał, że może kiedyś wróci ale z nową ofertą, stara nie będzie wspierana. Ostatni jego wersja jest bezpieczna i stabilna, nie wymaga supportu jak masz podstawową wiedzęSprzedać ci sprzeda ale bez wsparcia, a co do właśnie tego drugiego to dalej oferuje wsparcie ale tylko osoba co maja zakupiona ta wersje, jeszcze przed v2.@renno weź se v2 i po sprawie, v1 ikarusy byly znane ze sporej ilosci bugow czy innej masy błędów i niechętnego wspierania ich przez ikarusa XD Edytowane 1 Czerwca1 Cze przez ARK
Opublikowano 1 Czerwca1 Cze Autor Mam to, a na przykład co mam dać w UserInterface/Packet.h, to tam nie mam tego, co mam wyszukać. Proszę o rady. IkarusGridRework.rar
Opublikowano 1 Czerwca1 Cze Autor 3 godziny temu, ExoCarossa napisał(a):Wyszukujesz całe frazy czy kawałkami? Często funkcje mają pozmieniane typu short nacoo, niedawno ktoś pisał że normalnie niby pomaga. Trochę lipa kupujesz system za takie siano i nie masz wsparciaSzukam też po kawałkach, oczywiście – na przykład w // search in } TItemInfo; TItemInfoEx item; // add after #ifdef ENABLE_OFFLINESHOP_REWORK char szOwnerName[CHARACTER_NAME_MAX_LEN+1];#endiftego nie mam w Packet.h.
Opublikowano 2 Czerwca2 Cze Ja to bym chętnie kupił jego najnowszą wersję ale niestety nie ma kontaktu od 2 miesięcy.. ktoś testował tą wersję V2 z Leaka ?
Opublikowano 2 Czerwca2 Cze Godzinę temu, biololo napisał(a):Ja to bym chętnie kupił jego najnowszą wersję ale niestety nie ma kontaktu od 2 miesięcy.. ktoś testował tą wersję V2 z Leaka ?On bez kupionej martysamy ci nie sprzeda sklepów
Opublikowano 2 Czerwca2 Cze 2 godziny temu, biololo napisał(a):Ja to bym chętnie kupił jego najnowszą wersję ale niestety nie ma kontaktu od 2 miesięcy.. ktoś testował tą wersję V2 z Leaka ?Przecież ja od niego kupiłem ostatnio sklepy. Coś słabo się starałeś o kontakt, ale fakt martysame musisz kupić
Opublikowano 2 Czerwca2 Cze Mam marty, pisałem na pri6 minut temu, Malik napisał(a):Przecież ja od niego kupiłem ostatnio sklepy. Coś słabo się starałeś o kontakt, ale fakt martysame musisz kupićMam marty, pisałem na priv DC, próbowałem też przez ticket na DC Marty, ale nic. Ostatnio to znaczy kiedy ? Mam wrażenie że zniknął po strzałach GFu w marcu. Daj znać gdzie się do niego dobiles. Edytowane 2 Czerwca2 Cze przez biololo
Opublikowano 2 Czerwca2 Cze 20 minut temu, renno napisał(a):Czy więc ktoś mi pomoże dodać offlineshop do serwera i klienta?za ile?