Opublikowano 1 Czerwca1 Cze Hej Posiadam pliki martysamy 5.8Od jakiegoś czasu zacząłem się bardziej interesować grzebaniem głęboko we źródle i te zmiany wymagają już ode mnie kompilacji pliku db oraz game, lecz totalnie nie wiem jak się to zabrać, Przed sekundka cos pominąłem i symlinka całego se rozebrałem z db i się półtora godziny bawiłem by go naprawić ale finalnie się udało, dlatego tez wole zapytać bardziej doświadczonych.Jak przez konsole jestem w stanie usunąć, db oraz game, czy musze to w ogóle robić podmieniać :) ?Z góry dziękuje za każda pomoc!
Opublikowano 1 Czerwca1 Cze Po kompilacji automatycznie czy zastępuje game i db jeśli masz symlink z src do plików.
Opublikowano 1 Czerwca1 Cze W share/bin zrób sobie symlinki które kierują tam gdzie src kompilujesz (możesz to zrobić za pomocą admin panelu)Wtedy po kompilacji niczego nie musisz podmieniać.
Opublikowano 1 Czerwca1 Cze Autor 47 minut temu, luki3507 napisał(a):w share/bin zrób sobie symlinki które kierują tam gdzie src kompilujesz (możesz to zrobić za pomocą admin panelu)Wtedy po kompilacji niczego nie musisz podmieniać.Tak, symlinki mam już porobione, tylko nie wiem jak to wygląda jeżeli chodzi o komendę w konsoli.Do zamknięcia ogarnąłem <3 dziękuje za pomoc.