Opublikowano 9 Czerwca 20259 Cze W dniu 9.06.2025 o 11:07, ARK napisał(a):Santana używa wersje 5.0.3.5, poza tym on ma tak tam najebane w kodzie ze gorzej jak Arezzo XDTmp4 masz na nowym bsd + najbardziej zbliżone do 2009(mimo ze 2014 ( ͡° ͜ʖ ͡°) )Te od muchomora?
Opublikowano 9 Czerwca 20259 Cze W dniu 9.06.2025 o 11:13, takuma_22 napisał(a):Te od muchomora?Tak od niego ( ͡° ͜ʖ ͡°)https://metin2.dev/topic/27610-40250-reference-serverfile-client-src-15-available-languages/
Opublikowano 9 Czerwca 20259 Cze Tak czy inaczej jak ktoś ma clienta na którym wszystko śmiga - offlineshopy, panel dungów, alchemia 7 kamieni itd. itd. to chętnie wyślę blika na porządnego kebsa za udostępnienie.
Opublikowano 9 Czerwca 20259 Cze W dniu 9.06.2025 o 15:53, takuma_22 napisał(a):Tak czy inaczej jak ktoś ma cleinta na którym wszystko śmiga - offlineshopy, panel dungow, alchemia 7 kamieni itd. itd to chętnie wyślę blika na porządnego kebsa za udostępnienie.Te pliki nie maja sklepow offline czy panelu dungow w to sie musisz sam zaopatrzyć albo przyszykowac fajna sumke zeby komus zaplacic za dodanie ci tego. W dniu 9.06.2025 o 17:15, takuma_22 napisał(a):Po kompilacji binki mam takie błędy.Tutaj tylko errory są ważniejsze niż warningi.Build.bat masz w CRootLibie wiec se po prostu przy kompilacji odznacz ten "folder" jeśli ci nie potrzebny jest cython.
Opublikowano 9 Czerwca 20259 Cze Kurła panie chatgpt i do dzieła ja tak wiele rzeczy ogarniam jak się nie znam, wiadomo nie napisze to za ciebie dobrego kodu bo często zmyśla ale poprawi i ci wytłumaczy najprostsze błędy, kiedyś nie mogłem skompilować binki od marty wkleiłem błędy do gpt a gpt napisał co mam poprawić i mi skompilowało xd
Opublikowano 10 Czerwca 202510 Cze W dniu 9.06.2025 o 19:04, marcin9994PL napisał(a):Kurła panie chatgpt i do dzieła ja tak wiele rzeczy ogarniam jak się nie znam, wiadomo nie napisze to za ciebie dobrego kodu bo często zmyśla ale poprawi i ci wytłumaczy najprostsze błędy, kiedyś nie mogłem skompilować binki od marty wkleiłem błędy do gpt a gpt napisał co mam poprawić i mi skompilowało xdJa się w to nie bawię bo to tylko małe hobby powrót na stare śmieci nostalgii ale przy kompilacji często wystarczy oczyścić kod albo doinstalować brakujące biblioteki MSVC przynajmniej mi to zadziałało w kliencie bince AVA2 i jeszcze innego serwera natomiast swoje ważą w GB i często jest do gra nie warta zachodu dla zielonego.Natomiast co do tematu to link do klienta już martwy a do VDI jakieś zabezpieczenie także ten tego ☠️Domyślam się że turek linki zablokował jeśli nie były one autora.😉
Opublikowano 10 Czerwca 202510 Cze Turek chce zarobić. Tak to wyszło reup jest na Turku, ale bez aktualizacji.edit.Owsap 6.2.4 Server Files + BSD by c++python. Moim zdaniem bardziej ogarnięta wersja nie ma tych bugów czy tam braków co tu choć dalej wydaje mi się że są błędy.FreeBSD 14.3 64 BitNazwa użytkownika: rootHasło: devMysql8NavicatNazwa użytkownika: rootHasło: password(Jeśli chcesz się zalogować do MySQL z BSD za pomocą komendy mysql -p:Nazwa użytkownika: rootHasło: 12345Logowanie do gry - loginy:metin1hsmhasło: 12345Katalog grycd /home/ServerKatalog źródełcd /home/Sourcezdjęcie jak wygląda w grze z tematu z turka, uruchomiłem ale nie chciało mi się zdjęcia robić.Pobieranie:https://drive.google.com/file/d/1MuqSAOuEfVJEIuHQyZrEzrmJSKYV1uKq/viewMój skan:Jakby miał ktoś problem że nie łączy z filezillą itp to ustawiasz mostkowana karta sieciowa bridged i dajesz w networking interfaces w bsd dhcp włączony i używasz tamtego ip. Edytowane 15 Czerwca 202515 Cze przez marcin9994PL
Opublikowano 17 Czerwca 202517 Cze @marcin9994PL Dzięki za paczkę. Wszystko śmiga trzeba tylko zmienić adresy na maszynie i w root plus keymap na maszynie bo jest turecki.
Opublikowano 23 Czerwca 202523 Cze emm dziala u was unpacker ? bo u mnie klucze sa zle dobra jednak działa Edytowane 23 Czerwca 202523 Cze przez tricker działa
Opublikowano 25 Czerwca 202525 Cze W dniu 25.06.2025 o 05:54, Gargamel napisał(a):Jakiś reup by się przydał :) W dniu 23.06.2025 o 09:14, ExoCarossa napisał(a):Linki nie działają, jedynie VDI ale brak dostępu.Tutaj macie panowie: W dniu 3.06.2025 o 12:53, Januszek napisał(a):Pobieranie:https://drive.google.com/file/d/1MuqSAOuEfVJEIuHQyZrEzrmJSKYV1uKq/view
Opublikowano 10 Lipca 202510 Lip Mam błąd podczas logowania. Połączona z baza mysql oraz winscp ale podczas logowania złe haslo lub login. Loginy i hasła widzę w mysql i wszystko sie zgadza. Pomocy.
Opublikowano 24 Sierpnia 202524 Sie Cześć, pobrałem te pliczki i chcę otworzyć serwer na VPS, początkowo cała instalacja szła gładko, zainstalowałem VM, żeby powyciągać interesujące mnie pliki, m.in do kompilacji binarek db, auth itp. nie wiem jednak dlaczego nie moge znalezc plikow auth aby moc je skompilowac, VPS wyrzuca koniecznosc polaczenia BInarki auth, dodam, ze jest to moja pierwsza stycznosc z plikami serwerowymi metina i jestem zielony w tym temacie, ale mam potrzeba rozpoczac zabawe. Ostatnio amatorsko zajmuje się programowaniem a grzebanie w tego typu rzeczach w mojej ulubionej grze z dzieciństwa to czysta przyjemność. Będę wdzięczny za wszelkie wskazowki :)
Opublikowano 24 Sierpnia 202524 Sie W dniu 24.08.2025 o 06:42, Lufii napisał(a):Cześć, pobrałem te pliczki i chcę otworzyć serwer na VPS, początkowo cała instalacja szła gładko, zainstalowałem VM, żeby powyciągać interesujące mnie pliki, m.in do kompilacji binarek db, auth itp. nie wiem jednak dlaczego nie moge znalezc plikow auth aby moc je skompilowac, VPS wyrzuca koniecznosc polaczenia BInarki auth, dodam, ze jest to moja pierwsza stycznosc z plikami serwerowymi metina i jestem zielony w tym temacie, ale mam potrzeba rozpoczac zabawe. Ostatnio amatorsko zajmuje się programowaniem a grzebanie w tego typu rzeczach w mojej ulubionej grze z dzieciństwa to czysta przyjemność. Będę wdzięczny za wszelkie wskazowki :)Nie ma źródła dla auth to proces, który jest obsługiwany przez źródło gry i musisz tylko utworzyć symlinka do game w auth.
Opublikowano 17 Września 202517 Wrz Dodałem konto w navicat i wygląda to tak jak by miało uprawnienia gm choć nie jest wpisane na gmlist. Jak dodać zwykłe konto, które nie będzie w stanie używać komend w grze?Help! Edytowane 17 Września 202517 Wrz przez Xoltic
Opublikowano 17 Września 202517 Wrz W dniu 17.09.2025 o 10:57, Xoltic napisał(a):Dodałem konto w navicat i wygląda to tak jak by miało uprawnienia gm choć nie jest wpisane na gmlist. Jak dodać zwykłe konto, które nie będzie w stanie używać komend w grze?Help!Pewnie temu że masz włączony test_server
Opublikowano 17 Września 202517 Wrz W dniu 17.09.2025 o 12:43, Xoltic napisał(a):jak wyłączyć? sorry ale jestem ciemny w tej kwestiiW configach od channeli pewnie będziesz mieć
Opublikowano 28 Listopada 202528 Lis jak zrobic zeby navicat widzial item_proto mob_proto? bo brak danych w tabelkach a w plikach srednio idzie sie polapac