Skocz do zawartości

Pliki serwerowe - Owsap v6.2.4 + AKTUALIZACJE

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, ARK napisał(a):

Santana używa wersje 5.0.3.5, poza tym on ma tak tam najebane w kodzie ze gorzej jak Arezzo XD

Tmp4 masz na nowym bsd + najbardziej zbliżone do 2009(mimo ze 2014 ( ͡° ͜ʖ ͡°) )

Te od muchomora?

• Odpowiedzi 64
  • Wyświetleń 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najbardziej popularny wpis

• Ehh, znaj łaskę pana ( ͡° ͜ʖ ͡°) https://mega.nz/file/AswizaZb#IPD97Aeq-cKukYdU3hhZ8A_YxmVEfKceq5BXAdmeJGs Dane: root - vdi/mysql password - vdi/mysql Gra: admin 12345

• No dobra. następnym razem oznaczę odpowiednia osobę do tego zadania zważając na rangę osobnika ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Yy po co tyle zabawy kbdmap i wybierasz język potem w confgu IP i Lang pod swój. Utrudnianie sobie życia i liked

Najbardziej pomocny post

• marcin9994PL
    marcin9994PL

Turek chce zarobić. Tak to wyszło reup jest na Turku, ale bez aktualizacji. edit. Owsap 6.2.4 Server Files + BSD by c++python. Moim zdaniem bardziej ogarnięta wersja nie ma tych bugów czy tam brakó

• marcin9994PL
    marcin9994PL

a tutaj na potwierdzenie moje

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Tak czy inaczej jak ktoś ma clienta na którym wszystko śmiga - offlineshopy, panel dungów, alchemia 7 kamieni itd. itd. to chętnie wyślę blika na porządnego kebsa za udostępnienie.

Opublikowano
1 godzinę temu, takuma_22 napisał(a):

Tak czy inaczej jak ktoś ma cleinta na którym wszystko śmiga - offlineshopy, panel dungow, alchemia 7 kamieni itd. itd to chętnie wyślę blika na porządnego kebsa za udostępnienie.

Te pliki nie maja sklepow offline czy panelu dungow w to sie musisz sam zaopatrzyć albo przyszykowac fajna sumke zeby komus zaplacic za dodanie ci tego.

17 minut temu, takuma_22 napisał(a):

Po kompilacji binki mam takie błędy.

IMG_20250609_191409_523.jpg

Tutaj tylko errory są ważniejsze niż warningi.
Build.bat masz w CRootLibie wiec se po prostu przy kompilacji odznacz ten "folder" jeśli ci nie potrzebny jest cython.

Opublikowano

Kurła panie chatgpt i do dzieła ja tak wiele rzeczy ogarniam jak się nie znam, wiadomo nie napisze to za ciebie dobrego kodu bo często zmyśla ale poprawi i ci wytłumaczy najprostsze błędy, kiedyś nie mogłem skompilować binki od marty wkleiłem błędy do gpt a gpt napisał co mam poprawić i mi skompilowało xd

Opublikowano
23 godziny temu, marcin9994PL napisał(a):

Kurła panie chatgpt i do dzieła ja tak wiele rzeczy ogarniam jak się nie znam, wiadomo nie napisze to za ciebie dobrego kodu bo często zmyśla ale poprawi i ci wytłumaczy najprostsze błędy, kiedyś nie mogłem skompilować binki od marty wkleiłem błędy do gpt a gpt napisał co mam poprawić i mi skompilowało xd

Ja się w to nie bawię bo to tylko małe hobby powrót na stare śmieci nostalgii ale przy kompilacji często wystarczy oczyścić kod albo doinstalować brakujące biblioteki MSVC przynajmniej mi to zadziałało w kliencie bince AVA2 i jeszcze innego serwera natomiast swoje ważą w GB i często jest do gra nie warta zachodu dla zielonego.

Natomiast co do tematu to link do klienta już martwy a do VDI jakieś zabezpieczenie także ten tego ☠️Domyślam się że turek linki zablokował jeśli nie były one autora.😉

Opublikowano

Turek chce zarobić. Tak to wyszło reup jest na Turku, ale bez aktualizacji.

edit.

Owsap 6.2.4 Server Files + BSD by c++python.

Moim zdaniem bardziej ogarnięta wersja nie ma tych bugów czy tam braków co tu choć dalej wydaje mi się że są błędy.

FreeBSD 14.3 64 Bit
Nazwa użytkownika: root
Hasło: dev

Mysql8
Navicat
Hasło: password

(Jeśli chcesz się zalogować do MySQL z BSD za pomocą komendy mysql -p:
Hasło: 12345
Logowanie do gry - loginy:

metin1

hsm

hasło: 12345

Katalog gry
cd /home/Server
Katalog źródeł
cd /home/Source

zdjęcie jak wygląda w grze z tematu z turka, uruchomiłem ale nie chciało mi się zdjęcia robić.

image.png

Pobieranie:

https://drive.google.com/file/d/1MuqSAOuEfVJEIuHQyZrEzrmJSKYV1uKq/view

Mój skan:

image.png

Jakby miał ktoś problem że nie łączy z filezillą itp to ustawiasz mostkowana karta sieciowa bridged i dajesz w networking interfaces w bsd dhcp włączony i używasz tamtego ip.

Edytowane przez marcin9994PL

• Sevence odpiął/ęła ten temat