Opublikowano 9 Czerwca9 Cze 5 minut temu, ARK napisał(a):Santana używa wersje 5.0.3.5, poza tym on ma tak tam najebane w kodzie ze gorzej jak Arezzo XDTmp4 masz na nowym bsd + najbardziej zbliżone do 2009(mimo ze 2014 ( ͡° ͜ʖ ͡°) )Te od muchomora?
Opublikowano 9 Czerwca9 Cze 4 minuty temu, takuma_22 napisał(a):Te od muchomora?Tak od niego ( ͡° ͜ʖ ͡°)https://metin2.dev/topic/27610-40250-reference-serverfile-client-src-15-available-languages/
Opublikowano 9 Czerwca9 Cze Tak czy inaczej jak ktoś ma clienta na którym wszystko śmiga - offlineshopy, panel dungów, alchemia 7 kamieni itd. itd. to chętnie wyślę blika na porządnego kebsa za udostępnienie.
Opublikowano 9 Czerwca9 Cze 1 godzinę temu, takuma_22 napisał(a):Tak czy inaczej jak ktoś ma cleinta na którym wszystko śmiga - offlineshopy, panel dungow, alchemia 7 kamieni itd. itd to chętnie wyślę blika na porządnego kebsa za udostępnienie.Te pliki nie maja sklepow offline czy panelu dungow w to sie musisz sam zaopatrzyć albo przyszykowac fajna sumke zeby komus zaplacic za dodanie ci tego.17 minut temu, takuma_22 napisał(a):Po kompilacji binki mam takie błędy.Tutaj tylko errory są ważniejsze niż warningi.Build.bat masz w CRootLibie wiec se po prostu przy kompilacji odznacz ten "folder" jeśli ci nie potrzebny jest cython.
Opublikowano 9 Czerwca9 Cze Kurła panie chatgpt i do dzieła ja tak wiele rzeczy ogarniam jak się nie znam, wiadomo nie napisze to za ciebie dobrego kodu bo często zmyśla ale poprawi i ci wytłumaczy najprostsze błędy, kiedyś nie mogłem skompilować binki od marty wkleiłem błędy do gpt a gpt napisał co mam poprawić i mi skompilowało xd
Opublikowano 10 Czerwca10 Cze 23 godziny temu, marcin9994PL napisał(a):Kurła panie chatgpt i do dzieła ja tak wiele rzeczy ogarniam jak się nie znam, wiadomo nie napisze to za ciebie dobrego kodu bo często zmyśla ale poprawi i ci wytłumaczy najprostsze błędy, kiedyś nie mogłem skompilować binki od marty wkleiłem błędy do gpt a gpt napisał co mam poprawić i mi skompilowało xdJa się w to nie bawię bo to tylko małe hobby powrót na stare śmieci nostalgii ale przy kompilacji często wystarczy oczyścić kod albo doinstalować brakujące biblioteki MSVC przynajmniej mi to zadziałało w kliencie bince AVA2 i jeszcze innego serwera natomiast swoje ważą w GB i często jest do gra nie warta zachodu dla zielonego.Natomiast co do tematu to link do klienta już martwy a do VDI jakieś zabezpieczenie także ten tego ☠️Domyślam się że turek linki zablokował jeśli nie były one autora.😉
Opublikowano 10 Czerwca10 Cze Turek chce zarobić. Tak to wyszło reup jest na Turku, ale bez aktualizacji.edit.Owsap 6.2.4 Server Files + BSD by c++python. Moim zdaniem bardziej ogarnięta wersja nie ma tych bugów czy tam braków co tu choć dalej wydaje mi się że są błędy.FreeBSD 14.3 64 BitNazwa użytkownika: rootHasło: devMysql8NavicatNazwa użytkownika: rootHasło: password(Jeśli chcesz się zalogować do MySQL z BSD za pomocą komendy mysql -p:Nazwa użytkownika: rootHasło: 12345Logowanie do gry - loginy:metin1hsmhasło: 12345Katalog grycd /home/ServerKatalog źródełcd /home/Sourcezdjęcie jak wygląda w grze z tematu z turka, uruchomiłem ale nie chciało mi się zdjęcia robić.Pobieranie:https://drive.google.com/file/d/1MuqSAOuEfVJEIuHQyZrEzrmJSKYV1uKq/viewMój skan:Jakby miał ktoś problem że nie łączy z filezillą itp to ustawiasz mostkowana karta sieciowa bridged i dajesz w networking interfaces w bsd dhcp włączony i używasz tamtego ip. Edytowane 15 Czerwca15 Cze przez marcin9994PL
Opublikowano 17 Czerwca17 Cze @marcin9994PL Dzięki za paczkę. Wszystko śmiga trzeba tylko zmienić adresy na maszynie i w root plus keymap na maszynie bo jest turecki.
Opublikowano 23 Czerwca23 Cze Premium emm dziala u was unpacker ? bo u mnie klucze sa zle dobra jednak działa Edytowane 23 Czerwca23 Cze przez tricker działa
Opublikowano Środa o 23:415 dn 17 godzin temu, Gargamel napisał(a):Jakiś reup by się przydał :)W dniu 23.06.2025 o 11:14, ExoCarossa napisał(a):Linki nie działają, jedynie VDI ale brak dostępu.Tutaj macie panowie:W dniu 3.06.2025 o 14:53, Januszek napisał(a):Pobieranie:https://drive.google.com/file/d/1MuqSAOuEfVJEIuHQyZrEzrmJSKYV1uKq/view