Skocz do zawartości

Pliki serwerowe - Owsap v6.2.4 + AKTUALIZACJE

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, takuma_22 napisał(a):

No dobra już sam znalazłem to wcześniej. Wpisuję swoje IP oraz 255.0.0.0 maskę. Dalej nie mogę się połączyć z winscp oraz navicat. Błąd podczas połączenia z serwerem. Serwer normalnie startuje w VirtualBox.

ty hamamchi ze cos ustawiasz?
Jak nie to przez dhcp se odpal, wszystko co trzeba samo ci wygeneruje

• Odpowiedzi 51
  • Wyświetleń 943
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najbardziej popularny wpis

• ehh, znaj łaskę pana ( ͡° ͜ʖ ͡°) https://mega.nz/file/AswizaZb#IPD97Aeq-cKukYdU3hhZ8A_YxmVEfKceq5BXAdmeJGs Dane: root - vdi/mysql password - vdi/mysql Gra: admin 12345

• no dobra. następnym razem oznacze odpowiednia osobę do tego zadania zważając na range osobnika ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Yy po co tyle zabawy kbdmap i wybierasz język potem w confgu IP i Lang pod swój. Utrudnianie sobie życia i liked

Opublikowane grafiki

Opublikowano
2 minuty temu, marcin9994PL napisał(a):

Btw wiecie może jak rozpakować tego zabezpieczonego clienta ?

Masz tam pmla z kluczami

Opublikowano

Wszystko ok serwer odpalony. Nie moge zalogwac do navicat oraz fillezila. Blad podczas polaczenia z serwerem. To samo co kolega wyzej. Zmieniałam ip na inne i takze nie działa.

xddddd.png

Edytowane przez julcia_am

Opublikowano
11 minut temu, julcia_am napisał(a):

Wszystko ok serwer odpalony. Nie moge zalogwac do navicat oraz fillezila. Blad podczas polaczenia z serwerem. To samo co kolega wyzej. Zmieniałam ip na inne i takze nie działa.

xddddd.png

no nie bardzo sie to ip ci zmienilo XD
bo dalej masz to co bylo domyslnie a nie twoje wygenerowane czy ustawione przez cb

Opublikowano
3 godziny temu, ARK napisał(a):

bo dalej masz to co bylo domyslnie a nie twoje wygenerowane czy ustawione przez cb

No to ja mam jak koleżanka u góry tylko ze zmienionym IP i dalej nie mogę się połączyć z navicat i winscp. Błąd podczas połączenia z serwerem. W serverinfo pozmieniane wszystkie IP i root spakowany.

Opublikowano
26 minut temu, takuma_22 napisał(a):

No to ja mam jak koleżanka u góry tylko ze zmienionym IP i dalej nie mogę się połączyć z navicat i winscp. Błąd podczas połączenia z serwerem. W serverinfo pozmieniane wszystkie IP i root spakowany.

jak se nie ogarniesz tego to podbij jutro na pw, lookne przez anydeska co i jak

Edytowane przez ARK

Opublikowano
2 minuty temu, ARK napisał(a):

jak se nie ogarniesz tego to podbij jutro na pw, lookne przez anydeska co i jak

No jutro rano wejdę jeszcze spróbuję swoimi kalecznymi sposobami sprzed 15 lat coś zdziałać. Jak się nie uda dam PW i rzucę coś na kebsa :D

Opublikowano
21 godzin temu, ARK napisał(a):

Jest progres wszystko odpalone. Teraz co jest z clientem? Brak budynków, po kliknieciu w misje handlarke wszystko sie zawiesza. Mogłbys pomoc?

Opublikowano

To nie są pliki dla początkujących, a na pewno nie ten wyciek gdzie trzeba sporo pogłówkować.

Problem z budynkami masz opisany w głównym poście autora

Co do karty sieciowej to virtualbox-hostonly i wszystko się konfiguruje samo

Edytowane przez Malik

Opublikowano
14 minut temu, Malik napisał(a):

To nie są pliki dla początkujących, a na pewno nie ten wyciek gdzie trzeba sporo pogłówkować.

Problem z budynkami masz opisany w głównym poście autora

Co do karty sieciowej to virtualbox-hostonly i wszystko się konfiguruje samo

No serwer juz smiga zrobilam jak mowisz i sie samo skonfigurowalo. Z tym clientem to nie mam pojecia, dlatego pytam.

Opublikowano
6 minut temu, julcia_am napisał(a):

No serwer juz smiga zrobilam jak mowisz i sie samo skonfigurowalo. Z tym clientem to nie mam pojecia, dlatego pytam.

AKTUALIZACJA 1.0:

Pobierz go i umieść w pakiecie. [ Kliknij]

Cytat

W przypadku błędu widoku mapyzmień pakiet o nazwie "patch" wpakiecie na "zone" i zamknij go.

Opublikowano
Teraz, Malik napisał(a):

AKTUALIZACJA 1.0:

Pobierz go i umieść w pakiecie. [ Kliknij]

Pliku nie można pobrać. Client sie craschuje podczas zmiany postaci odpalania npc alchemia nie działa.Budynki już mam zrobione. Teraz crasch podczas odpalania npc nie mozna nic zrobic po wcisnieciu esc wszystko dziala ale brak dolnego paska od skilli na dole clienta.

Edytowane przez julcia_am

Opublikowano

Wszystko zrobione z clientem smiga teraz. Podczas teleportacji do groty postac sie zbugowala jak to naprawic?

Opublikowano

Witam. Jest ktoś w stanie udostępnić clienta po kompilacji binki i full zrobionego z oknem alchemii z ametystem itd? Oczywiście za blika na dobrego kebsa ;)

Edytowane przez takuma_22

Opublikowano
3 godziny temu, takuma_22 napisał(a):

Witam. Jest ktoś w stanie udostępnić clienta po kompilacji binki i full zrobionego z oknem alchemii z ametystem itd? Oczywiście za blika na dobrego kebsa ;)

A jaki jest cel tego? Jeżeli chcesz się uczyć nie lepiej samemu? A jak chcesz postawić serwis - no to życze powodzenia z takim podejsciem.

Edytowane przez theblabil

Opublikowano
16 minut temu, theblabil napisał(a):

A jaki jest cel tego? Jeżeli chcesz się uczyć nie lepiej samemu? A jak chcesz postawić serwis - no to życze powodzenia z takim podejsciem.

Nie chcę stawiać serwisu. Chce dla siebie coś. Najlepiej jak by ktoś na antydesku pokazał. Wtedy widzę co gdzie i jak. Po drugie nie ma plików do aktulazicji bo turasy zablokowały i chcą kasę na tureckim forum. Jak by ktoś byś w stanie wytłumaczyć co gdzie z czym po co byłoby ok. Odpalić odpaliłem serwis. Skompilowalem binke od clienta ale był 1 błąd i 14 ostrzeżeń. Teraz client chodzi można npc normalnie odpalać misje logować się i wylogować. Jednak mapy działają do lochu V2 potem postacie się buguja. Alchemia jest koło ale jak wkładasz kamyk jest nie na miejscu przez to że nie ma wgranej odpowiedniej aktualizacji z 7 kamykami. Znajdź mi puste pliki takie jak w 2009 roku, tylko na najnowszym bsd i source to będę wdzięczny i zacznę na nich się uczyć i robić wszystko sam od początku. Systemy mogę wyjąć z owsap wtedy ;)

Edytowane przez takuma_22

Opublikowano

Odpalone, ale co chwilę coś nie działa wywala klienta a syslogi puste, byłoby trzeba porównać te z tymi santany bo one też na owsapie, bo ciekawi mnie ile zmian w tej wersji jest

Opublikowano
Teraz, Nietykalny napisał(a):

Odpalone, ale co chwilę coś nie działa wywala klienta a syslogi puste, byłoby trzeba porównać te z tymi santany bo one też na owsapie, bo ciekawi mnie ile zmian w tej wersji jest

santana uzywa wersje 5.0.3.5, poza tym on ma tak tam najebane w kodzie ze gorzej jak arezzo XD

13 minut temu, takuma_22 napisał(a):

Znajdź mi puste pliki takie jak w 2009 roku, tylko na najnowszym bsd i source to będę wdzięczny i zacznę na nich się uczyć i robić wszystko sam od początku.

Tmp4 masz na nowym bsd + najbardziej zblizone do 2009(mimo ze 2014 ( ͡° ͜ʖ ͡°) )