Opublikowano 21 Października 20232 l Cześć Zauważyłem, że gdy gracz próbuje użyć mikstury - zielonej lub fioletowej - może to zrobić nawet wtedy, gdy efekt danej mikstury jest już aktywny. W związku z tym wprowadziłem ograniczenie, które uniemożliwia użycie tej mikstury, gdy jej efekt wciąż trwa. Prezentacja błędu: Spoiler Rozwiązanie błędu Spoiler Implementacja: 📁 Lokalizacja pliku: 'game -> char_item.cpp' 🔍 Szukaj Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto ➕ Dodaj wyżej 🔍 Szukaj ➕ Dodaj wyżej 🗒️Podgląd implementacji: [hide] Spoiler [/hide] 📁 Lokalizacja pliku: 'locale -> pl -> locale_string.txt' Jeśli nie używasz locale_string czytanego z klienta gry musisz zmodyfikować chat packet aby był odczytywane z locale_string serwerowego.
Opublikowano 3 Listopada 20232 l Dzieląc się tym kodem, sprawiłeś, że gra jest o niebo lepsza. Dzięki!
Opublikowano 6 Grudnia 20232 l Szacunek i podziękowania za udostępnienie tego fixa – uratowałeś moje wieczory z debugowaniem tego błędu!