Opublikowano 13 Czerwca13 Cze Witam poszukuję plików takich jak w tytule, mam chęć pograć na tych serwerach gdzie spędziłem najwięcej czasu i odświeżyć wspomnienia.Posiada ktoś coś?
Opublikowano 13 Czerwca13 Cze Pliki Argentusa posiada KovaL i myślę,że ich nie sprzeda :D Pliki Xenoxa sa na forum :)
Opublikowano 13 Czerwca13 Cze Autor 2 minuty temu, FuuWee napisał(a):Pliki Argentusa posiada KovaL i myślę,że ich nie sprzeda :DPliki Xenoxa sa na forum :)Tutaj? bo na jednym ze starszych forum link wygasl2 minuty temu, FuuWee napisał(a):Pliki Argentusa posiada KovaL i myślę,że ich nie sprzeda :DPliki Xenoxa sa na forum :)a divine? kiedyś latały
Opublikowano 13 Czerwca13 Cze 52 minuty temu, FuuWee napisał(a):Pliki Argentusa posiada KovaL i myślę,że ich nie sprzeda :DPliki Xenoxa sa na forum :)Gdzie masz te pliki Xenoxa? Poproszę o link, bo chyba ślepy jestem. xDD Clienta rozpakowanego to może znajdziesz, ale pliki, no nic mi nie wiadomo.
Opublikowano 13 Czerwca13 Cze Od Hydro na innym forum widziałem nie wiem czy własnie o tych co mówisz. Co do Argentusa to on chyba był jako podstawka xenoxa z x lat