Opublikowano 18 Czerwca18 Cze Hej, chcę kupić VPS'a z obsługiwanym FreeBSD 13/14.Natrafiłem na eXone.pl który ma całkiem znośne ceny i w sam raz wystarczyłby mi na odpalenie serwera + zabawę z 3/4 kolegami.W załączniku zarzucam aktualną ofertę, jeśli macie jakieś opinie o tym hostingu albo polecacie lepszy (i w miarę podobnej cenie) to byłbym wdzięczny za kontakt tutaj w temacie albo na prywatnej wiadomości.Dziękuję.
Opublikowano 18 Czerwca18 Cze Rozwiązanie Ja mam od nich, tylko dorzuciłem proca i ram na 62pln, póki co bezproblemowo.
Opublikowano 18 Czerwca18 Cze długi czas korzystałem z arubacloud a potem przeniosłem się na Rapiddc, świetny hosting.do testów ludzie polecają też contabo, cena przebija wszystkie inne hostingi imo
Opublikowano 18 Czerwca18 Cze Godzinę temu, mrvns napisał(a):długi czas korzystałem z arubacloud a potem przeniosłem się na Rapiddc, świetny hosting.do testów ludzie polecają też contabo, cena przebija wszystkie inne hostingi imona contabo jak pisał @KizioRCK dyski nie istnieją. Czy szary ludzik dla 3 znaj to odczuje? nie wiem.
Opublikowano 18 Czerwca18 Cze Po kiego wy kupujecie te vps jak na ovh w gamie eco sa nie vps a dedyki po 32gb ram 4cpu 8 watkow 120gb ssd sata po 56zł co przy zainstalowaniu bsd z systemem plikow zfs osiagaja wyniki w okolicach ponad 1gb/s dyski mimo że dysk ma max przepustowosc 455mb/s. Minus to instalacja bsd na tym przez ipmi w javie które jest dosc wolne ale jak juz sie zainstaluje to smiga git Kategorie usług w których specjalizuje się ten Twórca Administracja serwerami
Opublikowano 18 Czerwca18 Cze 29 minut temu, KizioRCK napisał(a):Po kiego wy kupujecie te vps jak na ovh w gamie eco sa nie vps a dedyki po 32gb ram 4cpu 8 watkow 120gb ssd sata po 56zł co przy zainstalowaniu bsd z systemem plikow zfs osiagaja wyniki w okolicach ponad 1gb/s dyski mimo że dysk ma max przepustowosc 455mb/s. Minus to instalacja bsd na tym przez ipmi w javie które jest dosc wolne ale jak juz sie zainstaluje to smiga gitIstnieje jakiś tut jak wykonać takową instalacje?
Opublikowano 18 Czerwca18 Cze 17 minut temu, KizioRCK napisał(a):Po kiego wy kupujecie te vps jak na ovh w gamie eco sa nie vps a dedyki po 32gb ram 4cpu 8 watkow 120gb ssd sata po 56zł co przy zainstalowaniu bsd z systemem plikow zfs osiagaja wyniki w okolicach ponad 1gb/s dyski mimo że dysk ma max przepustowosc 455mb/s. Minus to instalacja bsd na tym przez ipmi w javie które jest dosc wolne ale jak juz sie zainstaluje to smiga git2 minuty temu, ExoCarossa napisał(a):Istnieje jakiś tut jak wykonać takową instalacje?Na stronie ovh przeciez jest pokazane jak zainstalowac swoje iso przez ipmi na dedyku Kategorie usług w których specjalizuje się ten Twórca Administracja serwerami
Opublikowano 18 Czerwca18 Cze 5 godzin temu, ExoCarossa napisał(a):na contabo jak pisał @KizioRCK dyski nie istnieją. Czy szary ludzik dla 3 znaj to odczuje? nie wiem.Miałem serwer na vpsie z 4gb ramu, dysk HDD jak dobrze pamiętam, 200on i wąskim gardłem był RAM.
Opublikowano 19 Czerwca19 Cze 11 godzin temu, mrvns napisał(a):Miałem serwer na vpsie z 4gb ramu, dysk HDD jak dobrze pamiętam, 200on i wąskim gardłem był RAM.Ale na contabo te ich dyski SSD są wolniejsze niż dyski HDD xD Kategorie usług w których specjalizuje się ten Twórca Administracja serwerami
Opublikowano 19 Czerwca19 Cze 2 godziny temu, KizioRCK napisał(a):Ale na contabo te ich dyski SSD są wolniejsze niż dyski HDD xDMoze też zależy jak trafi ale i tak z czasem to spada drastycznie
Opublikowano 19 Czerwca19 Cze https://my.hostbrr.com/order/main/packages/largeram/?group_id=67¤cy=EUR polecam