Opublikowano 22 Października 20231 r Cześć, Zauważyłem, że wielu z Was zmaga się z problemem kamieni duszy w ekwipunku, które nie układają się w stacki. Domyślnie zajmują one sporo miejsca, co może być irytujące. Wprowadziłem modyfikację w 'item_proto', która pozwala na łączenie kamieni duszy, nadając im specjalną flagę o wartości 4. Dzięki temu kamienie będą się układać w stack. Jednak, napotkałem pewien problem - gdy próbujemy dodać kamień duszy, który znajduje się w stacku, cały stack dodawany jest zamiast pojedynczego kamienia. Mam na to rozwiązanie - wystarczy zmodyfikować funkcję odpowiedzialną za usuwanie przedmiotów typu - 'ITEM_METIN'. Prezentacja błędu: Rozwiązanie: Implementacja: Zapytanie SQL: Ustawia flag dla wszystkich kamieni duszy, który pozwoli na łączenie. 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 📁 Lokalizacja pliku: 'game -> char_item.cpp' 🔍 Szukaj 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się ♻️ Zamień: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 22 Października 20231 r coś pięknego // pod rękawiczki/monetki/pdki coś więcej trzeba zmieniać? Edytowane 22 Października 20231 r przez ExoCarossa