Opublikowano 22 Października 20232 l Cześć, Zauważyłem, że wielu z Was zmaga się z problemem kamieni duszy w ekwipunku, które nie układają się w stacki. Domyślnie zajmują one sporo miejsca, co może być irytujące. Wprowadziłem modyfikację w 'item_proto', która pozwala na łączenie kamieni duszy, nadając im specjalną flagę o wartości 4. Dzięki temu kamienie będą się układać w stack. Jednak, napotkałem pewien problem - gdy próbujemy dodać kamień duszy, który znajduje się w stacku, cały stack dodawany jest zamiast pojedynczego kamienia. Mam na to rozwiązanie - wystarczy zmodyfikować funkcję odpowiedzialną za usuwanie przedmiotów typu - 'ITEM_METIN'. Prezentacja błędu: Rozwiązanie: Implementacja: Zapytanie SQL: Ustawia flag dla wszystkich kamieni duszy, który pozwoli na łączenie. Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto 📁 Lokalizacja pliku: 'game -> char_item.cpp' 🔍 Szukaj ♻️ Zamień:
Opublikowano 22 Października 20232 l coś pięknego // pod rękawiczki/monetki/pdki coś więcej trzeba zmieniać? Edytowane 22 Października 20232 l przez ExoCarossa