Opublikowano 7 Lipca7 Lip Panowie, mam takie małe pytanko, mianowicie szukałem po różnych unpackach jakichś mobów oryginalnych z metinka z małym editem (przykładowo jakiś zmodyfikowany ezot) Niestety nigdzie nie znalazłem czegoś takiego, oprócz jakiegoś marmurka z orkiem, ale to wygląda trochę za kosmicznie. Szukam bardziej coś takiego jak w stylu mt 2009 te minibossy, macie może coś podobnego? :D
Opublikowano 8 Lipca8 Lip Autor Jak nic nie znajdę to tak zrobię, ale jeszcze poczekam, może ktoś coś ma? 🧐
Opublikowano 8 Lipca8 Lip Jakiś czas temu ktoś na devie udostępnił fajnego mobka, ale nie pamiętam nazwy tematu. Przeszukaj sobie dział 3D, powinieneś znaleźć.
Opublikowano 9 Lipca9 Lip W dniu 8.07.2025 o 01:52, Drip-133 napisał(a):Panowie, mam takie małe pytanko, mianowicie szukałem po różnych unpackach jakichś mobów oryginalnych z metinka z małym editem (przykładowo jakiś zmodyfikowany ezot) Niestety nigdzie nie znalazłem czegoś takiego, oprócz jakiegoś marmurka z orkiem, ale to wygląda trochę za kosmicznie. Szukam bardziej coś takiego jak w stylu mt 2009 te minibossy, macie może coś podobnego? :DProszę chyba tego szukałeś. mini boss metin2009.rar