Opublikowano 9 Lipca9 Lip ja szukam plików serwerowych brazylijskiego globala jakby ktoś miał link prosze poratowac w potrzebie to pilne!!! ( ͡º ͜ʖ͡º)
Opublikowano 9 Lipca9 Lip Też bym przygarnął aktualnego globala patch 25.2 a najlepiej 3 z bety z góry dzięki
Opublikowano 9 Lipca9 Lip 10 godzin temu, rashet12 napisał(a):Ma ktoś link?Nikt tych plików nigdy nie udostępnił, nawet wątpię w to że kiedyś ktoś udostępni.Plików takich znanych serwerów które stoją ciężko Ci będzie uświadczyć, musisz pocieszyć się tym co jest np. Arezzo. xDDo alune jedynie rozpakowanego clienta znajdziesz.
Opublikowano 9 Lipca9 Lip Spokojnie po godzinach sklepie ci kopie alune z terenzo, daj mi że 3 godzinny :)
Opublikowano 9 Lipca9 Lip 2 godziny temu, Nietykalny napisał(a):Spokojnie po godzinach sklepie ci kopie alune z terenzo, daj mi że 3 godzinny :)Ło kurna ile taka usługa a Vesteriska albo Eny da radę? może być i w 5 godzinek
Opublikowano 9 Lipca9 Lip 11 godzin temu, ARK napisał(a):A ja szukam miłości, uWuto ciezko musisz ogladac anime i to nie w malych ilosciach mi sie udalo dzieki byciu mangozjebem
Opublikowano 9 Lipca9 Lip 22 minuty temu, tricker napisał(a):to ciezko musisz ogladac anime i to nie w malych ilosciach mi sie udalo dzięki byciu mangozjebemoTAKU.... shinobi rasengam hijaaaa
Opublikowano 10 Lipca10 Lip W dniu 9.07.2025 o 02:39, rashet12 napisał(a):Ma ktoś link?link znajduje się w komputerze Quarela Edytowane 10 Lipca10 Lip przez Perserga
Opublikowano 10 Lipca10 Lip W dniu 9.07.2025 o 10:06, ARK napisał(a):A ja szukam miłości, uWuHejka, miłość za pieniądze??? (✿ ♡‿♡)Pliki alune haha, jak zrobisz sobie kopie to będziesz miał hehz