Opublikowano 2 Sierpnia2 Sie Nasz kochany Gameforge odpala NOWY serwer - SAPPHIRE. Aby zagrać należy wykupić jednorazowy dostęp ( ͡€ ͜ʖ ͡€)Start tego cuda przewidziany jest na początek sierpnia.Wydawca zapowiada ekscytujące nowości i wyjątkowe nagrody!Na ten moment wiemy, że na serwerze dostępny będzie event ECHA MOCY, dopalacza PD Uriela nawet do 125% oraz o 50% zwiększonego dropu przedmiotów.Abonament Metin+Wykupując w grze abonament za Smocze Monety - Metin+, gra oferuje kilka korzyści:Aktywacja do 3 wybranych przez Ciebie buffów konta na stałeSpore rabaty na Przepustkę Łupu i przedmioty ze Sklepu premium za Smocze ZnakiWyjątkowe tytuły dla wszystkich postaci na wszystkich serwerach Twojego regionuWięcej nagród za misje i comiesięczne losowaniaNa szczęście są też "darmowe" sposoby na zdobycie lekkiego BOOSTA w gierce, a mianowicie TWITCH DROPS!Oglądając streamy z Metin2 na Twitch (z podpiętym kontem GF pod konto Twitch) można zdobyć przedmioty, wśród których mamy przykładowo wierzchowca Manni 🔥Co sądzicie o tych płatnych serwerach i akcjach promocyjnych?Spoko opcja na pogranie w Metina na lekkim dopalaczu i bez cziterów, czy raczej próba wyciągnięcia pieniążków z umierającego globala? Kategorie usług w których specjalizuje się ten Twórca Usługi Graficzne
Opublikowano 3 Sierpnia3 Sie 18 godzin temu, unpackboss napisał(a):Sraka jak zwykleJak tam stary weteran już odpuściłeś sobie pogoń za topka na oficjalnych? 🤔Serwery tymczasowe jeszcze zrozumiem, odpalić aby spróbować pozyskać nowych graczy, choć zwykle to starzy gracze, którzy chcą się pobawić na nowo i rywalizować a przy okazji zarobić. 😁W tym przypadku to już gruba przesada, ale cóż hello to przecież nasz kochany Gameforge, który doprowadził tą grę do upadku. Jakoś mnie nie dziwi, że robią takie ruchy, ale widać od razu że to jest nastawione typowo na $ jak zawsze z resztą. Ciekaw jestem jakie będzie zainteresowanie takim serwerem. Jednak nie widziałem informacji o tym czy te serwery są łączone z jakimś później? "Aktywacja do 3 wybranych przez Ciebie buffów konta na stałe" to jest nieźle porąbane. Jedyny plus jaki widzę to możliwe, że nie będzie tam cheaterów aż tylu bo pewnie będą banować, a raczej nie będzie im się chciało co chwile nowego konta kupować. 😄😄
Opublikowano 3 Sierpnia3 Sie 7 minut temu, Sevence napisał(a):Jak tam stary weteran już odpuściłeś sobie pogoń za topka na oficjalnych? 🤔Serwery tymczasowe jeszcze zrozumiem, odpalić aby spróbować pozyskać nowych graczy, choć zwykle to starzy gracze, którzy chcą się pobawić na nowo i rywalizować a przy okazji zarobić. 😁W tym przypadku to już gruba przesada, ale cóż hello to przecież nasz kochany Gameforge, który doprowadził tą grę do upadku. Jakoś mnie nie dziwi, że robią takie ruchy, ale widać od razu że to jest nastawione typowo na $ jak zawsze z resztą. Ciekaw jestem jakie będzie zainteresowanie takim serwerem. Jednak nie widziałem informacji o tym czy te serwery są łączone z jakimś później? "Aktywacja do 3 wybranych przez Ciebie buffów konta na stałe" to jest nieźle porąbane. Jedyny plus jaki widzę to możliwe, że nie będzie tam cheaterów aż tylu bo pewnie będą banować, a raczej nie będzie im się chciało co chwile nowego konta kupować. 😄😄Ile można brnąć w te błędne koło😂Na globala wróce tylko na chwile kiedy odpala classic
Opublikowano 3 Sierpnia3 Sie Teraz, unpackboss napisał(a):Ile można brnąć w te błędne koło😂Na globala wróce tylko na chwile kiedy odpala classicMyślisz, że są takie plany? W sumie racja, ale swego czasu pamiętam tam cisnąłeś na grubo.
Opublikowano 4 Sierpnia4 Sie Autor Według leaka w piątek (08.08) o godzinie 10:00 startuje SAPPHIRE! Kategorie usług w których specjalizuje się ten Twórca Usługi Graficzne
Opublikowano 4 Sierpnia4 Sie Ja jestem bardzo ciekaw zainteresowania, trzeba będzie poszukać jakiegoś streamka z tego startu