Opublikowano 2 Sierpnia 20252 Sie EmeraldMT2 Tak tak to te pliki gdzie niektóre ciapate zyeby sprzedają za $$.Pliki serwerowe stoją na podstawce Solany czyli Ava2.Prezentacja 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Przejdź do pobrania
Opublikowano 3 Sierpnia 20253 Sie Wszystko spoko tylko brakuje rozpakowanego klienta, więc tego nie odpalimy
Opublikowano 3 Sierpnia 20253 Sie Autor 51 minut temu, Nietykalny napisał(a):Wszystko spoko tylko brakuje rozpakowanego klienta, więc tego nie odpalimybędę wieczorem to "może (jak edycja tematu pozwoli)" podrzucę unpacka
Opublikowano 3 Sierpnia 20253 Sie 5 minut temu, ARK napisał(a):będę wieczorem to "może (jak edycja tematu pozwoli)" podrzucę unpackaPozwoli, możesz modyfikować plik w Strefie lub dodać kolejny.
Opublikowano 3 Sierpnia 20253 Sie Autor Unpack wleciał do "tematu", lekkie niedopatrzenie z mojej strony ze nie bylo go we foxie
Opublikowano 3 Sierpnia 20253 Sie 7 minut temu, ExoCarossa napisał(a):Szybko coś spadł ten serwer z rowerkaA to nie było H00ga?
Opublikowano 3 Sierpnia 20253 Sie Autor 8 minut temu, ExoCarossa napisał(a):Szybko coś spadł ten serwer z rowerkadziwne zeby nie skoro to stoi na plikach avy tak samo jak solana XD26 minut temu, Sevence napisał(a):A to nie było H00ga?Nie, to jest made in Romania tfu xd
Opublikowano 3 Sierpnia 20253 Sie 2 minuty temu, ARK napisał(a):Nie, to jest made in Romania tfu xdMasz jakoś prezentację tego serwera jakiś filmik? To było pod domena emerald.global? bo chyba niepoprawną miniaturkę dodałem w takim razie bo widziałem że serwer o takiej nazwie był też tworzony przez H00G.
Opublikowano 3 Sierpnia 20253 Sie Autor 21 minut temu, Sevence napisał(a):Masz jakoś prezentację tego serwera jakiś filmik? To było pod domena emerald.global? bo chyba niepoprawną miniaturkę dodałem w takim razie bo widziałem że serwer o takiej nazwie był też tworzony przez H00G.wlasnie skleja prezke w jeden plik graficzny XD#Edit, prezka w temacie Edytowane 3 Sierpnia 20253 Sie przez ARK
Opublikowano 3 Sierpnia 20253 Sie 8 minut temu, ARK napisał(a):wlasnie skleja prezke w jeden plik graficzny XD#Edit, prezka w temacieAaa, bo też dodawałem te części. xD
Opublikowano 3 Sierpnia 20253 Sie Autor 5 minut temu, Sevence napisał(a):Aaa, bo też dodawałem te części. xDwez ty kurwa nie wpiedalaj sie mi na konto XD bo sie dziwilem skad te pociete pliki z prezki sie znalazly Edytowane 3 Sierpnia 20253 Sie przez ARK
Opublikowano 3 Sierpnia 20253 Sie 2 minuty temu, ARK napisał(a):wez ty kurwa nie wpiedalaj sie mi na konto XD bo sie dziwilem skad te pociete pliki z prezki sie znalazlyNie wpierdalam ci się nie konto mogę po prostu edytować dany plik a że nie było prezki to chciałem dodać (nie wiedziałem że to zrobiłeś już) :P
Opublikowano 3 Sierpnia 20253 Sie Autor 7 minut temu, Sevence napisał(a):Nie wpierdalam ci się nie konto mogę po prostu edytować dany plik a że nie było prezki to chciałem dodać (nie wiedziałem że to zrobiłeś już) :Ptjaa juz widzialem jak pare razy pisales z mojego konta, uwazaj bo ci teraz uwiężę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Opublikowano 3 Sierpnia 20253 Sie 1 minutę temu, ARK napisał(a):tjaa juz widzialem jak pare razy pisales z mojego konta, uwazaj bo ci teraz uwiężę ( ͡° ͜ʖ ͡°)Masz mnie. 😄Swoją drogą myślicie że można to odpalić i zarobić ze 100k w miesiąc nadadzą się?
Opublikowano 3 Sierpnia 20253 Sie Autor 21 minut temu, Sevence napisał(a):Masz mnie. 😄Swoją drogą myślicie że można to odpalić i zarobić ze 100k w miesiąc nadadzą się?Odejmij jedno zero i może byś tyle zarobił w lejach rumuńskich czy lirach tureckich ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Opublikowano 3 Sierpnia 20253 Sie Teraz, ARK napisał(a):Odejmij jedno zero i może byś tyle zarobił w lejach rumuńskich czy lirach tureckich ( ͡° ͜ʖ ͡°)I cały misterny plan w pizdu, popsułeś moje marzenia!! (︶︹︺)
Opublikowano 3 Sierpnia 20253 Sie Autor Teraz, Sevence napisał(a):I cały misterny plan w pizdu, popsułeś moje marzenia!! (︶︹︺)
Opublikowano 3 Sierpnia 20253 Sie Autor Teraz, JaPoEmeralda napisał(a):@ARK Masz może stronkę do tego bardzo potrzeba mitakie ficzery tylko w ppv ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Opublikowano 3 Sierpnia 20253 Sie Zrobił ktoś gotowa maszynkę pod te pliki żeby odpalić się pobawić??
Opublikowano 3 Sierpnia 20253 Sie Autor 1 minutę temu, Nietykalny napisał(a):Jak odpalam klienta wyskakuje mi błądwylacz se antycheata tego ninjaeye
Opublikowano 4 Sierpnia 20254 Sie Zrobił ktoś gotowa maszynkę pod te pliki żeby odpalić się pobawić??
Opublikowano 4 Sierpnia 20254 Sie 8 godzin temu, renno napisał(a):Zrobił ktoś gotowa maszynkę pod te pliki żeby odpalić się pobawić??nie