Opublikowano 1 Października 20251 Paź No hejka.Generalnie abstrakcją dla mnie jest to, że ludzie próbują kasować za kilka linijek jak za napad więc postanowiłem wrzucić moją wersję multishoota.PS. Nie chodzi mi nawet o pewnego użytkownika tego forumWymagania:Quiver system, każdy powinien to mieć w swoich plikach serwerowych, a jeśli nie ma to odsyłam: Kierujemy się do PythonLoading.hpp (client)Szukamy: Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto I zmieniamy na:Kierujemy się do Cmd_Battle.cppTam gdzie wpisujemy include, dajemy:Następnie szukamy:I pod tym wklejamy:W CFuncShoot szukamy:I wklejamy pod tym:Showcase:
Opublikowano 1 Października 20251 Paź Elegancko, ale poczekam na opinie eksperta Persergi czy aby taki dodatek nie spowoduje 20 innych błędów, których on jest w stanie wykryć.
Opublikowano 1 Października 20251 Paź Autor W dniu 1.10.2025 o 17:48, Arta napisał(a):dzięki tobie zarobie teraz 1k na resselu thx750 bo nie ma podwójnego ataku z konia
Opublikowano 2 Października 20252 Paź 20zł bym dał ci za to na vpsa pod cortiuma jakiego W dniu 1.10.2025 o 19:36, mvstyk napisał(a):750 bo nie ma podwójnego ataku z konia
Opublikowano 2 Października 20252 Paź Autor W dniu 2.10.2025 o 20:32, unpackboss napisał(a):20zł bym dał ci za to na vpsa pod cortiuma jakiegoCzyli mam rozumieć, że kasujesz 1k polskich cebul za 5 minutowego fixa w CFlyingInstance::Create i attack.msa? Chociaż nawet nie wiem czy ten fix w create był mi potrzebny xdhttps://gyazo.com/b54e43ac549692505f5afdfb7c66bfdc