Opublikowano 24 Października 202524 Paź Cześć, skoro rozwijamy dyskusyjne wątki Metina to tworzę nitkę na wasze ulubione typy serwerów (może być konkretnie np. Lanerislike) lub u których techników lubicie grać najbardziej?ja zacznę - moimi typami serwerów są takie, jak: stara Balmora, Triadica, Tiveria, Ravia z nowszych to Vidgar, Vezuna, swego czasu pierwsza Glevia.
Opublikowano 24 Października 202524 Paź Też jestem fanem serwerów hard/medium Ascarial, Vesteris, Mt2009, stara pierwsza balmora, Tiveria, ravia to były mega projekty.
Opublikowano 24 Października 202524 Paź Głównie EASY typu CavalosMT2, Invoria, SealianMT2, Metinek, z nowszych fajnie się na Soria2 gra.Lubię też mediumy typu Vesteris czy Tiveria.
Opublikowano 24 Października 202524 Paź Easy typu pangea (nie Proxima), alune. O dziwo glevia nie podeszła mi zupełnie od startu. Ledwo zaczynasz grać a biolog już ma cd 4h XD
Opublikowano 24 Października 202524 Paź W dniu 24.10.2025 o 14:49, ExoCarossa napisał(a):Easy typu pangea (nie Proxima), alune. O dziwo glevia nie podeszła mi zupełnie od startu. Ledwo zaczynasz grać a biolog już ma cd 4h XDwtf co to za powód, akurat skipy i elki na glevii to coś co można zdobyć już przy starcie gierki z pierwszych lepszych szkat lub z rynku za grosze xD
Opublikowano 24 Października 202524 Paź Divine ,elite dragon ,guerramt2 ,promt2 , metin2 pl , no i oczywiscie lanerisy bekowe byly ale przyjemne szczerze brakuje teraz takiego lanerisa
Opublikowano 25 Października 202525 Paź Moje typy? Hmm, do PVP - Hammermt2, Metin2AV, Metin2Twix, 4funmt2, PvpMT2, Metinologia, Nextmt2Easy/Medium - Laneris, Terios, Invoria stare Diamond, Elite, Dragon, PandoraHard - Balmorka, Terabithia, RaviaGeneralnie w mój gust wpadają głównie stare serwery, bez milionów nowości i zmian Edytowane 25 Października 202525 Paź przez patryk12d
Opublikowano 25 Października 202525 Paź Autor W dniu 24.10.2025 o 22:20, tricker napisał(a):Divine ,elite dragon ,guerramt2 ,promt2 , metin2 pl , no i oczywiscie lanerisy bekowe byly ale przyjemne szczerze brakuje teraz takiego lanerisapromt2 z rejestracją za dychę sms... to były czasy
Opublikowano 25 Października 202525 Paź W dniu 25.10.2025 o 10:59, nightfury napisał(a):promt2 z rejestracją za dychę sms... to były czasyNie rozumiałem tego fenomenu, tam miałeś gm mode chyba?
Opublikowano 25 Października 202525 Paź W dniu 25.10.2025 o 10:59, nightfury napisał(a):promt2 z rejestracją za dychę sms... to były czasyracja! to było coś, po latach gf chyba oglądał serie z tego i postanowili globale tak odpalać XD
Opublikowano 25 Października 202525 Paź W dniu 25.10.2025 o 10:59, nightfury napisał(a):promt2 z rejestracją za dychę sms... to były czasyGrałem na ProMT2 jak nie było płatnej rejestracji, mega fajny serwis. Co prawda w dalszym ciągu P2W bo eq dostępne w IS było dużo lepsze od tego ulepszanego, ale szło zarobić w grze jak się dużo farmiło.
Opublikowano 25 Października 202525 Paź Autor W dniu 25.10.2025 o 12:06, Sevence napisał(a):Nie rozumiałem tego fenomenu, tam miałeś gm mode chyba?Nie pamiętam już dokładnie, ale działało to chyba w ten sposób, że nie było isa tylko sms rejestracja? GM panel był na pewno, mogłeś sobie wbić poziom jaki chcesz i do wszystkich setów miałeś ulepy u npcta, więcej nie pamiętam
Opublikowano 26 Października 202526 Paź W dniu 25.10.2025 o 17:00, nightfury napisał(a):Nie pamiętam już dokładnie, ale działało to chyba w ten sposób, że nie było isa tylko sms rejestracja? GM panel był na pewno, mogłeś sobie wbić poziom jaki chcesz i do wszystkich setów miałeś ulepy u npcta, więcej nie pamiętamNie pamiętam żeby tam był jakiś GM panel, ale była rejestracja za sms, chyba dalej był itemshop i pamiętam że był bug gdzie można było w pt wbić max lvl w mniej niż minutę jak ktoś inny w pt był na inne mapie, może gm panel później był
Opublikowano 26 Października 202526 Paź Eny, Glevia A co do techników to lubiłem grać u siurka bo co miesiąc dostarczał mi nowych wrażeń, ( ͡º ͜ʖ͡º)
Opublikowano 26 Października 202526 Paź Autor W dniu 26.10.2025 o 08:25, mvstyk napisał(a):Nie pamiętam żeby tam był jakiś GM panel, ale była rejestracja za sms, chyba dalej był itemshop i pamiętam że był bug gdzie można było w pt wbić max lvl w mniej niż minutę jak ktoś inny w pt był na inne mapie, może gm panel później byłja coś kojarzę z GM panelem, bo była możliwość ustawiania sobie poziomu ale być może była to któraś z kolei wersja promt2, zbyt dawno by pamiętać xd