Opublikowano 29 Listopada 202529 Lis Programista Dzień dobry.Jakiś czas temu napisałem sobie narzędzie do sortowania property.Posiada Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto , więc każde modyfikacje są mile widziane.I N S T R U K C J APRZEDE WSZYSTKIM,ZRÓB KOPIĘ KLIENTA1. Odpalasz w pack'u.Klient musi być w całości rozpakowany!2. Po chwilii POWINIEN wypluć pliki wyjściowe do nadrzędnego katalogu.Jeśli tego nie zrobi, podsyłasz folder .log (domyślnie jest ukryty).3. Kasujesz stare property, a potem robisz drop-in replacement.Pakujesz na nowo całego klienta i testujesz efekt w grze, albo i nie. Edytowane 1 Grudnia 20251 Gru przez Thorek
Opublikowano 30 Listopada 202530 Lis Działa, na martysamie trzeba usunąć wszystkie prefixy yw jak yw_etc i takie tam, bo inaczej nie wyszukuje poprawnie niektórych plików.
Opublikowano 1 Grudnia 20251 Gru Autor Programista APDEJT, APDEJT!Zaktualizowałem kod. Najnowszą wersje możecie pobrać stąd.-> Od teraz kontener z hashami używa liczb, a nie ciągów znaków, co powinno przyspieszyć skanowanie.-> Regexy zostały zamienione na własny parser, co również zdecydowanie przyspiesza działanie programu.-> Od teraz operacje na stringach odbywają się poprzez SIMD (StringZilla), to również diametralnie przyspiesza aplikację.Zachęcam do ponownego przetestowania i sprawdzenia czy to działa, czy nie działa.Pozdrawiam Edytowane 1 Grudnia 20251 Gru przez Thorek
Opublikowano 1 Grudnia 20251 Gru Woah, coś pięknego. Thorin na pewno by takich dobroci nie dał, dziękuje pan Thorek.
Opublikowano 1 Grudnia 20251 Gru Autor Programista W dniu 1.12.2025 o 19:31, mrvns napisał(a):Woah, coś pięknego. Thorin na pewno by takich dobroci nie dał, dziękuje pan Thorek.Pokładam w panu ostatnią nadzieje na przetestowanie tego narzędzia, bo nikt z 23 osób (oprócz jeden powyżej) nie odważył się złożyć feedbacku. Edytowane 1 Grudnia 20251 Gru przez Thorek
Opublikowano 1 Grudnia 20251 Gru Autor Programista W dniu 1.12.2025 o 22:17, ouiai napisał(a):A co to robi i po co to?Następne pytanie
Opublikowano 1 Grudnia 20251 Gru Było blisko xD Jutro dalej się bedę bawił, ale już nie trzeba zmieniać yw i takie tam, nie wiem czy takie wrażenie mam, ale jakaś różnica jest na +@EDIT ogarnięte, jutro podrzucę Ci kod na pw do sprawdzenia Edytowane 1 Grudnia 20251 Gru przez wojciech74
Opublikowano 1 Grudnia 20251 Gru Autor Programista W dniu 1.12.2025 o 22:57, wojciech74 napisał(a):Było blisko xD Jutro dalej się bedę bawił, ale już nie trzeba zmieniać yw i takie tam, nie wiem czy takie wrażenie mam, ale jakaś różnica jest na +@EDIT ogarnięte, jutro podrzucę Ci kod na pw do sprawdzeniaRozwińSpróbuj na tym samym kliencie ale z najnowszą wersją
Opublikowano 2 Grudnia 20252 Gru W dniu 1.12.2025 o 23:30, Thorek napisał(a):Spróbuj na tym samym kliencie ale z najnowszą wersjąTo jest na najnowszej wersji, dałem edit pod ss, już wszystko działa, bardzo dobra robota :D
Opublikowano 3 Grudnia 20253 Gru W dniu 1.12.2025 o 21:31, Thorek napisał(a):Pokładam w panu ostatnią nadzieje na przetestowanie tego narzędzia, bo nikt z 23 osób (oprócz jeden powyżej) nie odważył się złożyć feedbacku.Zrobie to na dniach, wyjarałem 3 race szlugów przez jebane panele podłogowe, wkurwienia jest mi dość póki co xd(przypomnij się za 2-3 dni pan)
Opublikowano 9 Grudnia 20259 Gru A czemu property są nieposortowane pojebana kurwo glupia? dzięki bende testowal na czasie Edytowane 16 Grudnia 202516 Gru przez Wściekły Czun