Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

Jak spakować item_proto do klientowego w plikach martysama?

Nieaktywny

Featured Replies

Rozwiązane przez Bamboo

Przejdź do rozwiązania
  • Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 531
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najbardziej popularny wpis

• vfuture223
    vfuture223

Dobra jak przeniosel libmysql do howto to ruszylo, jednak mialem tam tego .bat xddd Ale dzięki, ze tyle ze mna wytrzymales xdd

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Cześć, nie za bardzo rozumiem pytanie. Szukasz packera do do item_proto clientowego? To masz w zasadzie oryginalny program dump_proto albo mysql2proto który może ci takie wygenerować z bazy. Jednak musi to być packer, który będzie kompatybilny ze źródłem, którego używasz. Nie ma uniwersalnych pakerów. Każde pliki mają pewne różnice. Sprecyzuj pytanie, ale zalecam użyć tego który powinieneś mieć w plikach.

Opublikowano
  • Autor
20 minut temu, Sevence napisał(a):

Cześć, nie za bardzo rozumiem pytanie. Szukasz packera do do item_proto clientowego? To masz w zasadzie oryginalny program dump_proto albo mysql2proto który może ci takie wygenerować z bazy. Jednak musi to być packer, który będzie kompatybilny ze źródłem, którego używasz. Nie ma uniwersalnych pakerów. Każde pliki mają pewne różnice. Sprecyzuj pytanie, ale zalecam użyć tego który powinieneś mieć w plikach.

Napisałem na priv

22 minuty temu, Sevence napisał(a):

Juz mówie o co mi chodzi. Pozmieniałem bonusy kdkow +4 w itemproto MySQL. Załóżmy że KD potwora ma nową wartość 45%, ale bonus, który wyświetla Celient to nadal 8%. Chciałbym po prostu zmienić opis/bon żeby wyświetlał tą nową wartość. Z tego co wyczytałem to będzie to w itemproto w Cliencie. Ale to jakaś binarka i po prostu chciałbym to przekonwertować na txt, pozmieniać co trzeba i wrzucić z powrotem

Opublikowano

Jakich plików używasz bo to istotne. Każde pliki powinny mieć własne narzędzie do generowania takiego proto. Tak, żeby zobaczyć zmiany w kliencie musisz je spakować aby zmiany były widoczne. Bonus działa poprawnie, ale wizualnie nie będzie pokazywał poprawnych wartości bo klient odczytuje je z proto clienta.

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, Sevence napisał(a):

Jakich plików używasz bo to istotne. Każde pliki powinny mieć własne narzędzie do generowania takiego proto. Tak, żeby zobaczyć zmiany w kliencie musisz je spakować aby zmiany były widoczne. Bonus działa poprawnie, ale wizualnie nie będzie pokazywał poprawnych wartości bo klient odczytuje je z proto clienta.

Martysamy, mam w src dbmanager, dumproto, metin2msamaker itp

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Sevence napisał(a):

To do martysamy jest dedykowany packer mysql2proto który wygeneruje ci z sql spakowane proto do klienta.

Czyli generuje sobie z sql do klienta i tylko podmieniam?

10 minut temu, Sevence napisał(a):

To do martysamy jest dedykowany packer mysql2proto który wygeneruje ci z sql spakowane proto do klienta.

Wywala mi takie cos jak próbuje MySQL ---> Proto Client

obraz_2025-12-02_182214633.png

Opublikowano
  • Autor

Plik json uzupełniłem, resztę mam w folderze, ale brakuje mi pliku .exe, wiec pewnie stad błąd, ale gdzie on się podział to nie wiem -,-

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Sevence napisał(a):

Dokładnie

Oki, jakby były jakieś problemy, albo czegoś nie będę pewny to będę tu się odzywać.

Opublikowano
  • Autor

Skompilowało poprawnie mysql2proto, ale Izo nie kompilowałem.

A jak otwieram tym .bat co mi zapodałeś to nadal to samo jak cos.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Konto

Nawigacja

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce.

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Wybierz Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje preferencje.
Chrome (Desktop)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje preferencje.