Opublikowano 11 Stycznia11 Sty Nie działa mapa Ziemia OlbrzmówLocale jest ustawione na ES jak zmieniłem locale.cfg na polskie to wali ze nie moze znalezc localegame, jak zmienie nazwe folderu na pl to wywala blad w sysserze xdJak zostawie jak jest z locale es to sporo podstawowych błędów, a niby takie entry pliki.Wierzchowce, pety również nie działają
Opublikowano 14 Stycznia14 Sty Jakie porty w portmapie trzeba odblokować żeby ziomki z Hamachi mogli wejść na serwer? Mam odblokowane 13000, 13002 itd 29000 do logowania i ziomeczek łączy się z serwerem, ale po wybraniu postaci wywala go do logowania.
Opublikowano 14 Stycznia14 Sty 2 godziny temu, P48 napisał(a):@Norbi 13000, 11002, 3306 i 80 - z tego co mi się kojarzyNo właśnie mam je włączone i wywala przy wybraniu postaci :/Edit: udało mi się ogarnąć to wywalanie po wybraniu postaci. Wystarczyło dodać do każdego configu w channelach, db i auth linijek z BIND_IP i PROXY_IP
Opublikowano Niedziela o 11:022 dn Spotkał się ktoś z problemem braku dropu z metinów i wie jak go rozwiązać? Z mobów można edytować i wszystko działa a z metinów mimo zmian nie ma nic.
Opublikowano Niedziela o 11:102 dn Edytujesz go w ten sam sposób co u mobów. Może masz za wysoki poziom albo jakaś literówka w nr. porządkowym. Klasycznie, sprawdź logi czy coś nie mówią.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. a tyle czekalismy na jego czity które zabiora wszystkie ostatnie pieniadze dla ludzi ktorzy stawiaja serwery, a tu lipa sromotnik wypuscil terenzo zupdejtowane
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 59 minut temu, Sevence napisał(a):Jakie czity?miał robić z turkami wspólne cheaty które miały działać na wszystkich serwerach. Chyba że coś nowego doszło. Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez ExoCarossa