Opublikowano 18 Grudnia 202518 Gru Mam problem z bryłą złota.Cena jej sprzedaży to sztywne 100,000 yang, a potrzebuje ustawić jej customową wartość z item_proto, jak znieść to ograniczenie, gdzie się ono znajduje?
Opublikowano 18 Grudnia 202518 Gru No to albo zmieniasz w proto na swoją wartośćUstawiasz item jako quest i wtedy masz możliwość robienia czego tylko chceszW src, podobnie jak wyżej
Opublikowano 18 Grudnia 202518 Gru Autor W dniu 18.12.2025 o 18:17, samir napisał(a):No to albo zmieniasz w proto na swoją wartośćUstawiasz item jako quest i wtedy masz możliwość robienia czego tylko chceszW src, podobnie jak wyżejRozwińW proto zmienione, jako quest type 18 subtype 10 ustawione, ale w src nie mam pojęcia gdzie może znajdować się wpis odnośnie tej bryły.
Opublikowano 18 Grudnia 202518 Gru Jeżeli chcesz znaleźć coś w plikach src to skorzystaj z możliwości notepad++, a dokładniej "szukaj w plikach".Mianowicie, szukałbym po vnum bryłki(nie wiem na jakim src działasz), ale wydaje mi się(a chuja się znam), że takich rzeczy nie powinno być w source.